Dominikai nyaralás 2020

Ha 2020-ban egy igazán különleges helyre akar utazni, akkor válassza Dominikát, és a MultiGo Tourst!

2019 legyen az az év, amikor igazán megadja a módját a nyaralásnak – utazzon Dominikára! Ezt az országot akár a földi paradicsomnak is lehetne hívni, csodálatos tájak, csodálatos tengerpartok, a kristálytiszta víz, a Karibi-térség elvarázsolja az embert. Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, akkor válassza 2019-ben Dominikát!

Luxus nyaralás a Dominikai Köztársaságban

Talán nem hazudunk, ha azt mondjuk, hogy aki egyszer már járt Dominikán, az visszavágyik oda minél hamarabb. Nem is kérdés, hogy miért. Aligha van ahhoz fogható érzés, mint amikor a meleg szellő fújja a hajunkat, miközben a kristálytiszta vízben vagyunk és nézzük a pálmafákat. De szerencsére ennél többet kínál Dominika. Dominikán elképesztő nagyságú, és minőségű üdülőkomplexumok vannak, amelyek olyannyira jó minőségűek, annyira izgalmasak, hogy néhány vendég ki sem lép a szállodából.

A luxus hotelek várják Önt 2019-ben. A legtöbb hotel saját medencékkel, éttermekkel, wellness központokkal és bárokkal rendelkezik. A hotelek nagyrésze abszolút őrzi a karibi hangulatot, de a minőség abszolút európai színvonal, érezni lehet, hogy a vendég mennyire fontos a hely számára. Ha igazi luxusra vágyik, akkor válassza a Dominikai luxus hotelek egyikét. 

Top 5 Luxushotel Dominikán
Grand Palladium Bavaro Suites luxus hotel, Dominikai Köztársaság

Télen Dominikán

Sokan meglepetéssel fogadják azt, hogy Dominikán a főszezon télen van. Dominikára a legjobb október és május között utazni, mivel ez a meleg és száraz időszak. Ilyenkor van a legjobb idő a szigetországban, ilyenkor vannak a legnagyobb fesztiválok, a legnagyobb bulik, ilyenkor igazán pezseg az élet Dominikán. 

A téli hónapokban kevés csapadékra kell számítani, így az egész napos strandolás, a hosszú túrák, a koktélozás a medencébe abszolút megoldható. Viszont meg kell említeni, hogy a téli hónapok a legkedveltebbek, így a szállást is jóval korábban le kell foglalni, illetve számolni kell azzal, hogy a partokon, a hotelekben tömegek lehetnek. Ha ez nem kedves Önnek, akkor van jó hírünk, van utószezon is. 

Utószezon

Az utószezon tavasztól őszig tart, tehát nagyjából májustól októberig. Ilyenkor kevesebben érkeznek a szigetországra, mivel ez az idő sokkal csapadékosabb. Ilyenkor jellemzőek a nagy esőzések, amelyek miatt akár földcsuszamlások is lehetnek. Fontos kiemelni, hogy a csapadékos időszak is épp úgy meleg, mint a száraz időszak. A legtöbben a hurrikánok miatt szoktak aggódni, de emiatt nem kell félni, a katasztrófa filmekben látható hurrikánok az elmúlt egy évszázadban csak háromszor fordultak elő.

Az utószezonra jellemző, hogy olcsóbbak a szállások, és a repülőjegyek is jelentősen kedvezőek. Így ha mindenképp nyáron akarunk menni Dominikára, akkor még pénzt is spórolunk. 

Röplabdázás a Bávaro parton, Dominikai Köztársaság nyaralás

Pompa, luxus és egzotikum

Dominika az a hely, ahova a híres, gazdag emberek is járnak nyaralni. Nem is csoda. Az a pompa, az az előkelőség, amelyet sugall a sziget szinte lehengerlő. Mind a partok, mind a hotelek, mind a városok káprázatosak. Teljesen mindegy, hogy Santo Domingot, vagy a Bávaro partot látogatjuk meg, ezt fogjuk érezni.

Bár mindent elönt a pompa és a luxus azért nem szabad elmenni amellett a tény mellett sem, hogy Dominika elképesztő élővilággal rendelkezik. Rengeteg Nemzeti Parkot, természetvédelmi területet találhatunk itt, a lagúnák, különböző tavak várják az ide látogatókat. A leguánok, a bálnák, a delfinek, a lamantinok mind-mind elképesztő látványt tudnak nyújtani, semmihez sem foghatóak. Szerencsére elképesztően sokféle izgalmas túrát meg lehet szervezni a nyaralásra, mi segítünk ebben. 

Delfinek

A Dominikai Köztársaság azon kevés országok egyike, ahol lehetőségünk van delfinekkel együtt úszni. Ez egy olyan páratlan lehetőség, egy életre szóló élmény, amelyet kár lenne kihagyni. Fantasztikus élmény a delfinek segítségével úszni, és lenyűgöző látni, hogy az idomárok hogyan kommunikálnak a delfinekkel. Ha Dominikára tervezi a nyaralását, akkor ezt ne hagyja ki!

Delfinekkel úszás a Dominikai nyaralás alatt

Punta Cana, az utazók kedvence

Punta Cana az egyik legnépszerűbb térség az egész Dominikai Köztársaságban. Itt vannak a legcsodálatosabb tengerpartok, mint például a Bávaro part, és itt vannak a legjobb luxus szállodák az egész országban. Punta Cana egy olyan hely, ahova mindenki visszavágyik. Ez az igazi Dominika, a fehérhomokos tengerpart, a pálmafák, a töméntelen mennyiségű Cuba Libre és Pina Colada. Ez az a hely, ahova érdemes egyszer mindenkinek ellátogatnia. 

Dominika és Punta Cana
Pálmafás strand, Punta Cana
Dominikai nyaralás 2020

Dominikai nyaralás 2020

A 2019-es nyaralás megtervezését ideje elkezdeni! Mi ebben segítünk Önnek. Számtalan élményt, lehetőséget nyújt a szigetország, amelyet kár lenne kihagyni. Kezdje el írni a bakancslistát, és szerepeljen benne az úszás a delfinekkel, vagy a fehérhomokos Punta Cana meglátogatása. Dominikára menni az egyik legjobb döntés, amelyet az ember hozhat. Utazzon Ön is 2019-ben Dominikára!

Dominikai nyaralás 2020
Dominikai nyaralás olcsón

Dominikai nyaralás olcsón

A nyaralások alkalmával mindenki szereti azt, ha itt-ott le lehet kicsit csípni az árakból. Nem kell azért milliókat elköltenie, hogy eljusson Dominikára. Pár egyszerű tanáccsal és a mi segítségünkkel rendkívül jó áron el tud menni álmai nyaralására, mást nem is kell tennie, csak velünk felvenni a kapcsolatot.

Dominikai nyaralás olcsón
10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban

10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban

Dominika teles-teli van káprázatos helyekkel, de tudjuk, hogy nincs végtelen időnk, így a nyaralásunkat jobb a legszebb helyekre összpontosítani. Mi megkíméljük Önt a fáradtságos kutatómunkáktól. Összegyűjtöttünk tíz csodálatos helyet az országban, amelyet nyugodt szívvel ajánlunk bárkinek, aki ide tervez utazni. Minden helyet részletesen bemutatunk, így mindenki eltudja dönteni, hogy az adott helyszínt érdemes-e meglátogatnia.

10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban
Dominikai Köztársaság

Dominikai Köztársaság

A Dominikai Köztársaságot a több száz mérföldes partvidék határozza meg - némelyik festői fehér homokos strandok pálmafák árnyékában van, más részek pedig drasztikusan sziklákkal szegélyezettek. Mindkét határt szimbolizálja, hogy a tengerek körül halászfalvak találhatóak, ahol megtalálhatóak a kikötők, mellettük pedig a kisebb és a nagyobb városok, mint például Santo Domingo, a Karibi térség és az Újvilág egyik legszebb városa.

Dominikai Köztársaság
Dominika nyaralás

Dominika nyaralás

A Dominikai Köztársaság egy páratlan utazási cél. Mindegy, hogy Punta Cana-ba, vagy Santo Domingoba megyünk, mindenhol ugyanazt a megfoghatatlan, leírhatatlan élményt fogjuk megkapni. Utazzon el és élvezze ki a trópusi nyaralás luxusát, Dominika tele van különböző élményekkel, lehetőségekkel, így mindenki számára ideális nyaralás az itt eltöltött idő.

Dominika nyaralás
Martinique nyaralás

Martinique nyaralás

A francia hangulatú Martinique-en sokfajta lehetőségünk van a kikapcsolódás, a szórakozásra és a feltöltődésre. A főváros, a kisebb városok és partok mind sok lehetőségek rejtegetnek magukban. Ezeket szedtünk össze, részletes bemutatót tartunk arról, hogy milyen is egy nyaralás Martinique-en.

Martinique nyaralás
Hova menjek nyaralni 2020-ban?

Hova menjek nyaralni 2020-ban?

Kiválasztani a tökéletes úticélt nem könnyű, azonban mi segítünk a döntésben. Kiválasztottunk pár országot, ahol a nyaralás egy mesebeli utazás, fantasztikus lehetőség és életre szóló kaland. Legyen mediterrán, trópusi, vagy ókori – ezek közül bármelyiket is válassza biztos, hogy nem fog csalódni.

Hova menjek nyaralni 2020-ban?
Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban

Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban

A nyaralásunk helyszíne ugyanannyira fontos, mint a szállásunk. Ha már megajándékozzuk magunkat egy trópusi nyaralással akkor a legjobb, ha a legjobb szállodákat vesszük célba. De melyek a legjobbak? Nehéz a döntés, mivel rengeteg választási lehetőségünk van. Mi összegyűjtöttük a szerintünk tíz legjobb szállodát, így már könnyebb lesz a döntés!

Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban
Dominikai programok, kalandok

Dominikai programok, kalandok

Dominika tele van lehetőségekkel, csak ki kell ezt használni. Mi most megmutatjuk, hogy mennyi lehetőség, program, kaland várja azokat, akik ide tervezik a nyaralásukat. Bármelyiket is szeretné átélni, nem kell mást tennie, csak felvenni velünk a kapcsolatot!

Dominikai programok, kalandok

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo