Pécs és Villány - Dél-Magyarország

Villány szubmediterrán éghajlata lehetővé teszi, hogy a vidék bora teljes, fűszeres és magas minőségű legyen. A túra során megismerjük Villány bortermelő környezetét, és Pécs kultúrális központják. Megtekintjük a mecsetet, és a Zsolnay Porcelángyárat.

A Villány Magyarország egyik legtökéletesebb borvidéke, melyet vörös és rózsaszínű tájáról ismerünk meg. Magyarország legdélibb borvidéke hosszú és forró nyarakat bőséges napsütéssel, enyhén téllel követ. Ennek köszönhetően a Villány szubmediterrán éghajlata miatt a bor teljes testű, fűszeres és a legmagasabb minőségű. A magyar díjnyertes borok többségét a Villányi régióban gyártják. A régészeti leletek szerint a régió borkészítési hagyományai a római időkig nyomon követhetők.

A program

IDŐTARTAM: 10 óra

PÉCS

Magyarország déli részének irányába, 2 órás izgalmas utazás után a dunántúli dombok és völgyek között először eljutunk az ország 5. legnagyobb városához, Pécshez, amely az ország délnyugati részének Mecsek hegységének lejtőin helyezkedik el. A városnézés megállói:

  • Az óváros, amely az UNESCO Világörökség részét képezi
  • Római temetkezési helyek
  • Egy eredeti mecset
  • Barkbakán kapu torony
  • A régi oszmán birodalom korszakától elhagyott magas minaret a 16. századból
  • Zsolnay Porcelángyártás és Múzeum
  • Csontváry Galéria
  • Vasarely minták
  • Zsolnay porcelánnal díszített középületek és szobrok, amelyeknek különleges, zöldes színű eozinja(kerámiamáz) van

VILLÁNY

A következő megálló Villány városa, a nagy villányi borvidék központjának, Magyarország első osztályú vörösbortermelő területe.

A Villányba érkezéskor lehetőség nyílik a Gere Pincészet szőlőültetvényeire, festői lejtőn, és megismerkedhetnek a pincészet borászati ​​filozófiájával és bortermelésével.

Ezt követően meghívjuk Önt a pincészet hagyományos, évszázados pincéjébe, ahol meghallja a borvidék és a pincészet történelmét, borkészítési hagyományait, és csodálatos borokat kóstolhat meg.

Ebéd egy helyi étteremben történik.

Az örömteli, vidéki légkör emlékezetes napja után visszatérünk Budapestre.

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo