Dominikai Köztársaság

A Dominikai Köztársaság elképesztő látványoságokkal rendelkezik, luxust és minőségi pihenést nyújt minden utazó számára.

Ha kiérünk a fővárosból, akkor láthatjuk, hogy a Dominikai Köztársaság jelentős része vidéki hangulatú. A belső területei leginkább az európai Alpokra hasonlítanak: a karibi öt legmagasabb csúcs közül négy Santiago környékén található, amelyek a termékeny síkság fölé emelkednek. A távoli sivatagok kiterjednek délnyugatra, így a Dominikai Köztársaság nem is fogható más szigethez. Az országban találkozhatunk az etnikai sokféleséggel, de még a városok kialakítására is mondható, hogy rendkívül sokfélék, nagyon izgalmasak.

Santo Domingo

Santo Domingo, vagy ahogy a lakosok hívják „La Capital” a kultúrák, a szomszédos országok kollázsa. A város szívében található a Zona Colonial, ahol megtekinthetjük az egyik legrégebbi templomot és az egyik legrégebbi, épen maradt európai erődöt, amely egyedülálló az Újvilágban. Ha sétálunk a macskaköves utcákon, akkor nagyon könnyen eltudjuk felejteni, hogy épp Santo Domingoban vagyunk, a Karibi-térségben. Ez a város egy igazi nagyvárosi város, tele van izgalmas klubokkal, kulturális intézményekkel, elegáns éttermekkel, de a gyarmati korszak építészetét is megcsodálhatjuk.

Santo Domingo, Dominikai Köztársaság

Délkelet-Dominika

Délkelet Dominikát úgy is szokták hívni, hogy „go big or go home” zóna, amelyet leginkább úgy tudnánk megfogalmazni, hogy ha már lúd, legyen kövér. Itt nincsenek határok, csak féktelen bulizás, fényűzés, elegáns éttermek Punta Cana-tól Bávaróig. Bayahibe egy halászfalu, a Parque Nacional del Este parti közeli kirándulások kiindulópontja. Bávaro északi részén található a Playa Limón, egy elszigetelt strand, amelyet pálmafák és szokatlan lagúnák ékesítenek a számos hegycsúcs mellett. 

Bávaro & Punta Cana

Lágy, fehér textúrájuk és meleg akvamarin vizük tekintetében a Punta Cana és El Macao partjai versengenek a Karib-térség többi részével. A Punta Cana az egyik legismertebb része a Dominikai Köztársaságnak, pedig a legtöbb strand Bávaro és El Cortecito között helyezkedik el. Playa del Macao, mintegy 9 km-re északra a Playa Arena Gordától, egy gyönyörű strand helyezkedik el; ez azonban a terepjáró túrával is jár.

Hajókázás a Bávaronál, Dominikai Köztársaság nyaralás

Península de Samaná

Laza és polgári – Samaná egy olyan európai hangulatot kínál, amely olyan erős, mint egy igazi eszpresszó. De természetesen a hely leginkább arról ismeretes, hogy a turistáknak mindig eláll a lélegzetük, amikor meglátják a bálnák táncát, amely januártól márciusig tart. A szofisztikált Las Terrenas az a hely, ahol rendkívül élénk, vibráló a társasági élet, de ha nyugodtabb környezetre vágyunk, akkor ott van Las Galeras, a Dominikai Köztársaság egyik legeldugodtabb strandja.

Las Galeras

Az út egy kis halászati közösségbe visz, 28 km-re északkeletre Samanától, amely végén megpillanthatunk egy kis halászkunyhót a parton. Itt minden más, mint a többi városban. A Las Galeras, akárcsak bárhol máshol a félszigeten, szárazföldi és víz alatti kalandokat kínál a bátrak számára, akik elég elszántak ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják az egyszerű örömöt, hogy csak a bungaló körül feküdjenek és pihenjenek.

Las Terrenas

Las Terrenas többé már nem csak egy rusztikus halászfalu, sokkal inkább egy polgári város, amely ugyanannyira francia, olasz, mint amennyire dominikai. Élénken keverednek a stílusok és rendkívül élénk társasági élet van jelen. Ha sétálunk a sétányon a tengerparti út mentén, akkor mindkét irányba tengerparti hotelekkel, pálmafákkal találkozhatunk.

Las Terrenas egy kiváló hely a búvárkodáshoz. Népszerű merülési helyszíne a 28 méteres vízben található roncs, és a parttól nem messze található Isla Las Ballenas, amelynél találhatunk egy nagy vízalatti barlangot is. Itt ugyanilyen jól kitudjuk próbálni a többi sportot is, Punta Popy tengerpartja nagyon népszerű a szörfözők körében. 

Bálnák tánca Samanán, nyaralás Dominikai Köztársaság

Északipart

A Puerto Plata repülőtértől két órányi autóutat kell megtenniük azoknak, akik a legjobb kikapcsolódásra vágynak a vízi sportokban és a tengerparti éjszakai életben Cabarete-ben. A hegyvidéki hegyi kerékpározás, a Damajagua ünnepelt 27 vízesése, alvó kis Dominikai városok, ahol még mindig el lehet menekülni az idegenforgalmi hordáktól, és egy mérfölddel a híres karibi homok után található.

Cabarete

Ez az egykori gazdálkodási falu ma egy kifinomult, felnőtt és növekvő tengerparti város, és az ország kaland-sport fővárosa. Playa Cabarete egy egyedülálló stand és gasztronómiai élmény (nem beszélve a legjobb szélről és hullámokról a szigeten). A Kite Beachen, 2 km-re a város nyugati részétől a hullámok és a forgalom közepette mindenki feltöltődik. További 2 kilométerre van a Playa Encuentro, egy hosszú, keskeny part, a legjobb szörfözési hely a környéken.

Pálmafák Cabarete-n, nyaralás Dominikán

Középhegységek

Amikor már elég volt a napsütésből, a forróságból, és a homokból akkor Dominika ad nekünk más lehetőséget is. A központi hegyvidéken hűvös helyeket találhatunk, ahol letudunk ülni egy pulóverbe, és figyelhetjük, ahogy a köd leszáll a völgybe, miközben a nap nyugszik le a hegyek mögött. Csodálatos nem? Népszerű visszavonuló hely, amikor már elég volt az emberekből, a nyüzsgésből és csak pihenésre vágyunk a természet lágy ölén.

Jarabacoa

A Cordillera hegy alsó lábainál fekszik, a Jarabacoa káprázatos vonzerőt tart fent, mivel a klisés karibi nyaralásoknak teljesen az ellentéte. Az éjszakai hőmérsékletek könnyű pulóvereket igényelnek, a szikrázó folyó a felhőkön felmászó erdős lejtőkön száguld. A szabadtéri kalandorok számára lehetőség van raftra, túrázásra, kerékpározásra, lovaglásra, canyoningra vagy egyszerűen csak felfedezhetik a vidéki életet.

Lovaglás Jarabacoán, Dominikai Köztársaság nyaralás
Dominikai Köztársaság

Dominikai Köztársaság

A Dominikai Köztársaságot a több száz mérföldes partvidék határozza meg - némelyik festői fehér homokos strandok pálmafák árnyékában van, más részek pedig drasztikusan sziklákkal szegélyezettek. Mindkét határt szimbolizálja, hogy a tengerek körül halászfalvak találhatóak, ahol megtalálhatóak a kikötők, mellettük pedig a kisebb és a nagyobb városok, mint például Santo Domingo, a Karibi térség és az Újvilág egyik legszebb városa.

Dominikai Köztársaság
11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban

11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban

Aki Dominikára megy nyaralni, annak a legfőbb célja, hogy a tengerparton napozhasson, úszhasson, vagy esetleg szörfözhessen. Megannyi szabad strand van Dominikán, de mégis melyek a legjobbak? Mi összegyűjtöttük a legjobbakat, ahol számtalan lehetőségünk van arra, hogy igazán kikapcsolódjunk. Fehérhomokos tengerpart, all-inclusive üdülőhelyek, finom koktélok – mutatjuk a legjobb helyeket!

11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban
Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban

Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban

A nyaralásunk helyszíne ugyanannyira fontos, mint a szállásunk. Ha már megajándékozzuk magunkat egy trópusi nyaralással akkor a legjobb, ha a legjobb szállodákat vesszük célba. De melyek a legjobbak? Nehéz a döntés, mivel rengeteg választási lehetőségünk van. Mi összegyűjtöttük a szerintünk tíz legjobb szállodát, így már könnyebb lesz a döntés!

Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban
10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban

10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban

Dominika teles-teli van káprázatos helyekkel, de tudjuk, hogy nincs végtelen időnk, így a nyaralásunkat jobb a legszebb helyekre összpontosítani. Mi megkíméljük Önt a fáradtságos kutatómunkáktól. Összegyűjtöttünk tíz csodálatos helyet az országban, amelyet nyugodt szívvel ajánlunk bárkinek, aki ide tervez utazni. Minden helyet részletesen bemutatunk, így mindenki eltudja dönteni, hogy az adott helyszínt érdemes-e meglátogatnia.

10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban
Dominikai nyaralás 2020

Dominikai nyaralás 2020

A 2019-es nyaralás megtervezését ideje elkezdeni! Mi ebben segítünk Önnek. Számtalan élményt, lehetőséget nyújt a szigetország, amelyet kár lenne kihagyni. Kezdje el írni a bakancslistát, és szerepeljen benne az úszás a delfinekkel, vagy a fehérhomokos Punta Cana meglátogatása. Dominikára menni az egyik legjobb döntés, amelyet az ember hozhat. Utazzon Ön is 2019-ben Dominikára!

Dominikai nyaralás 2020
Dominikai nyaralás olcsón

Dominikai nyaralás olcsón

A nyaralások alkalmával mindenki szereti azt, ha itt-ott le lehet kicsit csípni az árakból. Nem kell azért milliókat elköltenie, hogy eljusson Dominikára. Pár egyszerű tanáccsal és a mi segítségünkkel rendkívül jó áron el tud menni álmai nyaralására, mást nem is kell tennie, csak velünk felvenni a kapcsolatot.

Dominikai nyaralás olcsón
Dominikai programok, kalandok

Dominikai programok, kalandok

Dominika tele van lehetőségekkel, csak ki kell ezt használni. Mi most megmutatjuk, hogy mennyi lehetőség, program, kaland várja azokat, akik ide tervezik a nyaralásukat. Bármelyiket is szeretné átélni, nem kell mást tennie, csak felvenni velünk a kapcsolatot!

Dominikai programok, kalandok
Dominika és Punta Cana

Dominika és Punta Cana

Punta Cana a legnépszerűbb része a Dominikai Köztársaságnak. Ha valaki járt már itt, akkor számára nem is kérdés, hogy miért. Punta Cana az ezerarcú város, pillanatok alatt egy pörgős buliban találhatjuk magunkat, de ugyanilyen gyorsan vonulhatunk egy parkba nézni a természetet. Punta Cana csak Önre vár!

Dominika és Punta Cana
Dominika nyaralás

Dominika nyaralás

A Dominikai Köztársaság egy páratlan utazási cél. Mindegy, hogy Punta Cana-ba, vagy Santo Domingoba megyünk, mindenhol ugyanazt a megfoghatatlan, leírhatatlan élményt fogjuk megkapni. Utazzon el és élvezze ki a trópusi nyaralás luxusát, Dominika tele van különböző élményekkel, lehetőségekkel, így mindenki számára ideális nyaralás az itt eltöltött idő.

Dominika nyaralás

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo