Dominikai nyaralás olcsón

Ha tudatosan tervezi meg a nyaralását, akkor akár százezereket is spórolhat. Még többet tud spórolni, ha minket bíz meg a szervezéssel.

Dominika az a hely, amelyet kár lenne kihagyni. Egyszer az életben mindenképp el kell utazni erre a varázslatos szigetre. Természetesen mindenki szeretné a lehető legolcsóbban megúszni a nyaralást – mi ebben segítünk. 

Dominikai nyaralás olcsón a MultiGo Tourssal

Ha nem szeretne sokat költeni az utazásra, akkor a legjobb, ha minket kér fel az utazás szervezésre. Miért mi vagyunk a legjobb választás? Azért vagyunk mi a legjobb választás, mert nálunk minden előre meg van tervezve. Ha minket kér fel, akkor csak el kell mondani az igényeit, és mi lehetőségek tárházával fogjuk Önt várni. Mi lefoglaljuk a szállást, elintézzük a repülőjegyet, megrendeljük a transzfert, különleges túrákat ajánlunk figyelmébe (tudta, hogy Dominikán lehet delfinekkel is úszni?). Mindent megcsinálunk, Önnek nem kell ezekkel foglalkoznia. Nincs más dolga, mint csak elutazni, és ott lesz a csodálatos szálloda, az izgalmas programok és természetesen a legfontosabb: a közelben lévő fehérhomokos vízpart.

Kedvezményes utak

Mivel mi intézünk mindent, így természetesen igyekszünk a lehető legolcsóbb, de minőségében még kifogásolhatatlan megoldást választani. Már régóta benne vagyunk az utazásszervezésbe, így pontosan tudjuk, hogy hogyan lehet mindent kedvezményes áron lefoglalni, számtalan jó kapcsolatunk van, amelyek ebben segítenek nekünk. Így velünk biztos, hogy olcsó lesz a nyaralás!

Bávaro part, Dominikai nyaralás olcsón

Foglaljon időben

Bár velünk valóban olcsó a nyaralás, azért van még pár trükk, amit bevethet, hogy még olcsóbb legyen. Az első ilyen tippünk az az, hogy időben foglaljon le mindent. Sokan nem tudják, de amikor elérkezik a főszezon, Dominika esetében ez a nálunk lévő téli hónapok, akkor hirtelen megemelkednek az árak. Nem csak a szállások, hanem a repülőjegyek, különböző programok árai is hirtelen felszökhetnek, ezért tanácsos - ha télen utazunk el – már nyáron lefoglalni mindent. Ez nem csak az árak miatt jók, hanem azért is, mert már a nyaralást megelőző hónapokban biztosak lehetünk abban, hogy minden tökéletesen el van intézve, le van foglalva, nekünk már csak utazni kell álmaink szigetére, Dominikára.

Vigyen mindent magával Dominikára

Szinte minden turisztikai helyről érdemes tudni, hogy a „must have” termékek arany árban vannak, mivel tudják, hogy az emberek úgyis megveszik ha szükségük van rá. Ilyen a naptej, a fürdőruha, a napszemüveg, az intim kellékek, és még sok más. Tanácsos mindenből többet vinni magunkkal, mivel a naptej elfogyhat, a fürdőruha kiszakadhat, a napszemüveg meg eltörhet. Ezzel sokat tudunk spórolni.

Napozó nő a Dominikai parton, Dominikai nyaralás olcsón

Utószezon

Az egyik legnagyobb spórolási tippünk az, hogy ne a főszezonba menjen nyaralni. A főszezon sokkal drágább, mint az utószezon. Az utószezon nagyjából májustól októberig tart, tehát a nyári időszakban. Ilyenkor kevesebben látogatják Dominikát, mivel csapadékosabb időszak, de fontos megemlíteni, hogy ez is meleg időszak és ez az időszak is tökéletes a strandolásra. Az utószezon beköszöntével az árak akár a felére is csökkenhetnek, ráadásul nem kell komoly ember tömegeket elviselni. Ilyenkor nem csak a szállások, hanem a különböző járatok is sokkal olcsóbbak épp úgy, ahogy az éttermek és különböző vendéglátó helyiségek is.

Dominika télen, Dominikai nyaralás olcsón

Last Minute utak

Ahogy az előfoglalás, úgy a last minute utak is rendkívül népszerűek az utazók körében. Ha last minute utat választunk, akkor akár harminc, de akár ötven százalékot is tudunk spórolni, de ennek azért van egy kis árny oldala. Itt már a leges-legutolsó helyekről van mindig szó, épp ezért csak akkor szabad választani ezt a típust, ha rugalmasok vagyunk az utazás és a szállás tekintetében.

A legjobb szállodák már hosszú-hosszú hónapokkal korábban le vannak foglalva, így a last minute utaknál lévő szállodák már nem ilyenek. De nem kell aggódni, Dominikán kizárt dolog, hogy valaki alacsony színvonalú szállodában szálljon meg. A last minute utaknál viszont azt is figyelembe kell venni, hogy sokan pályáznak erre, így megeshet, hogy a várt utazás előtt hirtelen felmennek az árak, mivel nagy a kereslet. A last minute utak rizikósok, de aki bevállalós, az akár százezereket is tud spórolni. 

Dominikai vízpart, Dominikai nyaralás olcsón
Dominikai nyaralás olcsón

Dominikai nyaralás olcsón

A nyaralások alkalmával mindenki szereti azt, ha itt-ott le lehet kicsit csípni az árakból. Nem kell azért milliókat elköltenie, hogy eljusson Dominikára. Pár egyszerű tanáccsal és a mi segítségünkkel rendkívül jó áron el tud menni álmai nyaralására, mást nem is kell tennie, csak velünk felvenni a kapcsolatot.

Dominikai nyaralás olcsón
Dominikai nyaralás 2020

Dominikai nyaralás 2020

A 2019-es nyaralás megtervezését ideje elkezdeni! Mi ebben segítünk Önnek. Számtalan élményt, lehetőséget nyújt a szigetország, amelyet kár lenne kihagyni. Kezdje el írni a bakancslistát, és szerepeljen benne az úszás a delfinekkel, vagy a fehérhomokos Punta Cana meglátogatása. Dominikára menni az egyik legjobb döntés, amelyet az ember hozhat. Utazzon Ön is 2019-ben Dominikára!

Dominikai nyaralás 2020
10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban

10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban

Dominika teles-teli van káprázatos helyekkel, de tudjuk, hogy nincs végtelen időnk, így a nyaralásunkat jobb a legszebb helyekre összpontosítani. Mi megkíméljük Önt a fáradtságos kutatómunkáktól. Összegyűjtöttünk tíz csodálatos helyet az országban, amelyet nyugodt szívvel ajánlunk bárkinek, aki ide tervez utazni. Minden helyet részletesen bemutatunk, így mindenki eltudja dönteni, hogy az adott helyszínt érdemes-e meglátogatnia.

10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban
Dominikai Köztársaság

Dominikai Köztársaság

A Dominikai Köztársaságot a több száz mérföldes partvidék határozza meg - némelyik festői fehér homokos strandok pálmafák árnyékában van, más részek pedig drasztikusan sziklákkal szegélyezettek. Mindkét határt szimbolizálja, hogy a tengerek körül halászfalvak találhatóak, ahol megtalálhatóak a kikötők, mellettük pedig a kisebb és a nagyobb városok, mint például Santo Domingo, a Karibi térség és az Újvilág egyik legszebb városa.

Dominikai Köztársaság
Dominika nyaralás

Dominika nyaralás

A Dominikai Köztársaság egy páratlan utazási cél. Mindegy, hogy Punta Cana-ba, vagy Santo Domingoba megyünk, mindenhol ugyanazt a megfoghatatlan, leírhatatlan élményt fogjuk megkapni. Utazzon el és élvezze ki a trópusi nyaralás luxusát, Dominika tele van különböző élményekkel, lehetőségekkel, így mindenki számára ideális nyaralás az itt eltöltött idő.

Dominika nyaralás
Martinique nyaralás

Martinique nyaralás

A francia hangulatú Martinique-en sokfajta lehetőségünk van a kikapcsolódás, a szórakozásra és a feltöltődésre. A főváros, a kisebb városok és partok mind sok lehetőségek rejtegetnek magukban. Ezeket szedtünk össze, részletes bemutatót tartunk arról, hogy milyen is egy nyaralás Martinique-en.

Martinique nyaralás
Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!

Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!

Egy nyaralásnál egyáltalán nem mindegy, hogy mire megy el a pénz. Valljuk be, jobban szeretjük este az étteremben elkölteni a pénzt, mintsem sok pénzt kifizetni a repülőjegyért. Mi ebben segítünk Önnek. Ha minket keress fel, akkor biztos lehet benne, hogy jó ajánlatot fog kapni.

Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!
Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban

Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban

A nyaralásunk helyszíne ugyanannyira fontos, mint a szállásunk. Ha már megajándékozzuk magunkat egy trópusi nyaralással akkor a legjobb, ha a legjobb szállodákat vesszük célba. De melyek a legjobbak? Nehéz a döntés, mivel rengeteg választási lehetőségünk van. Mi összegyűjtöttük a szerintünk tíz legjobb szállodát, így már könnyebb lesz a döntés!

Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban
Dominikai programok, kalandok

Dominikai programok, kalandok

Dominika tele van lehetőségekkel, csak ki kell ezt használni. Mi most megmutatjuk, hogy mennyi lehetőség, program, kaland várja azokat, akik ide tervezik a nyaralásukat. Bármelyiket is szeretné átélni, nem kell mást tennie, csak felvenni velünk a kapcsolatot!

Dominikai programok, kalandok

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo