Legénybúcsú szervezés

Vállaljuk legénybúcsúk szervezését, éjszakai partikat, különleges délutáni élményeket, póker partikat, és még számtalan ötletet megvalósítunk. A kitalálástól a teljes megvalósításig vállaljuk a szervezést, minden egyedi igényt kielégítünk.

Legénybúcsú szervezése Magyarországon? Mi megtervezzük Önnek! Mi olyan legénybúcsút szervezünk, amelyet évekig fognak emlegetni.

Rákeresett már, hogy mi a TOP 10 legénybúcsú ötlet, de nem talált semmit? Mi tudjuk, hogy mik a legjobbak, dolgozzon velünk. Ismerjük a legjobb helyeket Budapesten, tujdjuk, hogy hol lehet igazán jó pókerpartikat tartani. Tervezze meg a buliját, akár egy több napos bulisorozatot, vagy egy különleges kalandot. Rajtunk keresztül rengeteg VIP szolgáltatást el tud érni, a legjobb budapesti klubokat, éttermeket, szállodákat. A meghatározott árkategórián belül szervezzünk Önnek egy felejthetetlen élményt. Tervezze meg velünk élete buliját!

Az elmúlt 15 év alatt rengeteg rendezvényszervező cégről hallottunk. A legtöbbjük csak egy egyszerű weboldal - még a feltüntetett telefonszám sem elérhető. Számtalan horror sztorit hallunk arról, hogy a rendezvényszervezők leléptek az előleggel, vagy a teljes öszeggel, hazudtak, átvertek, loptak. Tegyen velünk egy próbát, mi garantáljuk, hogy velünk nem fog ilyen előfordulni.

Mi átvállaljuk a szervezés kellemetlenségét, és Önnek már csak élveznie a legénybúcsút.

Igazi VIP szolgáltatást nyújtunk Budapesten, a legjobb, amelyet megtalálhat a városban. Az előzetesen megrendelt pezsgőket a klub hostessei szolgálják fel, akik elvezetnek a privát asztalhoz a klubba. Már csak meg kell inni a behűtött pezsgőt. Javasoljuk, hogy foglaljon le előre éttermet, klubbot, de akár napi program is megoldható.

A legjobb buli a legjobb srácoknak!

Túl sok jó hely a városban? Nem tud dönteni a sok ajánlat közül? Ez természetes, a város rengeteg lehetőséget nyújt a szórakozásra. Évek óta a szakmában vagyunk, így mi már tudjuk, hogy mely helyek azok, amelyek minőségileg kifogásolhatatlanok. Ha megírja nekünk, hogy mi az elképzelése, akkor mi kész árajánlatot tudunk Önnek készíteni.

Keressen miket, hogy igazán jó élménybe legyen része.

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo