Gálavacsorák

A gálavacsorákon egy üzletet, egy márkát, vagy más jeles eseményt szoktunk megünnepelni, ezért elengedhetetlen, hogy minden tökéletes legyen. Cégünk mindent megcsinál, az elejétől a végéig végig visszük a projektet, önnek csak élveznie kell a gálát.

Időt takaríthat meg, ha minket választ. Egy-két emberre, és nagy csoportokra is szervezünk utazások a legjobb ár-érték arányban.

A gálavacsorai rendezvények egy közönség, egy márka vagy szolgáltatás megünneplése, jutalmazás vagy foglalás céljából tarthatók. Az esti rendezvény általában három-, négyfogásos menüből áll.

A gálavacsorák gyakran olyan díjak bemutatását is magukban foglalják, mint a hosszú szolgálati idő, az év értékesítője, stb. A szokásos öltözködés a gálaeseményekhez a fekete nyakkendő. A gálavacsora esemény  gyakran szórakoztató, hangulatát tekintve olyan, mint amit a téma megkövetel (azaz éves díjak, értékesítési ösztönzés, élettartam eredmények stb.).

Ha a gálavacsora a kiválóság és az elért eredmények elismeréséért járó díjátadó éjszaka, akkor kiemelkedően fontos a márka, a jelöltek és a győztesek minőségi, képzeletbeli és kiválóságát tükröző éjszakai események készítése és díjazása. A gálavacsora mérettől függően változhat a szűk eseménytől 50-ig, akár egy 10 000-es nagyszabású rendezvényhez!

Az ilyen rendezvények helyszínei a követelményektől függően változnak, de a legtöbb gálavacsorát olyan rendezvényeken vagy rendezvényhelyszínen rendezik, amelyeket kifejezetten a nagy számok, a követelmények és a szórakoztatás céljára terveztek. Sok vállalati gálavacsorát gyakran szerveznek a belvárosi helyszíneken, hogy könnyebben hozzáférjenek a vendégek utazás szempontjából. Egyes események olyan téma vagy öltözködési kódot tartalmaznak, amely ugyanolyan egyedi lehet, mint a formális / fekete nyakkendő. A helyszín egyéni témákkal is rendelhető a gálaeseményhez stílus, világítás, készletek és kellékek segítségével.

Számos olyan elemet tartalmaz, amelyet egy esemény menedzsment ügynökségnek vagy eseménygyártónak gálavacsorának kell megtennie, és ezek közé tartozik a meghívók, a téma, a szórakozás, a helyszín, a beszédek, a trófeák, a vendéglátás, a személyzet, a színpad, az asztali témák, az AV gyártás.

A legjobb magyar éttermekben.

Számos kiváló éttermünk közül választhatunk, sok közülük felejthetetlen étkezési élményt kínál kedvező árakon. A hagyományos, hazai ízlésektől a modern, ínycsiklandozó ételkülönlegességekig a legmagasabb minőséget szolgálják fel.

Hangulatos, gyertyafényes vacsora a középkori falak között, hagyományos, zenei búcsú, folklórbemutató, borkóstolás, elegáns, ínyenc gálavacsorák a fényűző környezetben, vacsorautók a finom ételekkel és a Duna csodálatos kilátásai a menüben találhatóak.

Bárhová tervezi az étkezést, segítünk megtalálni a tökéletes éttermet. Mielőtt eldönti, hogy hol foglalja le asztalát, áttekintést adunk minden étteremről, amely részletezi a hangulatot, a szolgáltatást és természetesen az ételt, hogy megfeleljen az Ön által kedvelt helynek, a konyhának és az alkalomnak. Képet adunk az étterem belső teréről is, és segítünk Önnek a választásban. Nem lesz nehéz eldöntenie, hogy hova akar foglalni.

Figyelünk a részletekre.

A helyszín helyszíne, a szobák elrendezése, a vendéglátás, a napirend, a hangszórók, az utazás, az időzítések, a VIP-k, a nyomtatás, a regisztrálás, a jeladók, a szponzorok és a kiállítók, csak hogy néhányat kiemeljünk a feladataink közül. A mi feladatunk, hogy mindent a helyén tartsunk önnek - és ezt mi nagyon jól csináljuk. A konferencia megszervezése anélkül, hogy hiányozna egy elem, a mi alapvető erősségünk. Az önök stresszszintje sokkal alacsonyabbak lesz mivel a MultiGo keményen dolgozik az Ön számára, hogy a konferencia tökéletes legyen.

Gálavacsorák

Gálavacsorák

A gálavacsorákon egy üzletet, egy márkát, vagy más jeles eseményt szoktunk megünnepelni, ezért elengedhetetlen, hogy minden tökéletes legyen. Cégünk mindent megcsinál, az elejétől a végéig végig visszük a projektet, önnek csak élveznie kell a gálát.

Gálavacsorák

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo