Szentendre

Szentendre egy kellemes vidéki város, teli fantasztikus programokkal. A Skanzen (Szabadtéri Néprajzi Múzeum), vagy a Városi Tömegközlekedési Múzeum mindenkinek leköti a teljes figyelmét. Érezni különleges, művészi atmoszféráját a városnak amikor sétálunk.

Program

IDŐTARTAM: 3 ÓRA

Szentendre egy folyóparti város Pest megyében, Magyarországon, vidéken, a főváros, Budapest közelében. Múzeumok galériái és művészei ismertek. Rövid utazással eljuthat a gyönyörű kisvárosba.

A történelmi építészet és a könnyű vasúti és folyami hozzáférés miatt népszerű hely lett a Budapesten tartózkodó, illetve Magyarországon utazó turisták számára. Számos lehetőség van, többek között ajándékboltok és éttermek, melyeket élvethetnek a látogatók.

Az évszázadok során többször megújult az élet, de a régi falak maradtak, néhányuk még mindig 2000 éves alapokon áll. Sok művész festette me a vidám, csillogó színeket, az emlékezetes macskaköves utcákat, a finom vonalú barokk tornyokat és a keskeny házakat, amelyek egymás felé hajolnak. De nincs szükség festőre, hogy láthassa a rómaiak jelképét a folyó partján, vagy elképzelje a harcosok felvonulását a visegrádi várhoz.

Szentendre (Szent András), a művészi falu középkori védőszentjének nevezték el. Tipikus mediterrán falu, mely egy domb lejtőjén helyezkedik el a szép természetben, kis és keskeny utcái a Duna partján futnak. Vannak kis boltok, művészek, kávézók, éttermek és pubok. Idegenvezetőnk elkíséri Önt, és elmesél izgalmas történeteket Magyarország történelméről. Opcionálisan a Kovács Margit Múzeumot is meglátogathatjuk a magyar kerámia művész kézműveseivel vagy a híres Cukrászmúzeumot, ahol láthatjuk a Marcipánból készült Parlament házát is.

Skanzen (Szabadtéri Néprajzi Múzeum)
(VÁLASZTHATÓ PROGRAM)

Szentendre egyik legismertebb múzeuma egész Magyarországon ismert, a Magyar Szabadtéri Múzeum vagy a "Skanzen", amely 60 hektáron húzódik, így egyetlen nap alatt lehetetlen járni. A 18. század végétől a 20. század elejéig a látogatók megismerhetik a jellegzetes magyar régiók népi építészetét, lakóhelyeit és életstílusát.

A régiót ábrázoló házak és épületek hagyományos települési mintázatok alapján szerveződnek. A paraszti háztartásokat olyan vallási, közösségi és mezőgazdasági épületek egészítik ki, amelyek a hagyományos falvak szerves részét képezték.

Városi Tömegközlekedési Múzeum
(VÁLASZTHATÓ PROGRAM)

A Szentendrei elővárosi vasútállomásról való rövid utazáshoz érve már láthatja a BKV Városi Közlekedési Múzeumot, amely egyedülálló élményt ígér. Az 1914-ben épült elővárosi vasút egyik kocsiházát utazási és transzport múzeumvá alakították át. A kiállítóteremben megismerkedhet a magyar főváros és más nagyvárosok közlekedéstörténetével, valamint megnézheti a villamosok, az elővárosi vasúti kocsik és egyéb járművek egyedi gyűjteményét.

Kovács Margit Múzeum
(VÁLASZTHATÓ PROGRAM)

A Kossuth-díjas Kovács Margit szobrászművész kerámia múzeumát 1973-ban nyitották meg a közönségnek. A múzeum, amely közel két évtizede Magyarország leglátogatottabb közgyűjteménye, a XVIII. Században épült sótartályban található , amely egyszerre volt a posta-ház, akkoriban a Vastagh család háza volt.

A múzeum 11 kiállítótermet tartalmaz, amelyek több mint 300 művet mutatnak be a keramikusok között, amelyek egyesíti a távoli nemzetek hagyományait a magyar folklórral, beleértve a terrakotta és kamélei műalkotásokat, domborműveket és figurákat.

Szent Péter-Pál katolikus templom
(VÁLASZTHATÓ PROGRAM)

A Szent Péter-katolikus templom néven ismert Szentendre legnagyobb temploma eredetileg az ortodox egyház hagyományainak megfelelően épült. Az elején fából készült, de 1750-ben rekonstruálták, Szent Péter-Pálra 1796-ban szentelték. A 20. században, a szerbek hazatelepülése után, a római katolikus egyház lett.

Szentendre

Szentendre

Szentendre egy kellemes vidéki város, teli fantasztikus programokkal. A Skanzen (Szabadtéri Néprajzi Múzeum), vagy a Városi Tömegközlekedési Múzeum mindenkinek leköti a teljes figyelmét. Érezni különleges, művészi atmoszféráját a városnak amikor sétálunk.

Szentendre

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo