Fordítói szolgáltatások

Egy fontos külföldi megbeszélésre, vagy termék bemutatóra elengedhetetlen egy jó tolmács, vagy fordító. Cégünk profi tolmácsokat alkalmaz, akik minden témában, közösségben megtalálják a hangot, és páratlan precizitással segítik az ügyfelet a megértésben.

Fordítási szolgáltatásokat nyújtunk a világ legismertebb szállodai csoportjainak, légitársaságainak, utazási technológiai szolgáltatóknak és online utazási irodáknak.

Ha fontos tárgyalások folynak a külföldi üzleti partnereinkkel, és nem minden jelenlévő beszél egyazon nyelvet, akkor szükség van egy szakképzett tolcsmára, aki részt vesz a tárgyalásokon, hogy hidat képezzen az ügyfelek között. A közelgő tárgyalások sikere függhet a tolmács helyes megválasztásától és az értelmezés pontosságától.

A tolmács kiválasztásánál fontos figyelembe venni a közelgő tárgyalások típusát, valamint a tolmács számára szükséges további ismereteket és készségeket. A tolmács számára a szolgáltatás sikeres megvalósítása érdekében célszerű előzetesen felhívni a tolmácsot, és elmondani neki a tárgyalások témáját és megosztani vele a rendelkezésre álló anyagokat. Előnyösebb, ha a tolmácsnak tapasztalatai vannak az ilyen tárgyalásokban, vagy elegendő idő áll rendelkezésére az előkészületekhez. Ha legjobb eset, ha van tapasztalata a témában, de van ideje felkészülni rá.

Az utazási és idegenforgalmi cégeket világszerte a TranslateMedia-n keresztül bízzák meg, hogy többnyelvű kommunikációt biztosítsanak, amely célközönségük számára bárhol a világon megtalálható.

Minőségi kommunikáció.

A közönséghez való becsatlakozás döntő fontosságú lehet a márkájának népszerűsítése, és jövedelmének növelése érdekében. Tapasztaltunk az utazási és idegenforgalmi ágazatban van, mivel az iparágon belül számos különböző üzleti tevékenységet nyújtottunk: légitársaságok, szállodák, hostelek, utazási foglalási weboldalak, utazási irodák, autókölcsönző ügynökségek. A szakfordítói szakembereink a korábbi szakmai fordításaik során szerezett tapasztalataik alapján minden utazási és idegenforgalmi vállalat számára tökéletes szolgáltatást nyújtanak.

A fordítóink alaposan megismerik a kívánt helyi piacot és fogyasztóikat. Megvan a tudásuk és a tapasztalatuk, hogy megbízható és professzionális nyelvi fordítási szolgáltatást nyújtsanak Önnek. Minden fordító országon belül van, de csak az anyanyelvükre fordítanak.

Fordító egy előadáson

Ön külföldre utazik, például egy új eszköz bemutatása miatt, és mint résztvevőnek és szakértőnek, szüksége van a tolmácsra.

Ebben az esetben a tolmácsolás kevésbbé különbözik bármely más tömeges esemény tolmácsolásától (konferencia, értekezlet, kerekasztal). Szükség van olyan erős, magabiztos tudású tolmácsra, aki képes gyorsan alkalmazkodni a szokatlan helyzethez, és természetesen jól megérti, és értelmezi az adott témát, amely a prezentációhoz tartozik.

Idegenevezetőt keres?

Külföldre utazik, és helyi idegenvezető-tolmácsot szeretne találni, aki angolul körbe vezeti a helyi látnivalók körül. Milyen követelményeket kell fel állítani egy idegenvezetővel szemben?

Először is, szükséges, hogy a tolmács ismerje az angol nyelvet, anyanyelvi szinten vagy más fő idegen nyelvet. Szerencsére sok külföldi országban az angol vagy a fő vagy az egyik fő nyelv.

Kiváltképp fontos, ha ez egy híres város vagy nagy turisztikai központ. Másodszor, kívánatos, hogy az angol nyelvű kirándulásokkal kapcsolatos tapasztalatokkal rendelkezzen, ami érdekes az Ön számára.

Sok mindentől függ ez, akár a helyi nevezetességekről szóló szokásos városnéző túrákról beszélünk, akár különleges témaspecifikus kirándulást szeretne megrendelni.

Jelenleg több mint száz képzett és tapasztalt túravezető csapat áll rendelkezésünkre az egész világon, mind az európai, mind a világnyelveken, illetve néhány kevésbé ismert nyelven. Utazási ügynökségként egy olyan személyre szabott szolgáltatást nyújtunk, amelynek Ön teljesen a részese. Ez azt jelenti, hogy az Ön igényeinek megfelelően tervezzük meg az utazást, amelyben testreszabhatja az utazást. De ha Ön azt igényli, akkor teljes egészében mi szervezzük meg - az Ön igényei szerint.

Fordítói szolgáltatások

Fordítói szolgáltatások

Egy fontos külföldi megbeszélésre, vagy termék bemutatóra elengedhetetlen egy jó tolmács, vagy fordító. Cégünk profi tolmácsokat alkalmaz, akik minden témában, közösségben megtalálják a hangot, és páratlan precizitással segítik az ügyfelet a megértésben.

Fordítói szolgáltatások
Transzfer szolgáltatások

Transzfer szolgáltatások

Transzfer szolgáltatások Magyarországon vasútállomásról, szállodától, reptérről. Igény szerint magán transzfert is biztosítünk, akár európa több országában is. Velünk eljuthat szigetekre, strandokra, hegyekre tömegközelekedési szolgáltatások nélkül.

Transzfer szolgáltatások
5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken

5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken

Ha szeretne eltölteni egy fantasztikus időszakot a Seychelle-szigeteken, de nem akar ok nélkül túl sokat fizetni, akkor nézze meg összeállításunkat! Kiválasztottuk az öt legolcsóbb, de minőségében kifogásolhatatlan szállodákat, amelyek közül Önnek csak egyet kell választani – és egy időpontot, hogy mikor utazik el élete nyaralására.

5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken
Nászút a Seychelle-szigeteken

Nászút a Seychelle-szigeteken

A Seychelle-szigetek egy olyan szigetcsoport, amely mindenkit elvarázsol. Nászúton jó esetben életünkben csak egyszer vagyunk, ezért a legjobb, hogyha megadjuk ennek a módját. A Seychelle-szigetek egy varázslatos élményt kínál nekünk tálcán, amelyet csak el kell fogadni.

Nászút a Seychelle-szigeteken
A legjobb 7 dolog Martinique-on

A legjobb 7 dolog Martinique-on

Martinique a legtöbb utazótól távol állhat, de itt az ideje, hogy belépjen ebbe a titokzatos szigetbe. A strandok, kertek, cukornádmezők és még vulkánok is vannak a 425 mérföldes tengerentúli francia megyében. A Mount Pelée-től a rum kortyolgatásig itt vannak a legjobb dolgok Martinique-ban.

A legjobb 7 dolog Martinique-on
5 luxushotel a Seychelle-szigeteken

5 luxushotel a Seychelle-szigeteken

Összeszedtünk 5 olyan luxus hotelt, ahol garantáltan mennyei időt fog eltölteni, amíg a Seychelle-szigeteken tartózkodik. Válassza bármelyiket is, biztos, hogy nem fog csalódni. Ha meg van a kiválasztott hotel, akkor már csak annyi a dolga, hogy felkeressen minket. Várjuk megkeresését!

5 luxushotel a Seychelle-szigeteken
5 eszményi luxushotel a Maldív szigeteken

5 eszményi luxushotel a Maldív szigeteken

Egy nyaralásra az ékkövet mindig az adja, hogy tökéletes a szálloda. Az igazán tökéletes szállodákat érdemes a luxus kategóriában keresni. Mi összegyűjtöttünk a szerintünk öt legjobb luxus hotelt a Maldív szigeteken. Ha ezek közül választ, akkor biztos, hogy fenomenális élmény lesz a nyaralása.

5 eszményi luxushotel a Maldív szigeteken
Idegenvezető és személyi tolmács

Idegenvezető és személyi tolmács

Idegenvezetőinktől és tolmácsainktól rengeteg szolgáltatást igénybe lehet venni, mint például a túrák vezetése, escort idegenvezetés magánszemélyekhez, vagy tolmácsolás egyidejűleg, vagy folyamatosan. Személyre szabott szolgáltatást nyújtunk.

Idegenvezető és személyi tolmács
Top 5 Luxushotel Dominikán

Top 5 Luxushotel Dominikán

Ha igényli a luxust, és biztosra akar menni azt illetően, hogy jó szállodát válasszon akkor mindenféleképpen olvassa el összegzésünket, amelyben összegyűjtöttük az öt legjobb szállodát, amelyet a szigetországban megtalálhatunk. Tekintse meg, hogy Dominikán milyen az igazi luxus!

Top 5 Luxushotel Dominikán

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo