Seychelle-szigeteki utazás

A Seychelle-szigeteki utazás egy varázslatos kaland, amely mindenkit megbolondít. Ismerje meg a Seychelle-szigeteket!

A trópusi nyaralások közül alig lehet választani. Dominika, Maldív szigetek, Mauritius - és a többi. A Seychelle-szigetek ezek közül is kiemelkedő a fehér homokos tengerpartjaival, a tökéletes klímájával és a csodálatos látványával. 

Luxus nyaralás a Seychelle-szigeteken!

A nyaralás akkor az igazi, hogyha jó szállodában szállunk meg. Szerencsére az ilyen helyek, mint a Seychelle-szigetek tele van jobbnál jobb luxus szállodákkal, amelyek annyira jók, hogy az embernek néha nincs is kedve kitennie a lábát a tengerpartra... A szállodák általában őrzik a természetességet, így a buja növényzet, a káprázatos élővilág mindenhol megjelenik. A szállodák szobái, lakosztályai, villái (igen, a legtöbb helyen még villák is vannak) mind-mind minőségiek.

De nem csak a szállodák azok, amelyek az igazán nagy luxust éreztetik velünk. A tengerpart, a táj, a különböző lehetőség mind-mind azt az érzést keltik bennünk, hogy itt már csak maga a létezés is luxus. Ezt leginkább azok tudják elmondani, akik már valaha jártak itt. Ezek az emberek időről időre visszajárnak ide nyaralni, hiszen az, amit a szigetek adnak semmihez sem fogható. 

Luxus hotel a Seychelle-szigeteken

Úticélok a szigeteken

A Seychelles szigetek több kis szigetből áll, így biztos lehet benne, hogy rengeteg olyan úti cél van, amely tökéletes lehet az Ön számára. Kezdjük a fővárossal: a Victoria nevű főváros nem olyan város, mint amilyennek egy fővárost elképzelnénk. A legtöbb napon ez egy csendes, békés, igazi trópusi hely, ahol jó érzés sétál, és fogyasztani a helyi különlegességeket. A hely általában szombatonként telik meg, ekkor ha ellátogatunk a piacra, akkor temérdek mennyiségű változatos halat vásárolhatunk a friss, zamatos trópusi gyümölcsök mellett.

Akiket nem csak a fehér homokos tengerpart érdekel azok számára fantasztikus lehetőséget tud nyújtani a Morne Seychellois Nemzeti Park. A hegyvidék nem csak a túraszerelmeseinek élvezetes, hanem mindenkinek, aki szeretne egy kicsit kiszakadni a felgyorsult technológiától túlfűtött világunktól és megcsodálni az Isten adta természet csodáit. Ilyen környezetet biztos, hogy nem fog látni többször, még a legkevésbé természetbarát embereket is rabul ejti.  Ha itt tovább sétálunk, akkor elérhetjük a Kopolia-hegyet ahol valóságos húsevő növényeket is láthatunk. 

Van lehetőségünk továbbá ellátogatni a Cápapartra is. Itt láthatjuk a fehér-foltú szirtcápát, szürke tüskés ráját és még rajtuk kívül rengeteg más igazán különleges élőlényt is láthatunk. Ha már itt járunk, akkor érdemes elmennünk sziklát mászni, búvárkodni, érdemes kipróbálnunk a helyi teákat, a friss gyümölcsöket. Érdemes elmennünk még továbbá a seychelle-i Éden Kertbe, amely Praslin található, amely Mahé után a második legnagyobb sziget. 

Mahé, az egyik legjobb úticél

Mahé a Seychelle-szigetek északkeleti szigetcsoportjának a fő tagja, a legnagyobb sziget, itt helyezkedik el a főváros is, Victoria. Mahét a portugál hajósok fedezték fel, majd később francia külbirtok lett még később pedig a brit fennhatóság alá került majd 1976-ban elnyerte a sziget a függetlenségét. Ezt követően kezdődött el a turisztikai fellendülés.

A kulturális sokszínűség miatt van az, hogyha Mahén sétálgatunk akkor folyamatosan hallunk angol, francia és kreol nyelvet is egyaránt. Mahé egyik látványossága a Sir Selwyn-Clarke piac, amelynek a nevét egy előkelő angol orvosról kapta, aki a szigetek kormányzója is volt. Ez a piac rendkívül nyüzsgő, színes, egyáltalán nem olyan, mint amelyet mi megszokhattunk, vagy amilyet Európában találnánk. A piactól tíz percre találhatjuk a Botanikus Kertet, amely egy igazi békés hely, ahol még repülőkutyákat is láthatunk.

De természetesen a legjobban mindenkit a tengerpart érdekel. Az Anse Intendance beach az egyik legjobb hely a szigeteken, itt lehet a legjobbakat napozni, pihenni, fürödni. Egyszer mindenképp el kell ide látogatnia!

Mahé partja

Mikor érdemes utazni?

A legtöbb trópusi éghajlatú helyen, mint például Dominikán tökéletesen ellehet választani egymástól a két évszakot. A Seychelle-szigeteken azonban nem ez a helyzet, és ebbe közrejátszik a globális felmelegedés is. A szigeteken szinte egész évben meleg van, a klíma trópusi, a hőmérséklet pedig 24 és 30 fok között van. De természetesen vannak olyan tényezők, amelyekkel könnyedén betudjuk határolni, hogy mikor érdemes elutaznunk.

Leginkább a szél befolyásolja ezt. Októbertől áprilisig a szél északnyugatról meleg levegőt hoz, viszont több csapadékot is, míg májustól szeptemberig délkeleti szél van, amely már hűvösebb, de egyben szárazabb is. Az október-november és a március-április viszonylag szélcsendesek.

Esőzés tekintetében tipikus trópusi éghajlatról beszélünk, az eső hirtelen leesik, hevesen, majd hirtelen el is áll. A legtöbb eső a magasabb, vagy hegyvidékeken megfigyelhető. Januárban esik a legtöbb eső, júliusban pedig a legkevesebb. A páratartalom általában 80%, és naponta 6-8 órát süt a nap. 

Szezon és utószezon

Ahogy írtuk van főszezon és van utószezon is. A főszezon december-január és július-augusztusban van, ilyenkor lehet a legjobb időjárásra számítani, azonban a legtöbb emberre is. Ha szörfölni szeretne akkor arra májustól szeptemberig van lehetősége, horgászni csak októbertől áprilisig, túrázni pedig áprilistól szeptemberig. Ha szeretné látni a madarak vándorlását, akkor a szeptember-október a legjobb időszak. Válassza bármelyiket is, biztos lehet benne, hogy a Seychelle-szigetekben nem fog csalódni, varázslatos nyaralásban lesz része.

Esőzés a seychellei éden kertben
Seychelle-szigeteki utazás

Seychelle-szigeteki utazás

Egy trópusi utazás a legjobb nyaralás ötlet, amely csak létezik. Forró nyár, fehérhomokos tengerpart, finom koktél – kell ennél több? Ha nem kell, akkor is van. A Seychelle-szigetek többet kínál egy átlagos tengerparti nyaralásnál. A luxus élmény és a természet csodája olyan csodálatos kompozíciót alkot, hogy csak ámulunk és bámulunk. Tapasztalja meg Ön is ezt a varázslatos élményt.

Seychelle-szigeteki utazás
Magyarország - Szlovénia - Horvátország körutazás (6 napos)

Magyarország - Szlovénia - Horvátország körutazás (6 napos)

Fedezze fel Magyarország, Szlovénia, és Horvátország csodás helyeit hat nap alatt, a mi utazásunk által. Fővárosi nyűzgés és vidéki nyugalom minden országban, természeti látképekkel, borkóstoló túrákkal a vikéden, és kultúrális túrákkal megízesítve.

Magyarország - Szlovénia - Horvátország körutazás (6 napos)
Hajós körutazás a Maldív szigeteken

Hajós körutazás a Maldív szigeteken

Ha még soha nem volt hajós körutazáson, akkor épp itt az ideje, hogy kipróbálja. Ez egy garantáltan felejthetetlen élmény, amelyet kicsik és nagyok egyaránt tudnak élvezni. Van itt napsütés, napozás, búvárkodás, felfedezés, tengerpart – minden, ami egy nyaralást varázslatossá tesz.

Hajós körutazás a Maldív szigeteken
Utazás Martinique-ra!

Utazás Martinique-ra!

A sziget tökéletesen alkalmas strandolásra, fürdőzésre, túrázásra, a természet csodálására, kulináris élmények szerzésére. Rengeteg kaland várja itt Önt, a városok, a strandok mind-mind izgalmasak.

Utazás Martinique-ra!
Budapest - Bécs - Salzburg - Alpok - München körutazás (10 napos)

Budapest - Bécs - Salzburg - Alpok - München körutazás (10 napos)

10 nap közép-európa legszebb városaiban, izgalmas utazással, és programokkal. Megtekintjük a városok legszebb és legfestőibb épületeit, parkjait, múzeumait. Többek között meglátogatjuk Salzburgban a Swarovski gyárat, amely izgalmas mindenki számára.

Budapest - Bécs - Salzburg - Alpok - München körutazás (10 napos)
Balatoni utazás

Balatoni utazás

Az utazás során több nagyszerű várost lehet megtekinteni. Ezek között van Herend, Tihany, Balatonfüred, Hévíz. Megtekinthető a porcelángyár, a tihanyi visszhang, a gyógyfürdő, a füredi üdülőhely, és még sok más nevezetesség, amelyet a Balaton őrizz.

Balatoni utazás
Csoportos és konferencia utazás

Csoportos és konferencia utazás

A MultiGo csoport teljesen a cégére szabott, átfogó, kidolgozott ajánlatot ad, legyen szó hajóútról, trópusi szigeteki útról, vagy más témájú utazásról. A legjobb és legkedvezőbb ajánlatot választjuk ki mindig, az Ön igényeinek megfelelően.

Csoportos és konferencia utazás
Dominikai utazás tudnivalók

Dominikai utazás tudnivalók

Milyenek a dominikai emberek? Mit kell tudni a szigetország kultúrájáról? Milyen pénzt érdemes vinni az országba? Ehhez hasonló kérdésekre válaszolunk, így biztos, hogy ha elutazik Dominikára, akkor nem fogják meglepetések érni.

Dominikai utazás tudnivalók
Magyarország - Tátra - Krakkó körutazás (5 napos)

Magyarország - Tátra - Krakkó körutazás (5 napos)

5 nap, rengeteg izgalmas látnivalóval. Meglátogatjuk Krakkót, a lengyel királyok szentélyét, megnézzük a Wawel királyi kastélyt, a székesegyházat, és a Wieliczka sóbányát. Megnézzük a magyar városok szépségeit, és végig járjuk az auschwitz-i túrát.

Magyarország - Tátra - Krakkó körutazás (5 napos)

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo