Dominika nyaralás vélemények

Összegyűjtöttünk pár véleményt, amelyből megtudhatja, hogy érdemes-e elutazni Dominikára

Ha valaki rákeres arra, hogy az emberek milyen véleménnyel vannak a dominikai nyaralásról, akkor elfog képedni, hogy mennyi negatív tapasztalat van. De ennek egyszerű oka van.

Dominika nyaralás vélemények

Gondoljunk bele, hogy a különböző közösségi felületeken milyen posztokkal, képekkel találkozunk leginkább. Azokat látjuk, amelyekre rengetegen reagáltak, amelyeket rengetegen osztottak meg. Így van ez a dominikai nyaralás véleményeknél is. Sok olyan komment, blog bejegyzés, youtube videó van, amelyben pozitív élmények vannak. Viszont ezekre nem érkezik annyi reakció, az emberek csak elolvassák, megnézik, és mennek tovább.

Viszont egy negatív véleményre már sokkal több reakció érkezik. Jönnek a kommentek, hogy hol történt ez, hogy történhetett, mit csinált a szálloda, mit csinált a rendőrség, mit mondott az utazásiiroda, mit mondott a légitársaság és még számtalan kérdés. Ezek miatt tűnhet úgy, hogy ezek népszerű bejegyzések, ezért látjuk ezeket egyből. És ezért is tűnhet úgy, hogy minden dominikai nyaralás egy rémálom.

Napsütötte strand, Dominikai Köztársaság

Rémálom helyett álom nyaralás a Dominikai Köztársaságban

Természetesen bármilyen nyaralás lehet rémálom, még egy Balatoni nyaralás is. Ez általában a hozzá nem értés, a rossz szervezés és a rossz tájékozódás miatt van. De erről nem tehet senki! Senki nem tudja előre megmondani egy szálloda jó, vagy rossz, kifognak-e minket rabolni, vagy tiszta lesz-e az ágy. Épp ezért jó igénybe venni egy utazásszervező irodának a segítségét, például a miénket. Mi biztos, hogy csak olyan helyet, csak olyan szállodát és csak olyan utazást fogunk ajánlani, amellyel maximálisan elégedett lesz.

Mikor utazzunk Dominikára?

Ahhoz, hogy ne legyen csalódás a Dominikai nyaralás nagyon fontos, hogy jó időpontban menjünk nyaralni. Tudni kell, hogy a forró és száraz évszak Dominikán télen van, így ha nyáron akarunk vakációzni, akkor könnyen beleeshetünk abba, hogy a nyaralásunk alatt végig esik. A nyári időszak csapadékos, így könnyen tönkre teheti az utazásunkat az eső. Viszont érdemes tudni, hogy a főszezon nagyon látogatott, főleg az amerikaiak, kanadaiak körében, így ha nem igazán bírjuk a tömeget, akkor talán jobb az utószezonba nyaralni.

Mikor utazzunk Dominikára?
Dominikai part télen

Pozitív élmények Dominikán

Ügyfeleink rengeteg pozitív élményről számoltak már be nekünk. A lista hosszú, és holnapig tudnánk mesélni, hogy mennyire varázslatos hely Dominika. Mi inkább csak kiválasztottuk a legtöbbet hallott élményeket, és azokat mutatjuk be. Ha sok ember ezt állítja aki ott járt, akkor biztos igaz, nem? Lássuk is, hogy mik ezek.

Meseszép tengerpart

Kevés olyan hely van a világon, ahol a vízpart ilyen szép. A Dominikai Köztársaság sokat dolgozik azon, hogy a part mindig lehengerlő látványt nyújtson. Sok más országban is járó vendégeink elárulták, hogy a képeslapok látványához Dominika áll a legközelebb.

Olcsóbb, mint más trópusi hely

Aki járt már Dominika előtt Mexikóban, vagy Puerto Ricoban az tudja, hogy Dominika jóval olcsóbb hely. Itt a szállások, az éttermek, a szórakozó helyek, de a különböző túrák is sokkal olcsóbbak, mint más helyeken.

A helyiek kedvesek

A dominikaiakról szinte mindenki elmondta, hogy egy rendkívül kedves, mosolygós, pozitív népcsoport, akikre jó ránézni. Tőlük bátran lehet segítséget kérni mivel szinte biztos, hogy segíteni fognak.

Érintetlen, felfedezetlen, titokzatos tájak

Dominikában az a jó, hogy rengeteg olyan táj van, amely szinte érintetlennek tűnik. Elképesztő festői tájakba bukkanhatunk, olyan lagúnák, olyan tavak, olyan erdők, olyan hegyek vannak, amelyek semmihez sem foghatóak. 

Romantikus part a Dominikai Köztársaságban

Negatív élmények Dominikán

Mi nem fogjuk azt mondani, hogy csak jó lehet Dominika. Mi elmondjuk őszintén, hogy mire lehet számítani, így egy teljes képet kaphat tőlünk, hogy milyen is a Dominikai Köztársaság. Ebbe beletartoznak a negatívumok is. Szerencsére ezekből kevés van.

Csapvíz

Sokan panaszkodtak rá, hogy Dominikán a csapvíz ihatatlan minőségű. De mégis ki akar csap vizet inni abban az országban, ahol lehet frissen készített ananász levet is inni?

Esőzések

A nedves időszakban Dominikán jelentős csapadákmennyiség van, de a száraz időszakban is megesik, hogy tíz, tizenöt perces zivatarok vannak. A meleg miatt szerencsére az eső után pár perccel már el is felejtjük, hogy esett. 

Eső utáni part, Dominikai Köztársaság

Megéri elutazni Dominikára?

Mi azt mondjuk: MEG. Nagy betűvel, hangosan, megéri elmenni Dominikára. Dominika egy fantasztikus lehetőség ha elakarunk menni egy trópusi helyre. Itt minden megtalálható, amire csak vágyunk, fehérhomok, forróság, vízpart, hatalmas üdülőkomplexumok, friss gyümölcsök, koktélok végeláthatatlan mennyiségben és korlátlan szórakozás. Tudja, hogy mennyi turisztikai látványosságot rejt Dominika? Tekintse meg!

10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban
Cayo Levantado, Dominikai Köztársaság
Dominika nyaralás vélemények

Dominika nyaralás vélemények

Egy több hetes nyaralás előtt jobb tájékozódni az adott helyről. A leghitelesebb forrás természetesen azok az emberek, akik már jártak Dominikán. Mi ezeknek az embereknek a véleményét gyűjtöttük össze, és választ adunk a kérdésre, hogy érdemes-e elutazni Dominikára.

Dominika nyaralás vélemények
Dominikai nyaralás olcsón

Dominikai nyaralás olcsón

A nyaralások alkalmával mindenki szereti azt, ha itt-ott le lehet kicsit csípni az árakból. Nem kell azért milliókat elköltenie, hogy eljusson Dominikára. Pár egyszerű tanáccsal és a mi segítségünkkel rendkívül jó áron el tud menni álmai nyaralására, mást nem is kell tennie, csak velünk felvenni a kapcsolatot.

Dominikai nyaralás olcsón
Dominika nyaralás

Dominika nyaralás

A Dominikai Köztársaság egy páratlan utazási cél. Mindegy, hogy Punta Cana-ba, vagy Santo Domingoba megyünk, mindenhol ugyanazt a megfoghatatlan, leírhatatlan élményt fogjuk megkapni. Utazzon el és élvezze ki a trópusi nyaralás luxusát, Dominika tele van különböző élményekkel, lehetőségekkel, így mindenki számára ideális nyaralás az itt eltöltött idő.

Dominika nyaralás
Dominikai nyaralás 2020

Dominikai nyaralás 2020

A 2019-es nyaralás megtervezését ideje elkezdeni! Mi ebben segítünk Önnek. Számtalan élményt, lehetőséget nyújt a szigetország, amelyet kár lenne kihagyni. Kezdje el írni a bakancslistát, és szerepeljen benne az úszás a delfinekkel, vagy a fehérhomokos Punta Cana meglátogatása. Dominikára menni az egyik legjobb döntés, amelyet az ember hozhat. Utazzon Ön is 2019-ben Dominikára!

Dominikai nyaralás 2020
Martinique nyaralás

Martinique nyaralás

A francia hangulatú Martinique-en sokfajta lehetőségünk van a kikapcsolódás, a szórakozásra és a feltöltődésre. A főváros, a kisebb városok és partok mind sok lehetőségek rejtegetnek magukban. Ezeket szedtünk össze, részletes bemutatót tartunk arról, hogy milyen is egy nyaralás Martinique-en.

Martinique nyaralás
Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban

Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban

A nyaralásunk helyszíne ugyanannyira fontos, mint a szállásunk. Ha már megajándékozzuk magunkat egy trópusi nyaralással akkor a legjobb, ha a legjobb szállodákat vesszük célba. De melyek a legjobbak? Nehéz a döntés, mivel rengeteg választási lehetőségünk van. Mi összegyűjtöttük a szerintünk tíz legjobb szállodát, így már könnyebb lesz a döntés!

Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban
11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban

11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban

Aki Dominikára megy nyaralni, annak a legfőbb célja, hogy a tengerparton napozhasson, úszhasson, vagy esetleg szörfözhessen. Megannyi szabad strand van Dominikán, de mégis melyek a legjobbak? Mi összegyűjtöttük a legjobbakat, ahol számtalan lehetőségünk van arra, hogy igazán kikapcsolódjunk. Fehérhomokos tengerpart, all-inclusive üdülőhelyek, finom koktélok – mutatjuk a legjobb helyeket!

11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban
Dominikai Köztársaság

Dominikai Köztársaság

A Dominikai Köztársaságot a több száz mérföldes partvidék határozza meg - némelyik festői fehér homokos strandok pálmafák árnyékában van, más részek pedig drasztikusan sziklákkal szegélyezettek. Mindkét határt szimbolizálja, hogy a tengerek körül halászfalvak találhatóak, ahol megtalálhatóak a kikötők, mellettük pedig a kisebb és a nagyobb városok, mint például Santo Domingo, a Karibi térség és az Újvilág egyik legszebb városa.

Dominikai Köztársaság
10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban

10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban

Dominika teles-teli van káprázatos helyekkel, de tudjuk, hogy nincs végtelen időnk, így a nyaralásunkat jobb a legszebb helyekre összpontosítani. Mi megkíméljük Önt a fáradtságos kutatómunkáktól. Összegyűjtöttünk tíz csodálatos helyet az országban, amelyet nyugodt szívvel ajánlunk bárkinek, aki ide tervez utazni. Minden helyet részletesen bemutatunk, így mindenki eltudja dönteni, hogy az adott helyszínt érdemes-e meglátogatnia.

10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo