Repülőjegy és vonatjegy foglalás

A MultiGo csoporton keresztül letudja foglalni, és megtudja vásárolni a kívánt jegyét. Belföldi vonatútak, európai vasút jegyek, külföldi repülőútak és magán jellegű utazásokra is elintézzük a jegyeket, hogy önnek ezzel ne kelljen foglalkoznia.

Együttes foglalási rendszerünknek köszönhetően cégünk a legoptimálisabb megoldást nyújtja Önnek, több mint 1000 légitársaság ajánlataival szemben. Vasúti csapatunk helyfoglalásokat is vállal a nem magyarországi vasúti utazásokra is.

Repülő- és vonat jegyek

Lebonyolítjuk ön helyett a repülőjegy foglalását, tranzakciós és adminisztrációs díjak felszámítása nélkül. Az elmúlt években megváltoztak a piaci igények - a menetrend szerinti, alacsony költségű és charter légitársaságok kínálata megtalálható a MultiGo repülőjegy-választékában. Cégünk arra törekszik, hogy ügyfeleink utazásait optimalizálja a kényelem és költséghatékonyság szempontjából.

Széleskörű lehetőségeket tudunk biztosítani az összes regionális és nemzetközi repülőtérről induló járatokkal. Hosszabb repülési útvonalak esetén lehet vásárolni helyeket, vagy frissítheti ülőhelyeit a turista osztályról az üzleti osztályra, akár az elsőre is, ha van elérhető kabin.

Jegyek a nemzetközi vasutakra

A MultiGo a vasúti jegykiadásban "otthon van", és büszkék vagyunk arra, hogy vasútutazást tudunk kínálni egész Magyarországon és Európában. Ügyfeleink egész Európa-szerte tudnak jegyeket vásárolni, és mi biztosítjuk a számukra, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapják meg. Több útvonalat is kínálunk, így már többek vagyunk, mint a legtöbb vasúti jegykiadó. Nem számít, milyen nagy vagy kicsi az utazás a Ffestiniog Travel jegykiadó csapata a vasúti jegyek vásárlását a lehető legegyszerűbbé teszi. Tapasztalataink és speciális ismereteink felhasználásával a jegyeket a tanácsadók szerzik meg a legmegfelelőbb útvonalakra az Ön igényeihez viszonyítva, és lefoglalják a legmegfelelőbb helyet az utazásra. Minden egyes igényt személyesen kezelünk, ami időigényes lehet, ezért nem tudunk azonnali árajánlatot nyújtani, de időt fordítunk arra, hogy megtaláljuk a legjobb ajánlatot.

Mi a MultiGo-nál rendkívül büszkék vagyunk az európai jegyértékesítési osztályunkra. Az európai jegyek egyik vezető kiskereskedőjeként közvetlen hozzáférést biztosítunk számos vasúti üzemeltető számára, és az európai vonatok többségére jegyeket tudunk biztosítani. Azt tanácsoljuk Önnek, hogy minnél hamarabb foglalja le helyét, hogy szabadon tudjon választani az ülések közül.

Gyakran olcsóbb vásárolni egy "átszállós" jegyet az úticélhoz, és nem egyenként megvenni a jegyeket minden utazáshoz, de mi meg oldjuk. Akár egyszerű pontról pontra jeggyel, akár bonyolultabb utazásra van szüksége, mi boldogosan fogunk önnek küldeni egy részletes árajánlatot.

A MultiGo a világ legnagyobb és kicsi vállalatainak finanszírozásával foglalkozó preferált légiközlekedési partnerként a legkorszerűbb technológiát kínálja a legjobb repülőgép információról, a 24 órás repüléstechnikai szakértői csoporttal együtt. A szakemberek nagy tapasztalattal rendelkeznek annak biztosításában, hogy minden utazás ütemterv szerűen történjen, de rugalmasan tudunk változtatni is, ha erre szükség van.

Légijármű magán utazásokra

A MultiGo a megszerzett tapasztalatokkal, proaktív megközelítéssel rendelkezik minden egyes pénzügyi ügyfeleink és partnereink által kezelt valamennyi igényhez.

Bármi legyen is az igénye, és bár rövid idő alatt észleljük az átfutási időt, a MultiGo egyedi technológiai platformjai lehetővé teszik számunkra, hogy a legmegfelelőbb repülőgépeket a világ legversenyképesebb árán eladhassuk Önnek.

A MultiGo világszerte több mint 7 000 repülőgép és helikopterrel rendelkező akkreditált hálózattal működik, 24 órás óránk pedig a pénzügyi szektor szakembereinek bevonásával biztosítja, hogy a különjárat minden aspektusát biztonságosan és megbízhatóan koordinálják.

A MultiGo csapata számos pénzügyi szolgáltatást szervezett pénzügyi partnereink számára - többlépcsős üzleti utakról, a legutóbbi módosításokról a repülési időkre vagy a célállomásokra, a magánbeszélgetési helyek levegőben vagy a földön való megrendezésére. Biztosítjuk, hogy teljes támogatást és kifogástalan szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, amelyeket elvárnak és megérdemelnek.

Hasonló oldalak

Repülőjegy és vonatjegy foglalás

Repülőjegy és vonatjegy foglalás

A MultiGo csoporton keresztül letudja foglalni, és megtudja vásárolni a kívánt jegyét. Belföldi vonatútak, európai vasút jegyek, külföldi repülőútak és magán jellegű utazásokra is elintézzük a jegyeket, hogy önnek ezzel ne kelljen foglalkoznia.

Repülőjegy és vonatjegy foglalás
Csoportos és konferencia utazás

Csoportos és konferencia utazás

A MultiGo csoport teljesen a cégére szabott, átfogó, kidolgozott ajánlatot ad, legyen szó hajóútról, trópusi szigeteki útról, vagy más témájú utazásról. A legjobb és legkedvezőbb ajánlatot választjuk ki mindig, az Ön igényeinek megfelelően.

Csoportos és konferencia utazás
Éttermi foglalások

Éttermi foglalások

Kedvező árakon vacsorázhatunk vagy ebédelhetünk Budapest legimpozánsabb éttermeiben. Tradicionális fogások, borkóstolással, és cigányzenével, vagy trendi, modern ételek világszintű minőségben a legjobb szakácsoktól. Segítünk megtalálni a tökéletes helyet.

Éttermi foglalások
Idegenvezető és személyi tolmács

Idegenvezető és személyi tolmács

Idegenvezetőinktől és tolmácsainktól rengeteg szolgáltatást igénybe lehet venni, mint például a túrák vezetése, escort idegenvezetés magánszemélyekhez, vagy tolmácsolás egyidejűleg, vagy folyamatosan. Személyre szabott szolgáltatást nyújtunk.

Idegenvezető és személyi tolmács
Busz- és autóbérlés

Busz- és autóbérlés

Utazási irodánkon keresztül több, mint 200 busz és minibuszt tud bérleni utazásához. Mindenféle méretű autó és busz megtalálható a kínálatunkban. Ha igényli, angolul beszélő gépkocsivezetőt is tudunk biztosítani önnek, de idegenvezetőt is, ha szükséges.

Busz- és autóbérlés
Budapesti városnézés hajóval

Budapesti városnézés hajóval

A nyugodt, és zavartalan Dunán végig hajózunk, miközben megtekintjük a part menti, és parthoz közeli nevezetességeket. Láthatjuk a Parlamentet, a Margit-szigetet, a Budai Várnegyedet, azon belül a Mátyás-templomot, a Halászbástyát, és a királyi kastélyt.

Budapesti városnézés hajóval
Tandem siklóernyőzés

Tandem siklóernyőzés

20 perc repülés, de életre szóló élmény - ez a tandem repülés. Lehetőség van siklóernyőzésre, motoros siklóernyőzésre, sárkányrepülésre, profi és hozzáértő kollégák segítik az ernyőzést, hogy biztonságosabb, és izgalmas legyen ez a különleges esemény.

Tandem siklóernyőzés
Városnézés és shoppingolás

Városnézés és shoppingolás

Egy városnéző túra után a budapesti vásárlási élményt nem szabad kihagyni. A városnézés után a belváros szívébe vezetjük a híres Váci utcát, ahol temérdek lehetőségünk nyílik exkluzív ajándékok vásárlására.

Városnézés és shoppingolás
Bobozás és túrázás

Bobozás és túrázás

A visegrádi bob és szánkópálya minden korosztály számára izgalmas élmény. 11 kanyar és 700 méter felejthetetlen élményt okoz mindenkiben. Megtekinthető itt a Visegrádi Alsó Kastély, illetve megnézhetjük a csodálatos Dunyakanyart is, és a környezetét.

Bobozás és túrázás
Tank vezetés

Tank vezetés

Ebben a csatában mindenkit lehengerelhet! Parancsnokunk várja akár 10-12 fős csapatát, hogy az eligazítás után harcra készen álljanak a zöldfülűek közt, akik harci sisakban a MTLB gyomrába bújnak vagy a tetején várják az ellenséget.

Tank vezetés
balatoni

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo
Kazánok, cirkók, vízmelegítők, bojlerek, konvektorok, tűzhelyek, fűtésrendszerek, vízcsapok és vízhálózatok korszerű javítása és kiépítese.

Fűtés szerelés Budapest

Kazánok, cirkók, vízmelegítők, bojlerek, konvektorok, tűzhelyek, fűtésrendszerek, vízcsapok és vízhálózatok korszerű javítása és kiépítese.

Teljes körűen vállaljuk a fűtésrendszereknek a javítását, szerelését, karbantartását, cseréjét, vagy beszerelését. Ha ránk bízza a feladatot, akkor biztos lehet benne, hogy készüléke újra tökéletesen fog működni. Ne bízza rá másra, ne kockáztasson, válassza a biztost - minket.