Esküvő a Seychelle-szigeteken

Legyen tökéletes esküvője, esküdjön meg a Seychelle-szigeteken. Életre szóló élmény, varázslatos pillanatok, amely egy karnyújtásnyira van Öntől.

Ha szeretné összeköti élete szerelmével az életét akkor egy fantasztikus élmény lehet a Seychelle-szigeteken megtartani a menyegzőt. Tekintse meg, hogy milyen előkészületekkel jár egy ilyen esküvő, milyen lehetőségei vannak Önnek és kedves párjának.

Milyen egy esküvő a Seychelle-szigeteken?

Azonban mielőtt még elmerülnénk a különböző okmányokba és hasonlókban, beszéljünk konkrétan arról, hogy milyen egy igazi seychelle-i frigy. Képzelje csak el, hogy a kedvesével áll a virág kapu előtt, a fehér homok hozzáér a talpukhoz, a hűvös, de mégis lágy szellő végig simít az arcukon, amikor kimondják a boldogító igent.

A trópusi esküvő épp úgy abszolút megtervezhető, mint az otthoni esküvő. Minden kis részlet meg lehet oldani, a színek, a virágok, a dekorációs elemek, az események mind-mind megtervezhetőek. Egy felejthetetlen élmény lesz a szigeteken kimondani az igent. Ezt követően pedig nincs más hátra, mint egy felejthetetlen nászút...

Esküvő a Seychelle-szigeteken

Előkészületek

Először is tudni kell, hogy milyen esküvőt szeretne, szimbolikusat vagy hivatalos ceremóniát. A szimbolikushoz nincs szükség semmilyen extrára, érvényes okmányokra van szükség, semmi másra. A hivatalos ceremóniát azonban már három hónappal korábban el kell kezdeni szervezni. Különböző hivatalos dokumentumokat el kell juttatni, négy nappal korábban kell megérkezni a szigetekre és még további két napig ott is kell maradni, hogy megkapják a papírokat.

Tanút általában tudnak a hotelek biztosítani, azonban ha nem beszélnek angolul, akkor szükség lesz egy tolmácsra is az esküvőn. Ezekkel mind-mind már az elején számolni kell. Tanácsos a szigetek közül Mahé vagy Praslin szigetét választani, itt könnyen le lehet bonyolítani a szervezést, illetve az itteni hotelek nagyon jó csomagokat tudnak kínálni egy esküvőre.

Az előkészületeknél érdemes még a mennyasszonyi ruháról is beszélni. Van mód arra, hogy a szigeteken kölcsönözzön ruhát, azonban arra is, hogy itthonról vigyen ki egyet. Mivel egy ilyen esküvő életre szóló élmény, amelyet jó pár száz fotó is megörökít jobb biztosra menni, és még itthon megcsináltatni a ruhát, hogy tökéletes legyen mind az esküvőn, mind a fotókon.

Ami még fontos a jó időpont kiválasztása. Ebben segítségére lehet az írásunk a Seychelle-szigeteki időjárásról, de elöljáróban annyit, hogy bármikor is szeretne menni, ott biztos, hogy jó idő lesz. 

A Seychelle-szigetek időjárása
Esküvő tervezés

A szertartás

A szertartásról már írtunk egy keveset a tolmács, tanú és a ruha tekintetében. A szertartás általában fix idejű, az esküvői torta biztosítva van épp úgy, ahogy a csodálatos dekoráció is. Bár meg kell vallani, hogy amikor az ember már itt jár, akkor már igazán nem érdeklik a részletek, hiszen ez egy olyan fennkölt, nem evilági pillanat amelyet aligha lehet kibírni elérzékenyülés nélkül. A Seychelle-szigeteki esküvő csak arról a két emberről szól, akik egybe kelnek, senki másról nem szól. Talán szavakba se lehet foglalni azt az élményt, amelyet egy trópusi sziget adta nász ad. 

Esküvő a Seychelle-szigeteken

Mézeshetek a Seychelle-szigeteken

A nászutat eltölteni a Seychelle-szigeteken egy páratlan ötlet. Ha oda tervezik a ceremóniát is, akkor még egyszerűbb is, hiszen csak maradniuk kell a szigeten. A Seychelle-szigetek egy olyan páratlan lehetőség, amelyet kár lenne kihagyni. A természeti csodák, amelyek itt vannak semmihez sem foghatóak, bebarangolni a környéket felér egy életre szóló kalanddal. Rengeteg különböző állatfajjal találkozhatunk, trópusi virágokkal és növényekkel, és természetesen a lényeggel, a partokkal.

A fehérhomokos tengerpart a kristálytiszta kék vizével tökéletes lehetőséget ad, hogy napozhassanak vagy fürdőzhessenek. A luxus szállodák lehetőséget adnak kiélvezni a kettesben töltött időt, hiszen mindegyike rendelkezik nászutas lakosztállyal, pezsgőfürdővel és még megannyi fantasztikus szolgáltatással. 

Nászút a Seychelle-szigeteken
Nászút a Seychelle-szigeteken
Esküvő a Seychelle-szigeteken

Esküvő a Seychelle-szigeteken

Ha az esküvőjüket tervezgetik, és szóba jött az, hogy a trópusokon házasodjanak meg, akkor válasszák a Seychelle-szigeteket. Hogy miért? Azon kívül, hogy itt egyszerűen ellehet intézni az esküvőt egy felejthetetlen élményben lesz részük. Felejtsék el a hagyományos, problémákkal járó esküvőt, válasszák inkább az igazán privát trópusi esküvőt, amely valóban Önökről fog szólni.

Esküvő a Seychelle-szigeteken
5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken

5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken

Ha szeretne eltölteni egy fantasztikus időszakot a Seychelle-szigeteken, de nem akar ok nélkül túl sokat fizetni, akkor nézze meg összeállításunkat! Kiválasztottuk az öt legolcsóbb, de minőségében kifogásolhatatlan szállodákat, amelyek közül Önnek csak egyet kell választani – és egy időpontot, hogy mikor utazik el élete nyaralására.

5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken
Látnivalók a Seychelle-szigeteken

Látnivalók a Seychelle-szigeteken

A napozáson túl sokaknak számít az, hogy milyen látnivalókat rejteget egy-egy hely. A Seychelle-szigetek megannyi varázslatos, bámulatos kis helyet rejtegetnek magukba, amelyet ha meg lát biztos, hogy soha nem fogja elfelejteni. Ezek a szigetek életre szóló élményt nyújtanak, így igazán jó ötlet, hogyha a következő nyaralást ide tervezi.

Látnivalók a Seychelle-szigeteken
5 luxushotel a Seychelle-szigeteken

5 luxushotel a Seychelle-szigeteken

Összeszedtünk 5 olyan luxus hotelt, ahol garantáltan mennyei időt fog eltölteni, amíg a Seychelle-szigeteken tartózkodik. Válassza bármelyiket is, biztos, hogy nem fog csalódni. Ha meg van a kiválasztott hotel, akkor már csak annyi a dolga, hogy felkeressen minket. Várjuk megkeresését!

5 luxushotel a Seychelle-szigeteken
Nászút a Seychelle-szigeteken

Nászút a Seychelle-szigeteken

A Seychelle-szigetek egy olyan szigetcsoport, amely mindenkit elvarázsol. Nászúton jó esetben életünkben csak egyszer vagyunk, ezért a legjobb, hogyha megadjuk ennek a módját. A Seychelle-szigetek egy varázslatos élményt kínál nekünk tálcán, amelyet csak el kell fogadni.

Nászút a Seychelle-szigeteken
Esküvőszervezés

Esküvőszervezés

Esküvő szervezés Magyarországon, a legszebb kastélyokban, palotákban, templomokban, virágos kertekben. Ha egy mesébe illő esküvőt szeretne, válasszon egyet kastélyaink közül, ahol megtarthatja vallási, jelképes, vagy akár eskü megújítő esküvőjét.

Esküvőszervezés
Seychelle-szigetek látnivalók

Seychelle-szigetek látnivalók

A Seychelle-szigeteken rengeteg lehetőség van. Megannyi természeti csoda, bámulatos táj van itt, amelyet kár lenne kihagyni. Hogyha nem csak napozni akar, ha nem csak a szálloda adta pihenést szeretné kiélvezni, akkor feltétlenül látogasson el ezekre a helyekre.

Seychelle-szigetek látnivalók
A Seychelle-szigetek időjárása

A Seychelle-szigetek időjárása

Milyen időjárásra lehet számítani egy trópusi helyen? A Seychelle-szigetek egy szerencsés helyzetben van, hiszen itt mindig tökéletes az időjárás! Olvassa el a részleteket, és egyből tudni fogja, hogy mikor menjen el nyaralni!

A Seychelle-szigetek időjárása
Dominika és Punta Cana

Dominika és Punta Cana

Punta Cana a legnépszerűbb része a Dominikai Köztársaságnak. Ha valaki járt már itt, akkor számára nem is kérdés, hogy miért. Punta Cana az ezerarcú város, pillanatok alatt egy pörgős buliban találhatjuk magunkat, de ugyanilyen gyorsan vonulhatunk egy parkba nézni a természetet. Punta Cana csak Önre vár!

Dominika és Punta Cana

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo