Repülőjegy és vonatjegy foglalás

A MultiGo csoporton keresztül letudja foglalni, és megtudja vásárolni a kívánt jegyét. Belföldi vonatútak, európai vasút jegyek, külföldi repülőútak és magán jellegű utazásokra is elintézzük a jegyeket, hogy önnek ezzel ne kelljen foglalkoznia.

Együttes foglalási rendszerünknek köszönhetően cégünk a legoptimálisabb megoldást nyújtja Önnek, több mint 1000 légitársaság ajánlataival szemben. Vasúti csapatunk helyfoglalásokat is vállal a nem magyarországi vasúti utazásokra is.

Repülő- és vonat jegyek

Lebonyolítjuk ön helyett a repülőjegy foglalását, tranzakciós és adminisztrációs díjak felszámítása nélkül. Az elmúlt években megváltoztak a piaci igények - a menetrend szerinti, alacsony költségű és charter légitársaságok kínálata megtalálható a MultiGo repülőjegy-választékában. Cégünk arra törekszik, hogy ügyfeleink utazásait optimalizálja a kényelem és költséghatékonyság szempontjából.

Széleskörű lehetőségeket tudunk biztosítani az összes regionális és nemzetközi repülőtérről induló járatokkal. Hosszabb repülési útvonalak esetén lehet vásárolni helyeket, vagy frissítheti ülőhelyeit a turista osztályról az üzleti osztályra, akár az elsőre is, ha van elérhető kabin.

Jegyek a nemzetközi vasutakra

A MultiGo a vasúti jegykiadásban "otthon van", és büszkék vagyunk arra, hogy vasútutazást tudunk kínálni egész Magyarországon és Európában. Ügyfeleink egész Európa-szerte tudnak jegyeket vásárolni, és mi biztosítjuk a számukra, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapják meg. Több útvonalat is kínálunk, így már többek vagyunk, mint a legtöbb vasúti jegykiadó. Nem számít, milyen nagy vagy kicsi az utazás a Ffestiniog Travel jegykiadó csapata a vasúti jegyek vásárlását a lehető legegyszerűbbé teszi. Tapasztalataink és speciális ismereteink felhasználásával a jegyeket a tanácsadók szerzik meg a legmegfelelőbb útvonalakra az Ön igényeihez viszonyítva, és lefoglalják a legmegfelelőbb helyet az utazásra. Minden egyes igényt személyesen kezelünk, ami időigényes lehet, ezért nem tudunk azonnali árajánlatot nyújtani, de időt fordítunk arra, hogy megtaláljuk a legjobb ajánlatot.

Mi a MultiGo-nál rendkívül büszkék vagyunk az európai jegyértékesítési osztályunkra. Az európai jegyek egyik vezető kiskereskedőjeként közvetlen hozzáférést biztosítunk számos vasúti üzemeltető számára, és az európai vonatok többségére jegyeket tudunk biztosítani. Azt tanácsoljuk Önnek, hogy minnél hamarabb foglalja le helyét, hogy szabadon tudjon választani az ülések közül.

Gyakran olcsóbb vásárolni egy "átszállós" jegyet az úticélhoz, és nem egyenként megvenni a jegyeket minden utazáshoz, de mi meg oldjuk. Akár egyszerű pontról pontra jeggyel, akár bonyolultabb utazásra van szüksége, mi boldogosan fogunk önnek küldeni egy részletes árajánlatot.

A MultiGo a világ legnagyobb és kicsi vállalatainak finanszírozásával foglalkozó preferált légiközlekedési partnerként a legkorszerűbb technológiát kínálja a legjobb repülőgép információról, a 24 órás repüléstechnikai szakértői csoporttal együtt. A szakemberek nagy tapasztalattal rendelkeznek annak biztosításában, hogy minden utazás ütemterv szerűen történjen, de rugalmasan tudunk változtatni is, ha erre szükség van.

Légijármű magán utazásokra

A MultiGo a megszerzett tapasztalatokkal, proaktív megközelítéssel rendelkezik minden egyes pénzügyi ügyfeleink és partnereink által kezelt valamennyi igényhez.

Bármi legyen is az igénye, és bár rövid idő alatt észleljük az átfutási időt, a MultiGo egyedi technológiai platformjai lehetővé teszik számunkra, hogy a legmegfelelőbb repülőgépeket a világ legversenyképesebb árán eladhassuk Önnek.

A MultiGo világszerte több mint 7 000 repülőgép és helikopterrel rendelkező akkreditált hálózattal működik, 24 órás óránk pedig a pénzügyi szektor szakembereinek bevonásával biztosítja, hogy a különjárat minden aspektusát biztonságosan és megbízhatóan koordinálják.

A MultiGo csapata számos pénzügyi szolgáltatást szervezett pénzügyi partnereink számára - többlépcsős üzleti utakról, a legutóbbi módosításokról a repülési időkre vagy a célállomásokra, a magánbeszélgetési helyek levegőben vagy a földön való megrendezésére. Biztosítjuk, hogy teljes támogatást és kifogástalan szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, amelyeket elvárnak és megérdemelnek.

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo