Rendezvények és partik

Szakértelmünkkel, és hosszú évek tapasztalatával tökéletesen üzleti éjszakát, konferanciát, gála vacsorát, legénybúcsút, esküvőt, fesztivált, bankettet, születésnapi bulit rendezünk. Szolgáltatásaink közé tartozik a videót készítés, és még sok más!

Emlékezzen vissza élete legjobb bulijára - még annál is jobbat szervezünk mi. Tervezze meg velünk az eseményt, hogy egy igazán jó partin vehessen részt.

A MultiGo csoportot 2002-ben alapítottuk. A nemzetközi utazási piac egyik legmegbízhatóbb résztvevői vagyunk, és rendezvény mendzseléssel is foglalkozunk. A rendezvényeket egy profi csapat alkotja meg, akik tökéletes munkát végeznek, hála nagy tapasztalatuknak.

Minden, ami rendezvényszervezés.

Teljes körű rendezvény menedzselés Magyarországon és a világ minden területén: céges rendezvények, kongresszusok, konferenciák, gálavacsorák, VIP rendezvények, legénybúcsúk, turnék, csapatépítések, esküvők, workshopok, sportesemények, fesztiválok, kiállítások, sajtótájékoztatók, szülinapok, bankettek, tréningek stb.

Egyéb szolgáltatások, amelyek nélkülözhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotós, videófelvétel, előadóművészek / műsorvezetők / előadók / hangszórók / zenészek / énekesek / dj-k szervezése stb.

Hosszútávú partnerség.

Legfontosabb célunk az, hogy pontosan együttműködő munkamódszereinkkel hosszú távú munkakapcsolatot alakítsunk ki partnereinkkel. Tudjuk, hogy az egyik legfontosabb, a minőségi szolgáltatás mellett, hogy az elégedett ügyfeleinket VIP ügyfelekként kezeljük.

Igérjük, hogy szakértelmünkkel utazásszervezéssel, rendezvényszervezéssel, programszervezéssel, oktatással és tapasztalatainkkal segítünk a jövő üzleti sikerében, ezért érdemes velünk együtt dolgoznia!

A hosszú és jól működő munkakapcsolat érdekében rugalmasak vagyunk, mindig szem előtt tartjuk az Ön egyedi igényeit.

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo