Magyarország - Szlovénia - Horvátország körutazás (10 napos)

10 nap alatt megtekintünk minden fontos látni valót, amelyet Magyarországon, Szlovéniában, és Horvátországban érdemes megtekinteni. Bortúrák, barlangtúrák, vallási túrák, szecessziós túrák, Nemzeti Parkok, tavak, katedrálisok, templomok megtekintése.

Budapest városi túra

Magyaroszág, 1. nap

Fedezze fel Budapest legszebb látnivalóit! Megtekintheti Magyarország fővárosát, nézze meg Budapest legszebb és impozáns épületeit a városnézés során. Mindkét részre meglátogathatja; a dombos Buda és a lapos Pest.

Töltsön el egy éjszakát Budapesten.

Vidéki túra Magyarországon

Magyarország, 2. nap

Magyarország sokszínűsége lehetővé teszi számunkra, hogy különböző túrákat szervezzünk az országban. Ezekkel az egy napos túrákkal megízlelhetjük a magyar kultúrát, gasztronómiát és természetet.

Vidéki túrák: Szentendre, Puszta túra, Dunakanyar túra, Balaton, Nyugat-Magyarország

Bor túrák: Etyek, Eger & Tokaj, Pécs & Villány, Dunántúl

Tematikus túrák: szecessziós túra, kalandos barlang túra, zsidó örökség túra, vallási örökség túra, akkor és most túrák. Töltsön el egy éjszakát Budapesten.

Szlovénia

Utazás Szlovéniába

Szlovénia, 3.nap

Utazás Szlovéniába. Útközben megállunk Bled városban. Programok: felfedezés a városban egy útmutatóval, csónakázás a Bled-tónál, látogatás a középkori lovagvárban

Töltsön éjszakát Ljubljanában.

Ljubljanai városnézés és Zágráb városnézés

Szlovénia és Horvátország, 4.nap

Fél napos városnézés Szlovénia fővárosában: Triple Bridge, Tivoli városi park, Ljubljana katedrális, Szlovén Nemzeti Galéria stb. A hangulatos főváros katedrális számos kapcsolattal rendelkezik a magyar történelemhez. További látnivalók a Szent Márk-templom, Jelacic tér és a Mimara Múzeum.

Töltsön el az éjszakát a Plitvicei-tavaknál.

Horvátország

Látogasson el a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkba

Horvátország, 5. nap

A Plitivice Nemzeti Park Európa egyik legszebb természeti helye. Fedezze fel az egyes kristálytiszta tavakat, vízeséseket, forrásokat és erdőket. Utazás Zadarba.

Töltsön el egy éjszakát Zadarban.

Zadar és Trogir városnézés

Horvátország, 6. nap

Zadar Dalmácia északi részén található. Miután belép a városba, az ember azonnal érzi az olasz hangulatot. Tartózkodása alatt meglátogatjuk a Szent Donát kastélyt, a Zadari katedrálist és így. Utazás tovább Trogirba. Trogirban meglátogatjuk a történelmi várost, amely egy kis szigetre épült, néhány olasz érzéssel. A kastélyok, templomok, kolostorok és erődök felfedezése a cél.

Töltsd el az éjszakát Splitben.

Egésznapos hajóút Splitről a Hvar-szigetre és vissza

Horvátország, 7.nap

A gyönyörű Hvar-szigetre hajóval ellátogatunk. A sziget elérése után a természet szépségét és a színes kulturális örökséget vizsgáljuk.

Töltsd el az éjszakát Splitben.

Városnézés Dubrovnikban, majd szabadidő a strandon

Horvátország, 8.nap

A csodálatos óváros és a türkizkék víz kavicsos strandja a túra tükrében található. A város minden igényt kielégít. A várfalak séta közben egy óriási, panorámás kilátást nyújt a régi városra és a tengerre.

Töltsön el egy éjszakát Dubrovnikban.

Reggeli ünnepség után utazás Mostarba és Medugorjába

Horvátország, 9.nap

Mostar és Medugorje Bosznia-Hercegovinában helyezkednek el. Mostar híres a gyönyörű Neretva folyóról és a világhírű hídról, melyen áthalad. Medugorje szintén nagyon jól ismert, mert zarándokhely volt Szent Mária felszabadulása óta, amit néhány évvel  ezelőtt néhány tizenéves észlelt.

Töltsön el egy éjszakát Dubrovnikban.

Horvátország, 10.nap

Utazás haza.

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo