Vállalati utaztatás

Üzleti utakat megszervezését válllajuk, az ötlet pillanátától kezdve végig vezényeljük a megvalósítás pillanatáig. Elintézzük az utazást, a szallást, a jegyeket, mindent, a lehető legkényelmesebb legyen az utazás Önnek, vagy alkalmazottainak.

A MultiGonál az utazás sokkal többet jelent, mint a kerékpározás, a városnézés, a séta vagy a repülés. Mi azért dolgozunk, hogy a Föld minden szegletében lebilincselő, élményekkel teli és felejthetetlen kalandokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

Két legfontosabb értékünk az üzleti életben, a megbízhatóség és a költséghatékonyság. Pontosan ezért a Multigo a piaci ár alatt kínálja szolgáltatásait ügyfeleinek, a világ bármely részén. Segítünk Önnek megtalálni a megfelelő utat, megszervezni az üzleti utazásokat.

Tanácsadó szolgálatunk folyamatosan dolgozik azon, hogy minden úgy történjen, ahogy Ön kívánja. Nálunk elérhető akár az autókölcsönzés vagy trópusi kalandtúra is. A MultiGo szolgáltatásait adminisztrációs és tranzakciós díjak nélkül is igénybeveheti.

Üzleti utazás.

Ha utazást szeretne foglalni a legjobb értékesítőinek, a legjobb ügyfeleinek, jutalmazottjának, jótékonyságból vagy a kultúra megőrzése érdekében, akkor a legjobb helyen jár. Mi megszervezzük az utazást, a legjobb utazás szervezőinkkel.

Mit szólna, ha a saját konyhájában rendeznénk egy főzőtanfolyamot, ahol egy Michelin-csillagos séf tanítja meg a főzés magasabb szintjére? Vagy kipróbálni a helikopteres paintball játékot? Fejelethetetlen élményeket szerzünk vállalatoknak, családoknak. Együtt dolgozunk vezérigazgatókkal, vállalati utazás szervezőkkel, öregdiákokkal, és adományozócsoportokkal, hogy egy igazán különleges élményt szerezzünk minden szervezet, közösség számára. Mi figyelembe vesszük azt, amit más nem.

Minden utazásunk teljesen egyedileg van megtervezve, és minden utazásunkról elmondhatjuk, hogy pontos. Páratlan útvonalak, kivételes szállodák, aprólékos figyelem a részletekre, hihetetlen idegenvezetés és bennfentes hozzáférés - ezt mint a 15 éves tapasztalatunknak köszönhető.

Miért vegye igénybe a MultiGot üzleti utazást?

Mert mi nem az előre meghatározott szabvány szerint dolgozunk. Nem csinálunk olyanokat, mint mások, teljesen egyedi az utazásszervezésünk.

Fél évszázada jelen vagyunk a piacon. Elég nagy cég vagyunk már, így globális szinten működünk - de mi még mindig elég kicsik ahhoz, hogy rugalmasak legyünk, és személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk.

Ha 50 év alatt tanultunk valamit, az a kreativitás és a szenvedély. Mélyre hatolunk, teljesen kiismerjük az ügyfeleket, így egy tökéletes utazást tudunk nyújtani, amely teljesen személyre szabott.

Munkatársaink világszínvonalú utazásszervezők és díjnyertes utazási tervezők. Szorosan együttműködünk Önnel, hogy megtervezzük a tökéletes utazást, amely megfelel az Ön pénztárcájának és minden igényét kielégíti.

Röviden: tudjuk, hogyan lehet nagyon sikeres (és néha nagyon igényes) embereket nagyon boldoggá tenni. Mi azért vagyunk itt, hogy jól érezze magát. A budapesti, magyarországi és világszerte minden kategóriában kínálunk széles választékot. Szállásfoglalási palettánkban benne vannak a budapesti, magyarországi szállások, de a világ minden táján megoldjuk a foglalást. A széles hálózatunk, és ismertségünknek hála minden kategóriában kedvező áron tudjuk garantálni Önnek a szállásokat. Küldje el nekünk írott formában álmai nyaralását, és mi elkészítjük önnek a személyre szabott ajánlatot. Kedvező áron kínáljuk a szállásokat.

Jutalom és ösztönző utak

Van valami oka annak, hogy a vállalatok és az utazók visszatérnek hozzánk időről időre. Mi pontosan tudjuk, hogy miért. Jól végezzük a munkánkat, és minden ügyfelünket biztosítunk, hogy minden utazással egy MultiGo minőségű élményben lesz része. Miért vinnénk el az ügyfeleket pezsgőt inni, ha elvihetnénk őket egy franciországi barlanghoz megkóstolni? Szüksége van egy profi fotósra az utazáshoz? A MultiGonál ez nem probléma, minden egyedi igényt megoldunk, hogy az utazás tökéletes legyen.

Mivel személyesen felügyeljük a tervezést, tudunk kicsi és nagy csoportoknak is utazást biztosítani. Gyorsan kell megszervezni, hogy időzíteni tudja a menetrenddel? A MultiGo-nak hatalmas gyűjteménye van az utazási útvonalakból, így az ajánlatot rekordidő alatt készítjük el. Míg más vállalatoknak hosszú ideig ülnek egy ajánlaton, mi büszkék vagyunk arra, hogy elkapjuk a pillanatot, és azonnal csináljuk - még akkor is, ha ez most van!

Ügyfelek vendéglátása

Amikor a tét magas, és sok minden múlik egy találkozón mi segítünk. Ügyfeleink között vannak a Wall Street milliárdosai, a hollywoodi hírességek, a média-mogulok, a politikai paletta egésze (csak egy elnök hiányzik), művész emberek, és Nobel-díjasok. Rengeteg nagyon sikeres embernek szervezünk utazást, akik ugyanolyan szolgáltatást kapnak, amilyet Ön is. Ha olyan emléket szeretne, ami miatt a következő pénzügyi év szépen fog felfelé ívelni, akkor mi vagyunk az ön cége.

Szeretne új adománygyűjtési kampányt indítani a múzeum vagy a művészeti galéria bővítéséhez? A MultiGo több öregdiákkal és tagsági csoportokkal dolgozik, hogy egyedi célokhoz igazított utazási élményeket hozzon létre. Akár néhány házigazdát is fel vehetünk az eseményhez. Biztosítunk egy adománygyűjtő elemet az utazáshoz, de akár ön is testreszabhatja az utazást, mi biztosítjuk Önnek a rugalmasságot, így minden dolog oly módon történik, ahogy Ön szeretné.

Vállalati utaztatás

Vállalati utaztatás

Üzleti utakat megszervezését válllajuk, az ötlet pillanátától kezdve végig vezényeljük a megvalósítás pillanatáig. Elintézzük az utazást, a szallást, a jegyeket, mindent, a lehető legkényelmesebb legyen az utazás Önnek, vagy alkalmazottainak.

Vállalati utaztatás

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo