Puszta Tour / Nagyalföld túra

Az Alföldi kirándulás alkalmával megnézzük Kecskemétet, ahol megtekinthetjük a Cifra palotát, amely egyik jelképe az országnak. Megnézhetjük a magyar kulturális, gazdasági és közigazgatási központját, megtekinthejük a romantikus és barokk épületeket.

Program

IDŐTARTAM: 8 ÓRA

Egy teljes napos kirándulásra viszünk az úgynevezett magyarországi Alföldre (Puszta). Közép-Európa legnagyobb síterülete, Budapesttől körülbelül egy órás autóútra fekszik.

Délről indulunk a fővárosból, és első megálló az Kecskeméten található, mely az Alföld fővárosa, a megye kulturális, gazdasági és közigazgatási központja. Gyönyörű, gazdagon díszített egyházi és középületek, amelyek különböző építészeti stílusokban épültek, mint a szecessziós, eklektikus, romantikus és barokk stílus.

Kecskeméten tett rövid városnézés után a kirándulás tovább folytatódik Magyarország színes, szép és romantikus síkságával, kukoricatermékkel, gyümölcsös kertekkel, tehén- és juhállományokkal és rengeteg lószerszámmal.

A hagyományos magyar gazdaságba érkezéskor magyar pálinkával és házi készítésű sós pogácsával várjuk kedves vendégeinket. Elsőként egy lovas kocsira viszünk, majd egy különleges lóversenynek veszünk részt - láthatja például, hogyan lehet egy ember egyszerre lovagolni 5-11 lovat.

A programot a hagyományos magyar 3-fogásos ebéd és a cigányzene kíséretében álló bora követi.

A tartalmas program után visszatérünk Budapestre.

Ez a túra ideális azok számára, akik szeretik a természet és az állatok. Ajánlott a gyerekes családok számára, de nem azok számára, akik állatok szőrére allergiásak.

Kecskemét

Kecskeméti városnézés

(A PROGRAMBAN)

Kecskemét - Bács-Kiskun megye fővárosa - az Alföld szépségének és értékeinek összpontosítása Magyarország közepén található, Budapesttől mintegy 85 km-re. A város - kedvező földrajzi elhelyezkedésével - a térség gazdasági, közigazgatási, oktatási és kulturális központjává fejlődött; ez ad otthont számos képzőművészeti intézménynek, egyedi gyűjteményeknek és méltóságos fesztiváloknak. A város neve a "kecske" szóból származik és "mét": a körzet. A kecske látható a címerünkben is, a talaj felett, a város mottója alatt: "Sem a magasság, sem a mélység nem rettent."

Cifra palota

(VÁLASZTHATÓ PROGRAM)

A lakkozott csempe, hullámos vonal, kerámia részlet, dombormű, díszítés és színes bőség - ez a palota csodálatos példa a szecesszió stílusára, mely a 20. században jelent meg. Venture belül - a palota a város modern művészeti galériája, ahol 20C magyar művész finom munkái vannak. Az egykori játékterem, amelyet Nagycsarnoknak neveznek, mindenképpen érdemes megnézni csodálatos növényi és pávai freskóját a kék háttéren a stukkó hullámok.

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo