Vízumügyintézés

Cégünk elintézi a vízumkérelmet, könnyedén, mivel több éve jó viszonyt ápolunk a nagykövetséggel, a konzulátusi tisztviselőkkel. Megkíméljük hosszú adminisztrációs folyamatoktól, és mindenről pontosan tájékoztatjuk, ezzel egyszerűvé tesszük az utazást.

Szakembereink megkímélik Önt a vízumkéremmel járó stressztől, egyszerűvé teszik a vízumkérelmet.

A vízumkérelem időigényes folyamat lehet. Gyakran két látogatásra van szükség egy nagykövetségben, és hosszú időn keresztül kell várakozni. Míg a vízumkérelem folyamatban van, általános, hogy az útlevelet a nagykövetség a vízum kiadásáig magánál tartja. Ha rendszeres utazók vagyunk, ez problémákat okozhat. Mi segítünk, sok olyan ügyfelünk volt, akik kaptak egy brit útlevelet az utazáshoz, addig amíg a vízumkérelem megtörtént. Ügyfeleink számára lehetővé tesszük, hogy egy útlevellel utazhassanak, míg a másikat a nagykövetségen hagyják.

Szeretne külföldre utazni Magyarországról, de nem tudja, hogyan szerezhetné be a vízumot, vagy nincs ideje a hosszú adminisztrációs folyamatokra? Mi megcsináljuk Ön helyett! A magyar állampolgárok számára az ESTA-t elintézzük az Egyesült Államokba, de minden más országba is elintézzük a vízumot. Könnyebbé teszi az utazást, ha a vízum már elkészült, így nem kell pazarolnia az idejét adminisztrációs folyamatokra. Ezt a szolgáltatást csak a magyar állampolgároknak tudjuk kínálni, mivel a vízum kérvényezési eljárása teljesen más a külföldi állampolgárok esetében.

Együttműködésben a nagykövetségekkel.

A nagykövetség követelményei rendszeresen változnak. Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk minden olyan változásról, amely hatással lehet rájuk. A nagykövetségek nem kötelesek vízumot kiadni vagy megmagyarázni, miért tagadták meg, és nem térítik vissza a költségeket, ha a vízumot nem adják ki.

Szakembereinknek több mint 15 éves tapasztalata van a budapesti és külföldi nagykövetségekkel és konzulátusokkal. Segítségükkel minimálisra csökkentheti a költséges elutasítások esélye, amelyek végül az utazás visszavonásához vezethetnek. Vízumcsapatunk néhány percnyi távolságra található a londoni nagykövetségektől, és hosszú évek óta szoros kapcsolatot építettünk ki a konzulátusi tisztviselőkkel annak érdekében, hogy pontosan tudjuk, hogy mire van szükség, és azonnal tájékoztatást adjunk, amint a szabályok vagy rendelkezések megváltoznak.

Vízumügyintézés

Vízumügyintézés

Cégünk elintézi a vízumkérelmet, könnyedén, mivel több éve jó viszonyt ápolunk a nagykövetséggel, a konzulátusi tisztviselőkkel. Megkíméljük hosszú adminisztrációs folyamatoktól, és mindenről pontosan tájékoztatjuk, ezzel egyszerűvé tesszük az utazást.

Vízumügyintézés

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo