Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!

Ússza meg minél kevesebből az álom utazást! Mi a lehető legjobb ajánlatot tárjuk Ön elé, ha minket választ.

A nyaralásnál általában van egy nagyon fontos tényező: az ára. Sok olyan utazási iroda van, akik elképesztően magas áron szerveznek utazásokat, pedig mindannyian tudjuk, hogy nekik nem ez a dolguk. Egy jó irodának az a dolga, hogy olyan utazásokat szervezzen, amely valóban megéri az ügyfeleknek is. 

Utazzon velünk olcsón a Maldív szigetekre!

A legjobban biztosan akkor jár, hogyha minket választ. Mi már régóta benne vagyunk az utazások világában, így nekünk már a zsebünkben van az a tudás, hogy hogyan lehet olcsón utazásokat szervezni. De igazából is nem feltétlenül csak az alacsony ár az, ami miatt érdemes lenne velünk dolgoznia.

Mivel már régóta benne vagyunk a szakmában így velünk nagyon gördülékeny a munka. Mire gondolunk? Arra, hogy Önnek elég annyit mondani, hogy hova, mikor, hányan. Ha elmondja, hogy télen szeretne a párjával elutazni a Maldív szigetekre, akkor mi már tudni fogjuk, hogy mit kell Önnek nyújtanunk. Először is megnézzük, hogy melyik a legjobb úti cél, melyik a legjobb hely a szigeteken. Ezt követően kiválasztjuk a legjobb szállodát, szerencsére nekünk jó pár évre visszamenőleg van tudásunk arról, hogy melyek a jó helyek.

Ha meg van a szálloda, akkor lefoglaljuk az utazást, azaz megvesszük a szükséges jegyeket, mint például a repülőjegyeket. Elintézzük a transzfert mindenhova, és legyen bármilyen egyedi kérése, mint például tolmács, vagy idegenvezető, mi mindent megtudunk oldani. Velünk biztos, hogy már a szervezés is nyugodt lesz. Önnek csak annyi a dolga, hogy írogassa a kis listáját, hogy mit fog csinálni azokon a csodálatos napokon, amikor a Maldív szigeteken lesz. 

Garantáltan kedvező árak

Ha minket választ akkor a teljeskörű szolgáltatás mellett garantáljuk, hogy az árak is kedvezőek lesznek. Bár mi mindig igyekszünk a tőlünk telhető legtöbbet kihozni, de sokat számítanak a további tényezők is, mint például, hogy mikor kezdjük el a tervezést. Sok dolog nem rajtunk múlik, de ami rajtunk múlik, azt igenis megpróbáljuk a lehető legjobban kihozni, hogy Önnek minél kevesebbet kelljen fizetnie. Keressen minket bizalommal!

Repülőgép indul a Maldív szigetekre

Hasznos tippek a foglaláshoz

Bár tény, hogy mi mindig megpróbáljuk a legjobb ajánlatokat elcsípni, azért sok dolog van, amit Ön is megtehet annak érdekében, hogy a végösszeg a lehető legkevesebb legyen. Ezek nem túl bonyolult dolgok, különösebben nem igényelnek sok energiát. Nézzük is, hogy mik ezek.

Időben foglalás

Sokan tudják, de sokán talán nem tudják, hogy az időben foglalás mennyire fontos. Na de itt van egy kis csavar a történetben. Ugyanis sokan azt gondolják, hogy a legjobb az, hogyha a téli bejgli evés közben nézik ki a jövő nyári nyaralásra a szállást és a repülőjegyet. De mekkorát tévednek – legalábbis félig.

Ha valaki megnézi például a WizzAirt, akkor láthatja, hogy fél, háromnegyed évvel előre irreális árak vannak. Ez azért van, mert nem minden légitársaság dolgozik úgy, hogy minél hamarabb foglalunk, annál olcsóbb lesz. Van olyan légitársaság, ahol a legolcsóbb jegyek két három hónapnál korábban vannak. De vannak olyan légitársaságok is, amelyet úgy dolgoznak, hogy megadnak fix időközöket, amikor kedvezményesen lehet jegyet vásárolni. De természetesen még mindig vannak olyanok, akik a hagyományos módszerrel dolgoznak. Természetesen mi segítünk Önnek ez ügyben is.

Hasonló igaz a szállásokra is. Ott sem igaz feltétlenül, hogy az nyer aki a karácsonyi bónuszból utalja át az szállás díját. Közel sem. Sok olyan hely van, ahol sokkal inkább érdemes előtte négy-öt hónappal foglalni, mintsem fél évvel, vagy háromnegyed évvel hamarabb. Azonban ez abszolút hely függő, így mindenféleképpen kérjük, hogy keressen fel minket, és biztos, hogy találni fogunk egy nagyon jó ajánlatot. 

Last minute utak

A last minute utak tipikusan azoknak jók, akik szeretnek spontán élni. Néha, sőt, nem is néha, hanem meglehetősen gyakran olyan elképesztő akciókkal találkozhatunk, hogy mi is meglepődünk. Akár hetvenöt százalékos árzuhanás is lehet, amely rendkívül kedvező.

Azonban látni kell azt, hogy ezek nagyon váratlanok. Van olyan, amikor csak egy hely van például, nincs kettő. Olyan is van, hogy egyáltalán nincs. Akinek belefér az, hogy random elutazik a Maldív szigetekre, annak nagyon jó megoldás ez, viszont azok, akik szeretnek tervezgetni, mindent előre tudni, azoknak ez nem jó megoldás. 

Tervezés

És ha már tervezgetés, beszéljünk egy kicsit még a tervezésről. A repülőjegyet és a szállást már leírtuk, de úgy gondoljuk, hogy az olcsó utazás érdekében lehet még tenni egyéb dolgokat is. Mielőtt még elutazna írja össze, hogy mi az, amire szüksége lehet. És ezt szorozza fel kettővel – na persze nem mindent.

A naptej elképesztően fontos egy trópusi nyaralásnál. Nem érdemes kicentizni, mivel könnyen lehet, hogy kifolyik a táskában, eltűnik, elhagyja – bármi megtörténhet. Azonban érdemes abba is belegondolni, hogy az ilyen portékákat elképesztően drágán adják a szállások közelében, így sokat tud spórolni, hogyha még itthon veszi meg a naptejet. De ez igaz a bikinire, a papucsra, a törölközőre, és még sok minden másra is. Tervezzen előre, és nem lesz problémája semmivel!

Maldív szigetek felülről
Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!

Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!

Egy nyaralásnál egyáltalán nem mindegy, hogy mire megy el a pénz. Valljuk be, jobban szeretjük este az étteremben elkölteni a pénzt, mintsem sok pénzt kifizetni a repülőjegyért. Mi ebben segítünk Önnek. Ha minket keress fel, akkor biztos lehet benne, hogy jó ajánlatot fog kapni.

Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!
Dominikai nyaralás olcsón

Dominikai nyaralás olcsón

A nyaralások alkalmával mindenki szereti azt, ha itt-ott le lehet kicsit csípni az árakból. Nem kell azért milliókat elköltenie, hogy eljusson Dominikára. Pár egyszerű tanáccsal és a mi segítségünkkel rendkívül jó áron el tud menni álmai nyaralására, mást nem is kell tennie, csak velünk felvenni a kapcsolatot.

Dominikai nyaralás olcsón
5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken

5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken

Ha szeretne eltölteni egy fantasztikus időszakot a Seychelle-szigeteken, de nem akar ok nélkül túl sokat fizetni, akkor nézze meg összeállításunkat! Kiválasztottuk az öt legolcsóbb, de minőségében kifogásolhatatlan szállodákat, amelyek közül Önnek csak egyet kell választani – és egy időpontot, hogy mikor utazik el élete nyaralására.

5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken
5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken

5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken

A nyaralás során a lehető legkevesebbet jó költeni a szállásra. De azért mégis csak azt szeretnénk, hogy a szállás jó legyen, meg legyen benne minden, amire vágyunk. Mi összegyűjtöttünk 5, általunk ajánlott szállodát, amelyeknek garantáltan kedvező az ára, de a szolgáltatás mégis kitűnő!

5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken
Martinique nyaralás

Martinique nyaralás

A francia hangulatú Martinique-en sokfajta lehetőségünk van a kikapcsolódás, a szórakozásra és a feltöltődésre. A főváros, a kisebb városok és partok mind sok lehetőségek rejtegetnek magukban. Ezeket szedtünk össze, részletes bemutatót tartunk arról, hogy milyen is egy nyaralás Martinique-en.

Martinique nyaralás
Hajós körutazás a Maldív szigeteken

Hajós körutazás a Maldív szigeteken

Ha még soha nem volt hajós körutazáson, akkor épp itt az ideje, hogy kipróbálja. Ez egy garantáltan felejthetetlen élmény, amelyet kicsik és nagyok egyaránt tudnak élvezni. Van itt napsütés, napozás, búvárkodás, felfedezés, tengerpart – minden, ami egy nyaralást varázslatossá tesz.

Hajós körutazás a Maldív szigeteken
Mikor utazzunk a Maldív szigetekre?

Mikor utazzunk a Maldív szigetekre?

A Maldív szigeteknél épp úgy, mint a többi trópusi helynél nagyon fontos, hogy mikor utazunk oda. Épp ezért még a szervezés előtt nem árt eldönteni, hogy melyik az az időszak, amely nekünk a leginkább kedvező. Olvassa el összegzésünket, és ki fog derülni!

Mikor utazzunk a Maldív szigetekre?
Dominikai nyaralás 2020

Dominikai nyaralás 2020

A 2019-es nyaralás megtervezését ideje elkezdeni! Mi ebben segítünk Önnek. Számtalan élményt, lehetőséget nyújt a szigetország, amelyet kár lenne kihagyni. Kezdje el írni a bakancslistát, és szerepeljen benne az úszás a delfinekkel, vagy a fehérhomokos Punta Cana meglátogatása. Dominikára menni az egyik legjobb döntés, amelyet az ember hozhat. Utazzon Ön is 2019-ben Dominikára!

Dominikai nyaralás 2020
5 eszményi luxushotel a Maldív szigeteken

5 eszményi luxushotel a Maldív szigeteken

Egy nyaralásra az ékkövet mindig az adja, hogy tökéletes a szálloda. Az igazán tökéletes szállodákat érdemes a luxus kategóriában keresni. Mi összegyűjtöttünk a szerintünk öt legjobb luxus hotelt a Maldív szigeteken. Ha ezek közül választ, akkor biztos, hogy fenomenális élmény lesz a nyaralása.

5 eszményi luxushotel a Maldív szigeteken

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo