Találkozók és kongresszusok

Tökéletesen megszervezünk konferanciákat, tárgyalásokat, találkozókat, kiállításokat, az ön kérései szerint. Teljes konferencia-menedzsment szolgáltatást nyújtunk, hogy az esemény minden apró részlete tökéletes legyen, és az esemény eredményes legyen.

Megszervezzük a kiállítását, konferenciáját, a díjkiosztó ünnepeket, vacsorákat és különleges eseményeket.

Magyarországon tapasztalt és kétnyelvű személyzettel működő teljeskörű szolgáltatást nyújtó cégként személyesen értékeljük a konferencia helyszíneket, tárgyalótermeket és üzleti szállodákat, néha kiváltságos díjakat és kedvezményeket is kaphatunk az Ön részére.

A sikeres konferenciák szervezése több mint 15 éve a MultiGo üzletág központi eleme. Többet nyújtunk, mint a kiválóan működő találkozók: hozzátesszük az egyediséget és a jó hangulatot, amely átalakítja konferenciáját egy valóban inspiráló élménnyé. Konferenciákat szervezünk egészségügyi, tudományos és tudományos egyesületek, szakmai szövetségek és kormányzati szervezetek számára. Átfogó konferencia-menedzsment szolgáltatást nyújtunk, az ötlet kitalálásától a koncepció fejlesztéséig, hogy minden részlet tökéletes legyen.

A MultiGo-nál a találkozó menedzsment azt jelenti, hogy ügyeljünk ügyfeleink üzleti céljaira, és integráljuk ezt az üzenetet minden programelemen keresztül. Ez olyan hatékony élményt teremtünk, amely inspirálja, oktatja és motiválja a közönséget. Nemzetközi találkozó tervezõink kiemelkedõ szakmai színvonalon dolgoznak, és széles körû ismeretekkel rendelkeznek a találkozói protokollról.

Amikor különleges eseményt tervezünk és irányítunk, célunk, hogy a lojalitás és az érdekképviselet a vendégek elméjében felszívódjon, és az eseményen túlmutatson. Küldetésünk, hogy olyan eseményeket tervezünk, amelyek nagy hangsúlyt fektetnek a közönség élményére, és lenyűgöző eredményeket produkáljanak.

Bízhat a nemzetközi találkozótervezési szolgáltatásainkban, mi stresszmentesen létrehozzuk a tökéletes eseményt. Ha érdekli a MultiGo a következő találkozó vagy rendezvény megtervezése Észak-Karolinában vagy azon túl, ne habozzon felvenni a kapcsolatot irodánkkal. Már várjuk az Önnel közös munkát!

Konferencia - jövőkép és stratégia.

Hosszú tapasztalatból tudjuk, hogy az ötlet részletes megtervezése és a stratégiai tervezés elengedhetetlen egy világszínvonalú konferencia számára. Ez eredményesebb marketinget, jövedelmezőbb szponzorálási és kiállítói partnerkapcsolatokat és magasabb delegált részvételt eredményez.

Segítünk Önnek stratégiai elképzelések és átfogó projektek, értékesítési és marketing tervek kidolgozásában lépésenként. Bonyolult projekt- és pénzügyi irányítási rendszereink biztosítják, hogy minden várakozás előre látható, tervezett és tökéletesen megvalósítható legyen.

Amikor magára a konferenciára kerül sor, meggyőződünk róla, hogy a hangulat és a szolgáltatás minden részlete tökéletes. Kis részben ez a hosszú tapasztalatból származik; konferencia menedzsereink hatalmas egyéni és kollektív tapasztalattal rendelkeznek a konferencia ipar legmagasabb szintjén.

Ennek nagy része azonban csapatunk puszta tehetségéből és személyiségéből származik. Kiváltságosak vagyunk abban, hogy olyan intelligens, elkötelezett emberek egy csoportjával találkozzunk, akiknek a hangulata tökéletesen megfelel.

Találkozók és kongresszusok

Találkozók és kongresszusok

Tökéletesen megszervezünk konferanciákat, tárgyalásokat, találkozókat, kiállításokat, az ön kérései szerint. Teljes konferencia-menedzsment szolgáltatást nyújtunk, hogy az esemény minden apró részlete tökéletes legyen, és az esemény eredményes legyen.

Találkozók és kongresszusok
Rendezvények és partik

Rendezvények és partik

Szakértelmünkkel, és hosszú évek tapasztalatával tökéletesen üzleti éjszakát, konferanciát, gála vacsorát, legénybúcsút, esküvőt, fesztivált, bankettet, születésnapi bulit rendezünk. Szolgáltatásaink közé tartozik a videót készítés, és még sok más!

Rendezvények és partik
Pécs és Villány - Dél-Magyarország

Pécs és Villány - Dél-Magyarország

Villány szubmediterrán éghajlata lehetővé teszi, hogy a vidék bora teljes, fűszeres és magas minőségű legyen. A túra során megismerjük Villány bortermelő környezetét, és Pécs kultúrális központják. Megtekintjük a mecsetet, és a Zsolnay Porcelángyárat.

Pécs és Villány - Dél-Magyarország
Tandem siklóernyőzés

Tandem siklóernyőzés

20 perc repülés, de életre szóló élmény - ez a tandem repülés. Lehetőség van siklóernyőzésre, motoros siklóernyőzésre, sárkányrepülésre, profi és hozzáértő kollégák segítik az ernyőzést, hogy biztonságosabb, és izgalmas legyen ez a különleges esemény.

Tandem siklóernyőzés
Városnézés és shoppingolás

Városnézés és shoppingolás

Egy városnéző túra után a budapesti vásárlási élményt nem szabad kihagyni. A városnézés után a belváros szívébe vezetjük a híres Váci utcát, ahol temérdek lehetőségünk nyílik exkluzív ajándékok vásárlására.

Városnézés és shoppingolás
Hőlégballonos élményrepülés

Hőlégballonos élményrepülés

Szárnyaljon velünk szabadon a legnagyobb biztonságban! A hőlégballonos repülés izgalmas, bámulatos és örök emléket adó program, mely különbözik az eddig megtapasztalt kikapcsolódási formáktól. Hőlégballonos élményeit a repülésről felvétel is készül.

Hőlégballonos élményrepülés
Eger és Tokaj - Északkelet-Magyarország

Eger és Tokaj - Északkelet-Magyarország

Eger városában megtekinhetjük az erődöt, a gyógyfürdőt, a Szépasszony völgyét és a méltán híres egri bikavért, amelyről híres a vidék. Tokajban izgalmas sétát teszünk a híres Rákóczi Borpincészetnél, ahol szakmai idegenvezetők mutatják be a bortermelést.

Eger és Tokaj - Északkelet-Magyarország
Budapesti városnézés

Budapesti városnézés

Bejárjuk Budapest legszebb részeit mindössze három óra alatt. Megnézzük a zsinagógát, a Puskás Stadiont, a Cirkuszt, a Parlamentet, a Hősök terét, a Mátyás-templomot. Levezetésképpen végig sétálunk az Andrássy úton, amely a legszebb sétány a fővárosban.

Budapesti városnézés
Budapesti városnézés és Opera

Budapesti városnézés és Opera

Betekintést nyerhetünk Budapest megnézése mellett az Állami Operaházba is. Kívülről megcsodálható a tökéletes neoreneszánsz vonalai, belül pedig megtapasztalhatjuk a múltkor kultúrális légkörét. Az 1800-as években a legmodernebb operaháza volt.

Budapesti városnézés és Opera

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo