Dunakanyar

Egy hosszú túra Magyarország egyik legkülönlegesebb helyén, a Dunakanyarban. Három híres történelmi helyet tekinthetünk meg, Esztergombot, Visegrádot, és Szentendrét. Mind jelentőségteli magyar városok, amelyek páratlan látnivalóval rendelkeznek.

Program

IDŐTARTAM: 8 ÓRA

Ez a kirándulás a legnépszerűbb túra Magyarország vidékén. A túra során Észak-Magyarországra, a festői Duna-kanyarra viszünk.

Három híres történelmi hely van a programban:

Esztergom, amely a római katolikus egyház és az érseki székhely magyarországi központja. Több mint 1000 évvel ezelőtt itt született és koronázták meg Magyarország első királyát (Szent István). Meglátogatjuk a 19. század közepén épült Magyarország legnagyobb és legszebb bazilikáját.

Visegrád jó kilátást nyújt. A 13. században épült domb tetején lévő varázslatos vár a mágikus Dunakanyar legjobb panorámás pontja. A folyó mentén Visegrádon a legnagyobb a Duna. Megnézzük az erődöt, és meglátogatjuk a történelmi és viaszművészeti kiállításokat.

Szentendre (Szent András), a művészi falu középkori védőszentjének nevezték el. Tipikus mediterrán falu, mely egy domb lejtőjén helyezkedik el a szép természetben, kis és keskeny utcái a Duna partján futnak. Vannak kis boltok, művészek, kávézók, éttermek és pubok. Idegenvezetőnk elkíséri Önt, és elmesél izgalmas történeteket Magyarország történelméről. Opcionálisan a Kovács Margit Múzeumot is meglátogathatjuk a magyar kerámia művész kézműveseivel vagy a híres Cukrászmúzeumot, ahol láthatjuk a Marcipánból készült Parlament házát is.

Igény szerint 3 fogásos ebédet szervezünk borkóstolóval a Nemzeti Bormúzeumban. Ezután van egy kis idő a vásárláshoz vagy egy kis szabadidőhöz, mielőtt visszatérünk Budapestre akár hajóval, akár autóbusszal.

Esztergom városnézés

Esztergom városnézés

(A PROGRAMBAN)

A hazai Duna-parton fekvő esztergomi kisváros jelentős szerepet játszott a magyar állam létrehozásában 1000 évvel ezelőtt. Két évszázadig királyi székhely, és a római katolikus vallás központja 1000 éve, Esztergom történelmi és kulturális nevezetességei megtekinthetőek a túra során.

Ha megérkezik a Dunára a Duna kanyar irányából, a domború Bazilika látványos kilátása a dombtetőn tükröződik a vízben.

Visegrád városnézés

Visegrád városnézés

(A PROGRAMBAN)

Megközelíthető Visegrád - Szentendre és Esztergom félúton - a főúton vagy a Duna mentén hajózó festői úton.

A Citadell erőd része magasan fekszik a domb tetején, alatta fekszik az alsó vár, míg a Vízibástya a Duna partján áll. Visegrád nemzetközi jelentőségre tett szert az Anjou királyok idején (1308-1387).

Sok turistaút megy Visegrádon keresztül, és egy másik nagyszerű lehetőség a kerékpárral való eljutás, bár jó formában kell lenni ahhoz, hogy végig tekerje az összes hegyet. De ha egyszer feltekersz, az erőfeszítéseidet felejthetetlen kilátással jutalmazza a hatalmas Duna, a zöld dombok és a csendes vilagok lefelé.

Szentendre városnézés

Szentendre városnézés

(A PROGRAMBAN)

Szentendre egy folyóparti város Pest megyében, Magyarországon, vidéken, a főváros, Budapest közelében. Múzeumok galériái és művészei ismertek. Rövid utazással eljuthat a gyönyörű kisvárosba.

A történelmi építészet és a könnyű vasúti és folyami hozzáférés miatt népszerű hely lett a Budapesten tartózkodó, illetve Magyarországon utazó turisták számára. Számos lehetőség van, többek között ajándékboltok és éttermek, melyeket élvethetnek a látogatók.

Dunakanyar

Dunakanyar

Egy hosszú túra Magyarország egyik legkülönlegesebb helyén, a Dunakanyarban. Három híres történelmi helyet tekinthetünk meg, Esztergombot, Visegrádot, és Szentendrét. Mind jelentőségteli magyar városok, amelyek páratlan látnivalóval rendelkeznek.

Dunakanyar

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo