Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!

Ússza meg minél kevesebből az álom utazást! Mi a lehető legjobb ajánlatot tárjuk Ön elé, ha minket választ.

A nyaralásnál általában van egy nagyon fontos tényező: az ára. Sok olyan utazási iroda van, akik elképesztően magas áron szerveznek utazásokat, pedig mindannyian tudjuk, hogy nekik nem ez a dolguk. Egy jó irodának az a dolga, hogy olyan utazásokat szervezzen, amely valóban megéri az ügyfeleknek is. 

Utazzon velünk olcsón a Maldív szigetekre!

A legjobban biztosan akkor jár, hogyha minket választ. Mi már régóta benne vagyunk az utazások világában, így nekünk már a zsebünkben van az a tudás, hogy hogyan lehet olcsón utazásokat szervezni. De igazából is nem feltétlenül csak az alacsony ár az, ami miatt érdemes lenne velünk dolgoznia.

Mivel már régóta benne vagyunk a szakmában így velünk nagyon gördülékeny a munka. Mire gondolunk? Arra, hogy Önnek elég annyit mondani, hogy hova, mikor, hányan. Ha elmondja, hogy télen szeretne a párjával elutazni a Maldív szigetekre, akkor mi már tudni fogjuk, hogy mit kell Önnek nyújtanunk. Először is megnézzük, hogy melyik a legjobb úti cél, melyik a legjobb hely a szigeteken. Ezt követően kiválasztjuk a legjobb szállodát, szerencsére nekünk jó pár évre visszamenőleg van tudásunk arról, hogy melyek a jó helyek.

Ha meg van a szálloda, akkor lefoglaljuk az utazást, azaz megvesszük a szükséges jegyeket, mint például a repülőjegyeket. Elintézzük a transzfert mindenhova, és legyen bármilyen egyedi kérése, mint például tolmács, vagy idegenvezető, mi mindent megtudunk oldani. Velünk biztos, hogy már a szervezés is nyugodt lesz. Önnek csak annyi a dolga, hogy írogassa a kis listáját, hogy mit fog csinálni azokon a csodálatos napokon, amikor a Maldív szigeteken lesz. 

Garantáltan kedvező árak

Ha minket választ akkor a teljeskörű szolgáltatás mellett garantáljuk, hogy az árak is kedvezőek lesznek. Bár mi mindig igyekszünk a tőlünk telhető legtöbbet kihozni, de sokat számítanak a további tényezők is, mint például, hogy mikor kezdjük el a tervezést. Sok dolog nem rajtunk múlik, de ami rajtunk múlik, azt igenis megpróbáljuk a lehető legjobban kihozni, hogy Önnek minél kevesebbet kelljen fizetnie. Keressen minket bizalommal!

Repülőgép indul a Maldív szigetekre

Hasznos tippek a foglaláshoz

Bár tény, hogy mi mindig megpróbáljuk a legjobb ajánlatokat elcsípni, azért sok dolog van, amit Ön is megtehet annak érdekében, hogy a végösszeg a lehető legkevesebb legyen. Ezek nem túl bonyolult dolgok, különösebben nem igényelnek sok energiát. Nézzük is, hogy mik ezek.

Időben foglalás

Sokan tudják, de sokán talán nem tudják, hogy az időben foglalás mennyire fontos. Na de itt van egy kis csavar a történetben. Ugyanis sokan azt gondolják, hogy a legjobb az, hogyha a téli bejgli evés közben nézik ki a jövő nyári nyaralásra a szállást és a repülőjegyet. De mekkorát tévednek – legalábbis félig.

Ha valaki megnézi például a WizzAirt, akkor láthatja, hogy fél, háromnegyed évvel előre irreális árak vannak. Ez azért van, mert nem minden légitársaság dolgozik úgy, hogy minél hamarabb foglalunk, annál olcsóbb lesz. Van olyan légitársaság, ahol a legolcsóbb jegyek két három hónapnál korábban vannak. De vannak olyan légitársaságok is, amelyet úgy dolgoznak, hogy megadnak fix időközöket, amikor kedvezményesen lehet jegyet vásárolni. De természetesen még mindig vannak olyanok, akik a hagyományos módszerrel dolgoznak. Természetesen mi segítünk Önnek ez ügyben is.

Hasonló igaz a szállásokra is. Ott sem igaz feltétlenül, hogy az nyer aki a karácsonyi bónuszból utalja át az szállás díját. Közel sem. Sok olyan hely van, ahol sokkal inkább érdemes előtte négy-öt hónappal foglalni, mintsem fél évvel, vagy háromnegyed évvel hamarabb. Azonban ez abszolút hely függő, így mindenféleképpen kérjük, hogy keressen fel minket, és biztos, hogy találni fogunk egy nagyon jó ajánlatot. 

Last minute utak

A last minute utak tipikusan azoknak jók, akik szeretnek spontán élni. Néha, sőt, nem is néha, hanem meglehetősen gyakran olyan elképesztő akciókkal találkozhatunk, hogy mi is meglepődünk. Akár hetvenöt százalékos árzuhanás is lehet, amely rendkívül kedvező.

Azonban látni kell azt, hogy ezek nagyon váratlanok. Van olyan, amikor csak egy hely van például, nincs kettő. Olyan is van, hogy egyáltalán nincs. Akinek belefér az, hogy random elutazik a Maldív szigetekre, annak nagyon jó megoldás ez, viszont azok, akik szeretnek tervezgetni, mindent előre tudni, azoknak ez nem jó megoldás. 

Tervezés

És ha már tervezgetés, beszéljünk egy kicsit még a tervezésről. A repülőjegyet és a szállást már leírtuk, de úgy gondoljuk, hogy az olcsó utazás érdekében lehet még tenni egyéb dolgokat is. Mielőtt még elutazna írja össze, hogy mi az, amire szüksége lehet. És ezt szorozza fel kettővel – na persze nem mindent.

A naptej elképesztően fontos egy trópusi nyaralásnál. Nem érdemes kicentizni, mivel könnyen lehet, hogy kifolyik a táskában, eltűnik, elhagyja – bármi megtörténhet. Azonban érdemes abba is belegondolni, hogy az ilyen portékákat elképesztően drágán adják a szállások közelében, így sokat tud spórolni, hogyha még itthon veszi meg a naptejet. De ez igaz a bikinire, a papucsra, a törölközőre, és még sok minden másra is. Tervezzen előre, és nem lesz problémája semmivel!

Maldív szigetek felülről

Hasonló oldalak

Dominikai nyaralás olcsón

Dominikai nyaralás olcsón

A nyaralások alkalmával mindenki szereti azt, ha itt-ott le lehet kicsit csípni az árakból. Nem kell azért milliókat elköltenie, hogy eljusson Dominikára. Pár egyszerű tanáccsal és a mi segítségünkkel rendkívül jó áron el tud menni álmai nyaralására, mást nem is kell tennie, csak velünk felvenni a kapcsolatot.

Dominikai nyaralás olcsón
5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken

5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken

A nyaralás során a lehető legkevesebbet jó költeni a szállásra. De azért mégis csak azt szeretnénk, hogy a szállás jó legyen, meg legyen benne minden, amire vágyunk. Mi összegyűjtöttünk 5, általunk ajánlott szállodát, amelyeknek garantáltan kedvező az ára, de a szolgáltatás mégis kitűnő!

5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken
Dominika nyaralás

Dominika nyaralás

A Dominikai Köztársaság egy páratlan utazási cél. Mindegy, hogy Punta Cana-ba, vagy Santo Domingoba megyünk, mindenhol ugyanazt a megfoghatatlan, leírhatatlan élményt fogjuk megkapni. Utazzon el és élvezze ki a trópusi nyaralás luxusát, Dominika tele van különböző élményekkel, lehetőségekkel, így mindenki számára ideális nyaralás az itt eltöltött idő.

Dominika nyaralás
Dominikai nyaralás 2019

Dominikai nyaralás 2019

A 2019-es nyaralás megtervezését ideje elkezdeni! Mi ebben segítünk Önnek. Számtalan élményt, lehetőséget nyújt a szigetország, amelyet kár lenne kihagyni. Kezdje el írni a bakancslistát, és szerepeljen benne az úszás a delfinekkel, vagy a fehérhomokos Punta Cana meglátogatása. Dominikára menni az egyik legjobb döntés, amelyet az ember hozhat. Utazzon Ön is 2019-ben Dominikára!

Dominikai nyaralás 2019
Dominika nyaralás vélemények

Dominika nyaralás vélemények

Egy több hetes nyaralás előtt jobb tájékozódni az adott helyről. A leghitelesebb forrás természetesen azok az emberek, akik már jártak Dominikán. Mi ezeknek az embereknek a véleményét gyűjtöttük össze, és választ adunk a kérdésre, hogy érdemes-e elutazni Dominikára.

Dominika nyaralás vélemények
5 eszményi luxushotel a Maldív szigeteken

5 eszményi luxushotel a Maldív szigeteken

Egy nyaralásra az ékkövet mindig az adja, hogy tökéletes a szálloda. Az igazán tökéletes szállodákat érdemes a luxus kategóriában keresni. Mi összegyűjtöttünk a szerintünk öt legjobb luxus hotelt a Maldív szigeteken. Ha ezek közül választ, akkor biztos, hogy fenomenális élmény lesz a nyaralása.

5 eszményi luxushotel a Maldív szigeteken
5 ajánlott hotel a Maldív szigeteken

5 ajánlott hotel a Maldív szigeteken

Tudjuk, a kínálat túl sok, épp ezért nehéz választani. Szerencsére nekünk már nagy tapasztalatunk van, így mi jó szívvel tudunk ajánlani öt olyan szállodát, ahol garantáltan édes lesz a pihenés. Tekintse meg őket, válasszon egyet, majd keressen fel minket – ennyin múlik az álom nyaralása.

5 ajánlott hotel a Maldív szigeteken
10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban

10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban

Dominika teles-teli van káprázatos helyekkel, de tudjuk, hogy nincs végtelen időnk, így a nyaralásunkat jobb a legszebb helyekre összpontosítani. Mi megkíméljük Önt a fáradtságos kutatómunkáktól. Összegyűjtöttünk tíz csodálatos helyet az országban, amelyet nyugodt szívvel ajánlunk bárkinek, aki ide tervez utazni. Minden helyet részletesen bemutatunk, így mindenki eltudja dönteni, hogy az adott helyszínt érdemes-e meglátogatnia.

10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban
Szállásfoglalás

Szállásfoglalás

Szállásokat foglalunk ügyfeleink igénye szerint. Az 5 csillagos luxus szállodától a vidéki parasztházig foglalunk szállásokat, létszámtól függetlenül, csoportoknak is. Üzleti útak, romantikus hétvégék, családi nyaralások alkalmával is foglalunk.

Szállásfoglalás
11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban

11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban

Aki Dominikára megy nyaralni, annak a legfőbb célja, hogy a tengerparton napozhasson, úszhasson, vagy esetleg szörfözhessen. Megannyi szabad strand van Dominikán, de mégis melyek a legjobbak? Mi összegyűjtöttük a legjobbakat, ahol számtalan lehetőségünk van arra, hogy igazán kikapcsolódjunk. Fehérhomokos tengerpart, all-inclusive üdülőhelyek, finom koktélok – mutatjuk a legjobb helyeket!

11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo
Ha megbízható és profi duguláselhárítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, aki gyorsan orvosolja a problémát, keressen minket bátran!

Vízszerelő - Vízszerelés éjjel-nappal.

Ha megbízható és profi duguláselhárítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, aki gyorsan orvosolja a problémát, keressen minket bátran!

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten, vagy a közelében? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásainkkal segítségére leszünk. Csak hívjon minket telefonon, vagy írjon üzenetet nekünk! Vállaljuk csőtörések, csőrepedések szivárgások elhárítását is.