Rendezvényszervezés

Azon a rendezvényen, melyet mi szervezünk cégének Ön mindig nyugodt lehet. Érkezéskor kollégánk már várja Önt a gondosan előkészített rendezvényhelyszínen. Ahol minden a helyén, ahol a dolgok működnek, ahol Ön vendég lehet a saját konferenciáján. Semmi szervezés, semmi tervezés, pusztán megjelenik és azzal törődik, ami igazán fontos, ugyanis minden másról mi már gondoskodtunk.

Volt már ön konferencián résztvevő?

Miért ne lenne most ön a házigazda? Aktuális téma, az Ön szakmájában is van! Konferenciát szervezni rang, elismerés, hivatástudat.

Mi is a konferencia?

Szakmai előadásokra épülő, információk átadását, fogadását, személyes kommunikációt, kapcsolattartást biztosító rendezvény. Ki ért a szakmához legjobban? Ön! Aki a konferencia szakmai szervezője. Színvonalas, érdeklődést felkeltő előadások vonzzák a résztvevőket. Tartalmas program, egy célirányos, aktualizált címlistával!

Mi kell még a sikerhez?

Tárgyi és személyi feltételek biztosítása, szolgáltatók, szolgáltatások megfelelő minőségű kiválasztása, koordinálása, a konferencia zökkenőmentes lebonyolítása érdekében. Ne a napi szervezési feladatokra, aprózza el energiáját. Időt spórol önnek a multigo konferenciaszervező csapata!

Csapatunk jól bevált minőséggel dolgozik.

Irodáknál dolgozó, konferencia szervezésben nagy gyakorlattal rendelkező "öreg konferenciaszervező rókákat" gyúrtuk össze kiváló fiatal szakemberekkel. A kreativitás és rugalmasság lételemünk. Legyen sok éves gyakorlatunk az Ön, irántunk megelőlegezett bizalmának alapja.

Mikor éri el a konferencia a célját?

Ha a résztvevők és a szervezők is elégedettek, teljesültek az elvárások. A konferencia hivatásturizmus, minőségi szolgáltatásokkal. A szervezése is hivatás. A teljes körű konferenciaszervezés során a szolgáltatások szervezésén kívül a résztvevőkkel történő folyamatos kapcsolattartást is vállaljuk. Utazási Irodai szolgáltatásaink teljes tevékenységi köre a vendégeink kényelmét szolgálja.

Kezdjünk bele!

Szervezzünk együtt konferenciát! Pályázzon nemzetközi konferencia megrendezésére! Indítson saját konferenciát! A MultiGo konferenciaszervező csapata segít a háttérben! Tudja-e, hogy egy "klasszikus" konferenciába is lehet "kreativitást" vinni? Mire gondolunk? Engedje meg, hogy ajánlatunkban mondjuk el! Kreativitásunk garantálja, hogy a konferencia programokon kívül a vállalati tréningek, képzések mellett rendezvények szervezését is vállaljuk. Minden rendezvényének egyéniséget adunk! Kérjük, tiszteljen meg bizalmával és tegye meg Ön az első lépést! Próbáljon ki minket egy ajánlatbekéréssel!

Összhangban önnel

Azon a rendezvényen, melyet mi szervezünk cégének Ön mindig nyugodt lehet. Érkezéskor kollégánk már várja Önt a gondosan előkészített rendezvényhelyszínen. Ahol minden a helyén, ahol a dolgok működnek, ahol Ön vendég lehet a saját konferenciáján. Semmi szervezés, semmi tervezés, pusztán megjelenik és azzal törődik, ami igazán fontos, ugyanis minden másról mi már gondoskodtunk. Az Ön igényeinek megfelelően kialakított koncepció során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a cég jellegét és vállalati kultúráját szem előtt tartva, megfelelően tematizált programokkal biztosítsuk rendezvénye sikerességét. Küldetésünknek érezzük, hogy rendezvényeink ne csupán megfeleljenek az Ön elvárásainak, de felül is múlják azokat.

Fontosnak tartjuk, hogy segíteni tudjunk Önnek a rendezvényekkel kapcsolatos célkitűzések elérésében, a megtakarítások maximalizálásában és nem utolsó sorban a költségek átláthatóságának növelésében. Ezért akár egy szűkkörű üzleti vacsorát szeretne tartani, akár egy nagyszabású nemzetközi konferenciát rendezni, tanácsadó szakembereink a rendezvény tervezési szakaszától kezdve együttműködnek Önnel annak érdekében, hogy az adott esemény jellegéhez és tematikájához leginkább megfelelő helyszínt, valamint programot tudjuk biztosítani egyedi igényeivel összhangban. Segítünk továbbá szervezete rendezvényekkel kapcsolatos politikájának átvizsgálásában, valamint azon területek felkutatásában ahol költségmegtakarítás, kockázatcsökkentés valamint folyamatfejlesztés valósítható meg.

Felkészült munkatársaink személyes asszisztenciája, több éves tapasztalatunk, valamint kiterjedt kapcsolatrendszerünk a sikeres rendezvényeink zálogai.

A több lehet kevesebb

Hogyan tud költséget csökkenteni a változatlan színvonal mellett? Hogyan tudja rendezvényei színvonalát növelni, változatlan árfekvés mellett?

A MultiGo Tours nemzetközi és kiemelt hazai partnereivel együttműködve, diverzifikált portfóliójának és nagyszámú lekötött vendégéjszakáinak köszönhetően garantálni tudja, hogy prémium szolgáltatásokat biztosít Önnek meglepően alacsony áron. Felkutatjuk a legjobb, legexkluzívabb helyszíneket, leszervezzük és levezényeljük cége konferenciáját, ráadásul mindezt kimagaslóan kedvező árfekvés mellett. Ezáltal Ön mindig az iparágban tapasztalt árszínvonal alatt juthat kipróbált, minőségi szolgáltatásokhoz.

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo