Hajós körutazás a Maldív szigeteken

Vegyen részt egy izgalmas hajós körutazáson a Maldív szigeteken és környékén! Garantáltan felejthetetlen élményben lesz része.

A Maldív szigetek köztudottan rengeteg szigetből áll. Ezek között természetes az átjárás, azonban nem csak itt van lehetőségünk hajókázni. Elmehetünk Srí Lankára, India déli részére, hajózhatunk a Bengáli-öbölben, de még sok más hely van, amelyet érinthetünk, de még is állhatunk ott. Ha nem akar csak napozni, akkor érdemes kipróbálni a hajós körutazást. 

Mit értünk hajós körutazás alatt?

A hajós körutazások általában azt jelentik, hogy meg van adva egy fix idő intervallum, például tíz nap. Ez alatt a tíz nap alatt több városban, szigeten kikötünk, megnézzük a helyi érdekességeket. Mindennap megnézünk valamit, de az éjszakákat a hajón töltjük, és azon is utazunk.

A hajós körutazások a magyar utazók között még nem olyan elterjedt, ezzel szemben más országokban nagyon szeretik. Nem kell szállodákból ki és be jelentkezni ahhoz, hogy relatív rövid időn belül több helyet is megnézzünk. Ha alkalma adódik az embernek, akkor mindenféleképpen érdemes kipróbálni a hajós körutazást.

A hajók rendkívül széles skálán mozognak, ha járt már a Földközi tengeren, akkor lehet, hogy már Ön is látott óriási monstrumokat, amelyek lényegében egy vízen mozgó városnak feleltek meg. Szerencsére nem csak ilyenek vannak, vannak sokkal kisebb, sokkal barátibb, családiasabb hajók is.

Ha szeretné kipróbálni a hajós körutazást akkor keressen minket bizalommal. Részletesen bemutatjuk, hogy mely városokat, szigeteket tudjuk érinteni, minden részletről bőségesen fogjuk tájékoztatni. Ha kérdése van, akkor keressen minket bizalommal. De előtte olvassa el, hogy vajon lehet-e búvárkodni is. 

Hajó a Maldív szigeteknél

Lehet búvárkodni is?

Természetesen a válasz: IGEN. Lehetőség van arra is, hogy nem csak megállunk a különböző helyeken pár órát nézelődni, hanem akár a vízbe belemerülhetünk és búvárkodhatunk is. A búvárkodás során meg lehet ismerni a vízi élővilágot, amely biztos, hogy egy életre szóló kaland lesz. A búvárkodással egybe kötött hajóutakon azok is részt vehetnek, akik nem szeretnének búvárkodni, mivel ugyanúgy meg lehet látogatni a szigeteket, városokat.

Ha a nyaraláson tényleg valami igazán extra elfoglaltságot szeretne, akkor mi bátran ajánljuk a búvárkodással egybe kötött hajózást. Részletekért kérjük keressen fel minket. 

Búvárkodás a Maldív szigeteknél

Nyaralás a hajón – nem minden a tengerpart!

Azoknak az embereknek, akik nem voltak még ilyen hajóúton nagyon fura lehet ez, és talán sokan nem is értik, hogy mi olyan jó ebben. Sokan úgy képzelik el, mintha egésznap csak utaznánk, mint például vonatoznának, ez biztosan fárasztó dolog, nincs benne semmi élvezetes. Viszont ez egy nagy tévedés.

Hajón utazni teljesen más, mint egy vonaton, autóban, vagy egy repülőn. A hajón szabadon járhatunk, kellhetünk, azt csinálhatunk, amit csak akarunk, nem vagyunk egy üléshez lekötve. Ráadásul ma már vannak olyan luxus hajók is, amelyekbe a jakuzzitól elkezdve minden van, ami a kikapcsolódáshoz kell.

A hajózás során pedig sokszor megállunk a szigeteknél, ahol ugyanúgy meg lehet nézni és ki lehet élvezni a tengerpartot. Napozni pedig a hajón is lehet. Mire vár még? Keressen fel minket, ha érdeklik a részletek. 

Hajós körutazás a Maldív szigeteken
Hajós körutazás a Maldív szigeteken

Hajós körutazás a Maldív szigeteken

Ha még soha nem volt hajós körutazáson, akkor épp itt az ideje, hogy kipróbálja. Ez egy garantáltan felejthetetlen élmény, amelyet kicsik és nagyok egyaránt tudnak élvezni. Van itt napsütés, napozás, búvárkodás, felfedezés, tengerpart – minden, ami egy nyaralást varázslatossá tesz.

Hajós körutazás a Maldív szigeteken
Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!

Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!

Egy nyaralásnál egyáltalán nem mindegy, hogy mire megy el a pénz. Valljuk be, jobban szeretjük este az étteremben elkölteni a pénzt, mintsem sok pénzt kifizetni a repülőjegyért. Mi ebben segítünk Önnek. Ha minket keress fel, akkor biztos lehet benne, hogy jó ajánlatot fog kapni.

Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!
5 ajánlott hotel a Maldív szigeteken

5 ajánlott hotel a Maldív szigeteken

Tudjuk, a kínálat túl sok, épp ezért nehéz választani. Szerencsére nekünk már nagy tapasztalatunk van, így mi jó szívvel tudunk ajánlani öt olyan szállodát, ahol garantáltan édes lesz a pihenés. Tekintse meg őket, válasszon egyet, majd keressen fel minket – ennyin múlik az álom nyaralása.

5 ajánlott hotel a Maldív szigeteken
5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken

5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken

A nyaralás során a lehető legkevesebbet jó költeni a szállásra. De azért mégis csak azt szeretnénk, hogy a szállás jó legyen, meg legyen benne minden, amire vágyunk. Mi összegyűjtöttünk 5, általunk ajánlott szállodát, amelyeknek garantáltan kedvező az ára, de a szolgáltatás mégis kitűnő!

5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken
5 eszményi luxushotel a Maldív szigeteken

5 eszményi luxushotel a Maldív szigeteken

Egy nyaralásra az ékkövet mindig az adja, hogy tökéletes a szálloda. Az igazán tökéletes szállodákat érdemes a luxus kategóriában keresni. Mi összegyűjtöttünk a szerintünk öt legjobb luxus hotelt a Maldív szigeteken. Ha ezek közül választ, akkor biztos, hogy fenomenális élmény lesz a nyaralása.

5 eszményi luxushotel a Maldív szigeteken
5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken

5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken

Ha szeretne eltölteni egy fantasztikus időszakot a Seychelle-szigeteken, de nem akar ok nélkül túl sokat fizetni, akkor nézze meg összeállításunkat! Kiválasztottuk az öt legolcsóbb, de minőségében kifogásolhatatlan szállodákat, amelyek közül Önnek csak egyet kell választani – és egy időpontot, hogy mikor utazik el élete nyaralására.

5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken
Esküvő a Seychelle-szigeteken

Esküvő a Seychelle-szigeteken

Ha az esküvőjüket tervezgetik, és szóba jött az, hogy a trópusokon házasodjanak meg, akkor válasszák a Seychelle-szigeteket. Hogy miért? Azon kívül, hogy itt egyszerűen ellehet intézni az esküvőt egy felejthetetlen élményben lesz részük. Felejtsék el a hagyományos, problémákkal járó esküvőt, válasszák inkább az igazán privát trópusi esküvőt, amely valóban Önökről fog szólni.

Esküvő a Seychelle-szigeteken
Látnivalók a Seychelle-szigeteken

Látnivalók a Seychelle-szigeteken

A napozáson túl sokaknak számít az, hogy milyen látnivalókat rejteget egy-egy hely. A Seychelle-szigetek megannyi varázslatos, bámulatos kis helyet rejtegetnek magukba, amelyet ha meg lát biztos, hogy soha nem fogja elfelejteni. Ezek a szigetek életre szóló élményt nyújtanak, így igazán jó ötlet, hogyha a következő nyaralást ide tervezi.

Látnivalók a Seychelle-szigeteken
Budapest - Pozsony - Bécs körutazás (5 napos)

Budapest - Pozsony - Bécs körutazás (5 napos)

Magyarországon, Szlovákiában, és Ausztriában 5 napig nézhetjük a csodás nagy és vidéki városokat. Történelmi betekintés a török időkre, a Habsburg dinasztiára, és a szecesszió osztrák művészeire. A városokban lehetőség van vásárlásra, és más programra is.

Budapest - Pozsony - Bécs körutazás (5 napos)

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo