Jegyvásárlás

Jegyirodaként segítünk kiválasztani a tökéletes programot mindenki számára. Bemutatjuk a főváros kultúrális örökségét, a legszebb látnivalókat, zenei koncerteket kínálunk, fesztiválokra invitálunk, és szabad választást nyújtunk 500 programunk közül.

Célunk az volt, hogy megismertessük a külföldi látogatókat a magyar kultúrával. Nemcsak klasszikus zenei koncerteket és néptánc-előadást kínálunk, hanem szeretnénk megmutatni vendégeinknek a főváros kulturális örökségének legszebb látnivalóit is.

Jól felkészült és figyelmes fiatal kollégáink készen állnak arra, hogy segítsék vendégeinket a legmegfelelőbb programok kiválasztásában. Reméljük, hogy évente 500 programunk közül tud választani olyat, amely a leginkább az ízlésének megfelelő. Lehetőséget kínálunk jegyek megrendelésére és vásárlására opera vagy klasszikus koncertek, könnyűzenei koncertek, színházi előadások, sportesemények, kiállítások, vásárok, fesztiválok, cirkuszi játékok és szervezők számára.

A híres budapesti Operaház.

A budapesti Operaház az akusztika szempontjából a világ legjobb operaházának számít,  1200 fős nézőtérrel rendelkezik. Patkó alakú, és nemzetközi mérnökök által végzett mérések szerint a harmadik legjobb akusztika a hasonló európai helyszínek között (a milánói Scala és a párizsi Operaház után). Erkel Ferenc szobra áll az Operaház előtt. Ő volt a magyar himnusz zeneszerzője és az Opera első zeneszerzője. A budapesti Operaház előtt álló másik szobor Liszt Ferenc, a jól ismert magyar zeneszerző.

Kiváló magyar éttermek.

Számos kiváló éttermünk közül választhatunk, sok közülük felejthetetlen étkezési élményt kínál kedvező árakon. A hagyományos, hazai ízlésektől a modern, ínycsiklandozó ételkülönlegességekig a legmagasabb minőséget szolgálják fel.

Hangulatos, gyertyafényes vacsora a középkori falak között, hagyományos, zenei búcsú, folklórbemutató, borkóstolás, elegáns, ínyenc gálavacsorák a fényűző környezetben, vacsorautók a finom ételekkel és a Duna csodálatos kilátásai a menüben találhatóak.

Bárhová tervezi az étkezést, segítünk megtalálni a tökéletes éttermet. Mielőtt eldönti, hogy hol foglalja le asztalát, áttekintést adunk minden étteremről, amely részletezi a hangulatot, a szolgáltatást és természetesen az ételt, hogy megfeleljen az Ön által kedvelt helynek, a konyhának és az alkalomnak. Képet adunk az étterem belső teréről is, és segítünk Önnek a választásban. Nem lesz nehéz eldöntenie, hogy hova akar foglalni.

Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Jegyirodaként segítünk kiválasztani a tökéletes programot mindenki számára. Bemutatjuk a főváros kultúrális örökségét, a legszebb látnivalókat, zenei koncerteket kínálunk, fesztiválokra invitálunk, és szabad választást nyújtunk 500 programunk közül.

Jegyvásárlás

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo