Nyugat-Magyarország

Az utazás első állomása Pannonhalma, amely a keresztény nemzet és az európai kultúra bölcsője. Második állomás Sopron, amely méltán híres a leghűsegesebb város címről. Győrben megnézhetjük a három folyót, a székesegyházat, és a hangulatos várost.

A program

IDŐTARTAM: 10 óra

Fedezze fel Nyugat-Magyarország legszebb városait!

A turné során az első állomásunk Pannonhalma. Budapesttől 120 km-re, meglátogatjuk a pannonhalmi apátsági apátságot. Az apátság az európai kultúra és a kereszténység "nemzeti bölcsője"; és 1996 óta a világörökség részét képezi.

A pannonhalmi városnézés után Sopron városba utazunk, amely Ausztria és Magyarország határán helyezkedik el. Ez a város híres Magyarország úgy, mint a "leghűségesebb város". A soproni városnézés során a bemutatónk bemutatja ezt a nagyszerű történetet, hogyan lett Sopron a leghűségesebb város. A történelmi séta végén meghívunk egy finom magyar ebédre.

A magyarországi ízek kóstolása után folytatjuk győri turnéinkat, amely a "városháza". Érdemes meglátogatni ezt a várost a történelmi épületek miatt, valamint érdemes megtekinteni a Duna, a Rába és a Rábca folyó összefolyását. Ha érdeklődik más nyugat-magyarországi városok iránt, örömmel fogadjuk egy városnézésre.

Pannonhalma városnézés

Pannonhalma városnézés

(A PROGRAMBAN)

A bencés Pannonhalmi Főapátság vagy a Pannonhalma Területi Apátság középkori épület Pannonhalmán, Magyarország egyik legrégebbi történelmi emléke. A 996-ban alapított, a város közelében található, egy domb tetején (282 m). Úgy gondolják, hogy a túrák Szent Márton a hegy lábánál született, így korábbi neve, Szent Márton-hegy, ahonnan a kolostor alkalmanként a Márton-hegyi Apátság alternatív nevét viselte. Ez a második legnagyobb területi apátság a világon, a Monte Cassino után.

Sopron városnézés

Sopron városnézés

(A PROGRAMBAN)

Magyarország "leghűségesebb városa" (hivatkozás az 1921-es népszavazásra, amikor Sopron inkább Magyarország részévé vált, mintsem Ausztriába olvadt volna be). Először a kelták, majd a rómaiak (mint kereskedelmi helyszín a Balti-tengertől az Adriaig és a Bizáncig terjedő borostyán-útvonal), majd németek, avarok, szlávok és magyarok követték egymást. Az utóbbi években ez a kisváros is közvetetten a 20. század végi legdrámaibb eseményt - a vasfüggöny leomlását - eredményezte.

Napjainkban a Nyugat-Magyarország legszebb városa, középkori Belváros érintetlen, macskaköves utcáin öröm sétáli. És ha ez nem lenne elegendő, akkor híres a borról, mivel a szőlőültetvények virágoznak a környéken.

Győr városnézés

Győr városnézés

(A PROGRAMBAN)

Győr a folyók városa, a három folyó találkozási pontján fekszik . Az egy ezer éves székesegyház műemlékei, a hangulatos városközpont gyönyörű barokk épületei, a múzeumok és a romantikus folyóparti sétányok mind arra ösztönzik a látogatót, hogy hosszabb ideig maradjon.

Nyugat-Magyarország

Nyugat-Magyarország

Az utazás első állomása Pannonhalma, amely a keresztény nemzet és az európai kultúra bölcsője. Második állomás Sopron, amely méltán híres a leghűsegesebb város címről. Győrben megnézhetjük a három folyót, a székesegyházat, és a hangulatos várost.

Nyugat-Magyarország

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo