Hungaroring Kalandpark

A hungaroring adventure park tökéletes kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. CSapatépítő tréning, születésnapok, de akár egyedileg is élvezhető minden pálya, a quad, a land rover, vagy akár a gyalogos pályák, amely a régi fák között kanyarog.

A Hungaroring Adventure Park kedvelt hely a terep szerelmeseinek, Budapest környékén található. Ez a park tökéletes választás a csapatépítéshez és az egyének számára is. A Kalandparkban több program áll rendelkezésre a különleges pályákon, mint például a Hi-tech kötéltechnikai pálya, a quad, a land rover és a gyalogos pályák, amelyek a régi fák között keresztezik egymást.

Teljesen új és teljesen egyedülálló tanulási élményt élvezhet, mivel a tankok nem rendelkeznek hagyományos ellenőrző mechanizmussal: a kormánykerék helyett a kettős fékrendszerrel kísérelheti meg a különböző típusú terepeket. Jobb karok lassítják a tank egyik oldalát, hogy meg tudjon fordulni. Ez egy idő múlva nagyon intuitív lesz, és nagyszerű szórakozást jelent, hogyan meg lehet szelídíteni ezeket a szörnyeket, miközben kihasználjuk a hihetetlen energiájukat, és új kezelési képességeket szerezhetnek magukkal egy olyan utazásra, amelyet egyszerűen nem terveztek bele egy közönséges kerekes járműbe.

Ha ajándékutalvány-élményt, vállalati rendezvénynapot, vagy rendkívül emlékezetes legénybúcsú ötletet keres, akkor a tankvezetés egy nagyon izgalmas lehetőség lehet.

Gurulni fogsz!

Ebben a csatában mindenkit lehengerelhetsz! Parancsnokunk 10-12 tagot vár, hogy készen álljon a harcra a zöldfülű csapatok, a fejükön lévő bukósisak, az ostrom gyomrában való eligazítás után, vagy várjon az ellenséget a tank tetején. A könnyű páncélozott kétéltűeket - közvetlenül a harci edzés teljes irányítása után - ellenőrizheti, és meghallgathatja a morgó 16 000 CC, nyolchengeres dízelmotort.

Ugorj a tankra, menj a Gaz66-es fennsíkon lévő csatatérre, ahol egy kis katonai élményt kapsz.

És ha szafarira tesszük, itt van valami még különlegesebb: a flottaállományban a Gaz66 típusú katonai teherautók találhatók és telepíthetők a területen. A 20 katonai szállítóeszköz a lehető leghamarabb elérheti a célt - még a leginkább nyomasztó utakon is -. Tehát az utasoknak minden erőnket meg kell tartaniuk az úton. Kitartás!

Hungaroring Kalandpark

Hungaroring Kalandpark

A hungaroring adventure park tökéletes kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. CSapatépítő tréning, születésnapok, de akár egyedileg is élvezhető minden pálya, a quad, a land rover, vagy akár a gyalogos pályák, amely a régi fák között kanyarog.

Hungaroring Kalandpark

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo