Seychelle-szigetek strandjai

A Seychelle-szigetek fantasztikus strandokat rejtegetnek, a szó szoros értelmében, hiszen itt eldugott, romantikus helyeket is találhatunk.

A Seychelle-szigeteken megannyi program és lehetőség van, azonban egy sem ér fel egy pár órás fürdéssel, napozással egy parton. Összegyűjtöttünk 9 kiváló strandot, amelyekkel biztos, hogy nem fog melléfogni. 

1. Anse Intendance, Mahé

Ez kétségtelenül az egyik legjobb strand a Seychelle-szigeteken. Az év bizonyos időszakaiban ez a strand nagyon erős hullámokkal rendelkezik, és erős áramlatok is lehetnek. Tehát ha csak úszni szeretne itt, akkor mindenképp ellenőrizni kell a vizet, hogy biztonságosan lehessen úszni. Sokak szerint viszont pont ezért különleges a hely, hiszen a hullámok nézése rendkívüli élményt tud nyújtani.

A strandon csak egy luxusszálloda található, autóval is könnyedén megközelíthető, van parkolóhely is, de busszal is megközelíthető a strand egy kis sétával. De ki ne akarna ilyen gyönyörű helyen sétálni?

Anse Intendance strand

2. Petite Anse, Mahé

Ez a strand a sziget délnyugati partján található, és a hosszú ideig egy rejtett gyöngyszem volt, amely csak egy 20 perces kirándulás után érhető el, szűk és nehezen megtalálható úton.

Egy szálloda azonban található a területen. Mégis, a vizek nyugodtak, a kilátás látványos, és most van egy hozzáadott bónusz a szálloda bárjánál, ahol szükség esetén italok és harapnivalók vehetők igénybe. Ami soha nem rossz dolog, a napozás közben bármikor jöhet egy Sex on the beach vagy egy Cosmopolitan. Ne feledje, hogy ha nem vendég a szállodában, akkor a biztonsági kapun kívül kell parkolni, és be kell járnia. Korlátozott számú parkoló áll rendelkezésre, és a biztonsági kapunál regisztrálnia kell, hogy megközelíthesse a strandot. A biztonsági kaputól a strandig tartó séták 15-20 percet vesznek igénybe.

Petite Anse strand

3. Anse Louis, Mahé

Mahé partjainak a nagy részén található luxus üdülőhely, ez alól Anse Louis sem kivétel. Azonban nem kell aggódnia, ettől még nem lesz rossz a strand. Egy jó út mellett fekszik a strand, így relatíve könnyen megközelíthető bármilyen módon, legyen szó tömegközlekedésről, saját autóról vagy akár taxiról. A strand déli vége a legkedveltebb, itt kifejezetten jó úszni, azonban észak fele már kezd sziklásodni, így erre mindenképp figyelni kell.

Megjegyzendő, hogy a legtöbb nyugati parton elterülő tengerparton, így Anse Louis-on is június és szeptember közötti megjelenik a tengeri moszat. Ne féljen, még sok más strand is van a másik parton, ha ebben az időszakban látogatna el a szigetekre. 

Anse Louis strand

4. Anse Major, Mahé

Ha szereti a jó strandokat, akkor Anse Major az Ön strandja, ezt garantálhatjuk!

A sziget északnyugati partján található Anse Major felé vezető úton. Könnyen meglehet közelíteni autóval, de akár gyalogosan is. Gyalog nagyon jó erre sétálni, hiszen fantasztikus a táj.

Az út utolsó kilométere mentén nincs sok parkoló, így vagy korán kell érkezni, vagy egy kicsit tovább kell terveznünk, a Bel Ombre-től (a legközelebbi nagyvárosról, ahonnan buszjárat indul), körülbelül tizenöt perc séta. Lehetőség van egy hajó taxival az Anse Majorra oda-vissza utazni, erről a lehetőségről bővebben tud majd érdeklődni. Ha ezt a lehetőséget választja, a Bel Ombre-ben vagy a Beau Vallon-ban történő parkolás a legjobb megoldás. Ahogy a kép is mutatja Anse Major egy rendkívül szép hely, kár lenne kihagyni. 

Anse Major strand

5. Beau Vallon Bay, Mahé

A Beau Vallon-öböl a Mahé leghosszabb strandja, és jelentős turista központ, amely miatt számos jelentős szálloda található a part mentén. Ez nem jelenti azt, hogy rossz lenne a hely, vagy azt, hogy túlságosan sok ember lenne és túlságosan belenne építve a hely. Ez még mindig egy gyönyörű strand és a szigetek egyik legbiztonságosabb strandja az úszáshoz, mivel a vízmélység nagyon lassan változik.

Különösen népszerű a családok számára, mivel itt a vizek biztonságosak, és ha gyerekei vannak, ez valószínűleg a tökéletes strand lesz Mahé-n az Ön számára. Ez a nagy vízszakasz számos szórakoztató vízalapú tevékenységnek is otthont ad, mint például a vízisízés, a banánhajók, snorkeling és még sok más. Ez is a legjobb hely a Seychelle-szigeteken, hogy megtanuljon búvárkodni.

Beau Vallon Bay strand

6. Anse Georgette, Praslin

Anse Georgette a Praslin-sziget kedvenc strandja. Régebben ez egy könnyen elérhető strand volt, azonban ma már kicsit nehezebb elérni, mivel épült ide egy hotel, nevezetesen a Constance Lemuria Resort.

Ha a Lemuria üdülőhelyen tartózkodik, ez a strand könnyen megközelíthető egy rövid sétával vagy golfkocsival. Ha nem tartózkodik a Lemuria Resortban, egy kicsit nehezebb a dolga. Technikailag a Seychelle-szigeteken épült szállodák blokkolják a nyilvános strandhoz való hozzáférést, azonban lehetővé kell tenniük, hogy a külsős emberek a strandhoz hozzáférhessenek. Általában egy biztonsági kapun engedik át az embereket. Azonban megéri, hiszen Anse Georgette rendkívül szép hely!

Anse Georgette strand

7. Anse Lazio, Praslin

Anse Lazio a világ egyik legszebb strandja. Talán nem túlzás ezt kijelenti.

Itt található egy kiváló tenger gyümölcsei étterem, Bon Bon Plume, valamint egy vendégház, a Le Chevalier-öböl, ahol egy étterem is található. Az Anze Lazio a sziget végen, Praslin mellett található, a sziget északkeleti végén. Az autóbérlés a legegyszerűbb módja annak, hogy ide jöjjön, de van busz is, és a szigeten található szállodák közül is sokan biztosítják a személy szállítást, szerencsére kedvező áron. 

Anse Lazio strand

8. Grand Anse, La Digue

A Grand Anse az első a három strand közül, melyet a La Digue-ban találunk - ez a kis sziget biztosan megfogja Önt lepni, hiszen olyan káprázatos. Egy 15-20 perces kerékpártúrával (a hegy nagyon meredek, így a fittségtől függően hosszabb ideig tarthat), vagy egy 40-60 perces kirándulásnál ezen a lenyűgöző, széles strandszakaszon az egyik legnépszerűbb. Lehetőség van az úszásra a szigeten.

Itt van egy étterem, és ha úgy érzi, hogy tovább állna, akkor sétálhat egy kicsit tovább a part mentén a Petite Anse-ba, egy másik gyönyörű strandba. Ha pedig még tovább sétálna, akkor megtalálja a következő strandot, az Anse Cocost. 

Grand Anse strand

9. Anse Cocos, La Digue

Ha egy nyugodt, romantikus strandra vágyik, akkor feltétlenül ajánlanánk az Anse Cocos-t. Csendes, általában nincsenek sokan, nincsenek szállodák, éttermek, amelyek megzavarnák Önt. Ideális hely nyugodt sétákra, de még egy leánykérést is nyugodtan ellehet itt képzelni, olyan látvánnyal rendelkezik a strand.

Sok ideig tart ide eljutni, illetve könnyű el is tévedni, ezért mindenféleképpen tájékozzon az indulás előtt. La Digue további partjait is megnézheti, hogy ha tovább sétál, azok is tetszeni fognak Önnek. Ha azonban csak úszna és napozna, akkor maradjon a csendes Anse Cocos-on.

Anse Cocos strand
Seychelle-szigetek strandjai

Seychelle-szigetek strandjai

Ha egy felejthetetlen utazásra vágyik, akkor válassza Seychelle-szigeteket. Mi összeszedtünk kilenc strandot, ahol olyan látvány, olyan kényeztető pihenés, olyan önfeledt móka fogja várni, amely sehol máshol a világban nem létezik. Nézze meg a strandokat, majd pedig keressen fel minket!

Seychelle-szigetek strandjai
Seychelle-szigeteki utazás

Seychelle-szigeteki utazás

Egy trópusi utazás a legjobb nyaralás ötlet, amely csak létezik. Forró nyár, fehérhomokos tengerpart, finom koktél – kell ennél több? Ha nem kell, akkor is van. A Seychelle-szigetek többet kínál egy átlagos tengerparti nyaralásnál. A luxus élmény és a természet csodája olyan csodálatos kompozíciót alkot, hogy csak ámulunk és bámulunk. Tapasztalja meg Ön is ezt a varázslatos élményt.

Seychelle-szigeteki utazás
Nászút a Seychelle-szigeteken

Nászút a Seychelle-szigeteken

A Seychelle-szigetek egy olyan szigetcsoport, amely mindenkit elvarázsol. Nászúton jó esetben életünkben csak egyszer vagyunk, ezért a legjobb, hogyha megadjuk ennek a módját. A Seychelle-szigetek egy varázslatos élményt kínál nekünk tálcán, amelyet csak el kell fogadni.

Nászút a Seychelle-szigeteken
5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken

5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken

Ha szeretne eltölteni egy fantasztikus időszakot a Seychelle-szigeteken, de nem akar ok nélkül túl sokat fizetni, akkor nézze meg összeállításunkat! Kiválasztottuk az öt legolcsóbb, de minőségében kifogásolhatatlan szállodákat, amelyek közül Önnek csak egyet kell választani – és egy időpontot, hogy mikor utazik el élete nyaralására.

5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken
5 luxushotel a Seychelle-szigeteken

5 luxushotel a Seychelle-szigeteken

Összeszedtünk 5 olyan luxus hotelt, ahol garantáltan mennyei időt fog eltölteni, amíg a Seychelle-szigeteken tartózkodik. Válassza bármelyiket is, biztos, hogy nem fog csalódni. Ha meg van a kiválasztott hotel, akkor már csak annyi a dolga, hogy felkeressen minket. Várjuk megkeresését!

5 luxushotel a Seychelle-szigeteken
Esküvő a Seychelle-szigeteken

Esküvő a Seychelle-szigeteken

Ha az esküvőjüket tervezgetik, és szóba jött az, hogy a trópusokon házasodjanak meg, akkor válasszák a Seychelle-szigeteket. Hogy miért? Azon kívül, hogy itt egyszerűen ellehet intézni az esküvőt egy felejthetetlen élményben lesz részük. Felejtsék el a hagyományos, problémákkal járó esküvőt, válasszák inkább az igazán privát trópusi esküvőt, amely valóban Önökről fog szólni.

Esküvő a Seychelle-szigeteken
Seychelle-szigetek látnivalók

Seychelle-szigetek látnivalók

A Seychelle-szigeteken rengeteg lehetőség van. Megannyi természeti csoda, bámulatos táj van itt, amelyet kár lenne kihagyni. Hogyha nem csak napozni akar, ha nem csak a szálloda adta pihenést szeretné kiélvezni, akkor feltétlenül látogasson el ezekre a helyekre.

Seychelle-szigetek látnivalók
A Seychelle-szigetek időjárása

A Seychelle-szigetek időjárása

Milyen időjárásra lehet számítani egy trópusi helyen? A Seychelle-szigetek egy szerencsés helyzetben van, hiszen itt mindig tökéletes az időjárás! Olvassa el a részleteket, és egyből tudni fogja, hogy mikor menjen el nyaralni!

A Seychelle-szigetek időjárása
Látnivalók a Seychelle-szigeteken

Látnivalók a Seychelle-szigeteken

A napozáson túl sokaknak számít az, hogy milyen látnivalókat rejteget egy-egy hely. A Seychelle-szigetek megannyi varázslatos, bámulatos kis helyet rejtegetnek magukba, amelyet ha meg lát biztos, hogy soha nem fogja elfelejteni. Ezek a szigetek életre szóló élményt nyújtanak, így igazán jó ötlet, hogyha a következő nyaralást ide tervezi.

Látnivalók a Seychelle-szigeteken

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo