Trópusi utak

Egy olyan szakmában, mint a mienk, nincs olyan adu ász, amit bármikor elő lehet venni, és mindig jó ajánlatnak számít. Illetve vannak, de ki bérel magánszigeteket?! Célunk, hogy jó áron adjunk olyan luxuskategóriás ajánlatokat, amikre egy kis gyűjtögetés után bárki el tudjon utazni.

Amikor itt jön a tél, ott indul a szezon.

A trópusi övezet klímája el van tolódva a miénkhez képest - bár ott egész évben nagyon jó idő van, kivéve a monszun idején - a valódi szezon a trópusi utaknál akkor kezdődik, amikor nálunk beköszönt a tél.

Miért ne töltené a téli szabadságát egy olyan helyen, ahol csodásatos az idő, tiszta, fehér homokos a tengerpart és zseniális kiszolgálást kap? Ha nyugodtan szeretne utazni a téli hónapokban, szeretne egy kis napsütést, luxuskörülmények között, akkor válasszon minket.

Csak a legjobbak jöhetnek szóba.

A trópusi utazásoknál kiemelten fontos a szállodák minősége. A repülőjegy ára már alapból predesztinálja az utazás minimális költségét, és ha valaki ennyi pénzt költ egy repülőjegyre, akkor igen valószínű, hogy nem a szálláson szeretne spórolni. Természetesen nem csak a kiemelt hoteleinkbe lehet ajánlatot kérni, de ár-érték viszonylatában ezeket tartjuk a legjobb döntésnek. A hotelek, amiket válogattunk olyan kiemelkedő minőséggel és szolgáltatással rendelkező szállodaláncok tagjai, melyekkel az ember egyszerűen nem tud kockázatot vállalni. A név kötelez, mondják, válogatott trópusi szállodáinknál ez az állítás tökéletesen igaz.

Grand Hyatt logo
Mandarin Oriental logo
Memories logo
Jumeirah logo
Best Western logo
Melia logo
RIU logo
Westin logo

Felejthetetlen utazások.

Egy trópusi országban egész más a tengerpart, a homok, a szállodák, az ellátás. Semmilyen európai országgal nem összehasonlítható és biztosak vagyunk benne, hogy élményekben is sokkal gazdagabban tér vissza az utazó, mint egy európai országból. Jó látni a világ más országaiban élő embereit és történelmét, megismerni a kultúrájukat, enni az ételüket, felvenni a ritmusukat.

Pompa és luxus, ami ott fogad.

Amikor egy európai ember átlépi a kontinensünket, akkor még fogalma sincs, milyen élményben lesz része egy trópusi országban. Például olyan növényekkel és állatokkal találkozhatunk, amit itthon még az állatkertben sem fellelhető. Vagy olyan több ezer éves helyre megyünk kirándulni, amit eddig csak képeslapokon láttunk. Nem feltétlenül a szálloda kategóriájában mérjük a Luxust, ami egy trópusi országban fogad, HANEM AZ ÉLMÉNYEKBEN!

Télen utazható nyári desztinációk.

Sokat hallottuk már ezt a mondatot: Télből a nyárba…Miért is ne?! Amikor itthon tombol a hideg, mi másra is vágyik az ember, mint egy jó kis trópusi nyaralásra pálmafákkal és tengerrel. Aki egyszer ezt átéli, soha nem akar többé lemondani róla.

Ideális helyszín eseményekhez.

Sok ember álma válhat valóra azzal, ha „luxus” körülmények között, hófehér homokos tengerparton, mezítláb mondja ki a boldogító igent annak az embernek, akit a világon a legjobban szeret! Mi segítünk ebben is Önnek, hisz megtalálni a tökéletes helyszínt és megszervezni mindent nem egyszerű feladat. De bízza csak ránk és élje át a pillanatot a párjával.

Könnyedén kombinálható.

Az utazások sora szinte végtelen, csak egy kis kreativitás kell hozzá. Sok nyaraló nem szeret egy helyen pihenni 2 héten keresztül, ezért nekik ajánljuk a kombinált utazásokat, mint például Dubai + Maldív-szigetek, vagy Angkor + Bangkok + Koh Samui, és sorolhatnánk. A városlátogatások és nyaralások korát éljük, bármi bármivel összekombinálható, csak kérdés, hogy mennyit szán rá az utazni vágyó.

Felejthetetlen utazások.

Mi nem titkolózunk: kérjük Önt, vegye figyelembe, hogy egy kicsi nyelvtudás azért szükségeltetik, hiszen az egyedileg összeállított utazásoknál nem mindig tudjuk biztosítani a magyar nyelvű helyszíni asszisztenciát. Akad olyan helyzet, amikor egyénileg kell megérkezéskor felkeresni a repülőtéren a transzferes céget és onnan eljutni a szállodába, majd angolul zajlik a fakultatív program. Tudjuk, hogy sok magyar ember él a világ minden táján, de azért sajnos nem mindenhol, így erre is felkészítjük Önt, nehogy a helyszínen érje meglepetés.

Csapatépítő és incentive utak

Csapatépítő és incentive utak

Vállaljuk cégek csapatépítő eseményének a megszervezését. Lehet ez városnéző túra, egzotikus kaland, játék délután, mi megszervezzük, és a lehető legjobb hangulatot teremtjük munkatársainak. Szolgáltatásunk költséghatékony, de emlékezetes marad.

Csapatépítő és incentive utak
Vállalati utaztatás

Vállalati utaztatás

Üzleti utakat megszervezését válllajuk, az ötlet pillanátától kezdve végig vezényeljük a megvalósítás pillanatáig. Elintézzük az utazást, a szallást, a jegyeket, mindent, a lehető legkényelmesebb legyen az utazás Önnek, vagy alkalmazottainak.

Vállalati utaztatás
Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!

Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!

Egy nyaralásnál egyáltalán nem mindegy, hogy mire megy el a pénz. Valljuk be, jobban szeretjük este az étteremben elkölteni a pénzt, mintsem sok pénzt kifizetni a repülőjegyért. Mi ebben segítünk Önnek. Ha minket keress fel, akkor biztos lehet benne, hogy jó ajánlatot fog kapni.

Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!
Hajós körutazás a Maldív szigeteken

Hajós körutazás a Maldív szigeteken

Ha még soha nem volt hajós körutazáson, akkor épp itt az ideje, hogy kipróbálja. Ez egy garantáltan felejthetetlen élmény, amelyet kicsik és nagyok egyaránt tudnak élvezni. Van itt napsütés, napozás, búvárkodás, felfedezés, tengerpart – minden, ami egy nyaralást varázslatossá tesz.

Hajós körutazás a Maldív szigeteken
Martinique nyaralás

Martinique nyaralás

A francia hangulatú Martinique-en sokfajta lehetőségünk van a kikapcsolódás, a szórakozásra és a feltöltődésre. A főváros, a kisebb városok és partok mind sok lehetőségek rejtegetnek magukban. Ezeket szedtünk össze, részletes bemutatót tartunk arról, hogy milyen is egy nyaralás Martinique-en.

Martinique nyaralás
14 legnépszerűbb úticél Martinique-n

14 legnépszerűbb úticél Martinique-n

Összegyűjtöttünk 14 mozgalmas helyet Martinique-en. Ha egy jó tengerpartra vágyik, ha szeretné megismerni a francia gyarmat múltját, ha szeretné megismerni egy trópus sziget természeti adottságai, állatfajait, növényeit, ha érdekli a francia és a kreol konyha, akkor olvassa el összegzésünket, amelyben az ilyen helyeket gyűjtöttük össze.

14 legnépszerűbb úticél Martinique-n
5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken

5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken

A nyaralás során a lehető legkevesebbet jó költeni a szállásra. De azért mégis csak azt szeretnénk, hogy a szállás jó legyen, meg legyen benne minden, amire vágyunk. Mi összegyűjtöttünk 5, általunk ajánlott szállodát, amelyeknek garantáltan kedvező az ára, de a szolgáltatás mégis kitűnő!

5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken
Hungaroring Kalandpark

Hungaroring Kalandpark

A hungaroring adventure park tökéletes kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. CSapatépítő tréning, születésnapok, de akár egyedileg is élvezhető minden pálya, a quad, a land rover, vagy akár a gyalogos pályák, amely a régi fák között kanyarog.

Hungaroring Kalandpark
Repülőjegy és vonatjegy foglalás

Repülőjegy és vonatjegy foglalás

A MultiGo csoporton keresztül letudja foglalni, és megtudja vásárolni a kívánt jegyét. Belföldi vonatútak, európai vasút jegyek, külföldi repülőútak és magán jellegű utazásokra is elintézzük a jegyeket, hogy önnek ezzel ne kelljen foglalkoznia.

Repülőjegy és vonatjegy foglalás

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo