Csoportos és konferencia utazás

A MultiGo csoport teljesen a cégére szabott, átfogó, kidolgozott ajánlatot ad, legyen szó hajóútról, trópusi szigeteki útról, vagy más témájú utazásról. A legjobb és legkedvezőbb ajánlatot választjuk ki mindig, az Ön igényeinek megfelelően.

Időt takaríthat meg, ha minket választ. Egy-két emberre, és nagy csoportokra is szervezünk utazások a legjobb ár-érték arányban.

A MultiGo testreszabott, átfogó programjai és szolgáltatásai kreatív, innovatív stratégiákat és személyes megközelítést alkalmaznak minden utazásra.

Függetlenül attól, hogy 20 vagy 2000-es csoportunk van, célunk ugyanaz marad: a motiválás és  a szórakoztatás. A MultiGo-nál tudjuk, hogy milyen erős a kapcsolat a csúcs teljesítmény és a csoportos utazási programok között. Ha úgy érzi, hogy szüksége van olyan szakemberekre, akik tökéletesen megszervezik, és levezénylik az utazást a megadott árkategóriában, akkor hívjon minket.

Akár hajós körutazást tervez, akár egy all-inclusive kirándulást egy trópusi szigeten vagy egy vidám szórakoztató hétvégét, a CrissCross Incentives-ban mi mindent megoldunk. Az esemény előtti tervezéstől kezdve a helyszíni irányításig és az esemény utáni értékelésig mindenbe bevonjuk az ügyfeleket. Pontosan azért, hogy a lehető legjobb élménnyel zárjuljon az utazás, mindenki azt kapja, amit szeretett volna.

10 főtől akár több száz ember utazását is megtudjuk szervezni, a legjobb ár-érték arányban, a legjobb útvonalakon. A konferenciák során megszervezzünk mindent - a helyszín legfoglalását, a technikai rendszerek összehangolását, és tanácsot adunk, hogy hogyan tudna a legköltség hatékonyabban megszervezni a konferenciát.

  • Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a résztvevőkkel, így Önnek ezzel nem kell foglalkoznia
  • Folyamatában intézzük a kifizetéseket a szervezők és a résztvevők között
  • Helyszíni közlekedést szervezünk a szállodákról a helyszínekre és a repülőterekre
  • Hozzáférünk  több ezer szálláshelyhez és szállodához világszerte akár a legtávolabbi célállomásokon

Konferencia menedzsment.

A képletünk egyszerű - nagyszerű tanácsokhoz hozzáadjuk a kreatív gondolkodást és a back office szolgáltatást, a végén pedig kijön egy jól megtervezhető konferencia, annak összes elemével. Lehetőséget adunk arra, hogy Ön teljesen testreszabhassa a konferenciát, így nem kell aggódnia, hogy valami nem úgy fog történni, ahogy Ön szeretné.

Ügyfeleink közé tartozik a nagyvállalati vállalkozások, az autó, a gyógyszeripar, az egészségügyi és orvosi és oktatási szektor, valamint számos tagsági szervezet. A konferencia minden formáját megoldjuk: bizalmas találkozók, és nagyszabású nemzetközi rendezvények.

Figyelünk a részletekre.

A helyszín helyszíne, a szobák elrendezése, a vendéglátás, a napirend, a hangszórók, az utazás, az időzítések, a VIP-k, a nyomtatás, a regisztrálás, a jeladók, a szponzorok és a kiállítók, csak hogy néhányat kiemeljünk a feladataink közül. A mi feladatunk, hogy mindent a helyén tartsunk önnek - és ezt mi nagyon jól csináljuk. A konferencia megszervezése anélkül, hogy hiányozna egy elem, a mi alapvető erősségünk. Az önök stresszszintje  sokkal alacsonyabbak lesz mivel a MultiGo keményen dolgozik az Ön számára, hogy a konferencia tökéletes legyen.

Csoportos és konferencia utazás

Csoportos és konferencia utazás

A MultiGo csoport teljesen a cégére szabott, átfogó, kidolgozott ajánlatot ad, legyen szó hajóútról, trópusi szigeteki útról, vagy más témájú utazásról. A legjobb és legkedvezőbb ajánlatot választjuk ki mindig, az Ön igényeinek megfelelően.

Csoportos és konferencia utazás
Budapest - Bécs - Salzburg - Alpok - München körutazás (10 napos)

Budapest - Bécs - Salzburg - Alpok - München körutazás (10 napos)

10 nap közép-európa legszebb városaiban, izgalmas utazással, és programokkal. Megtekintjük a városok legszebb és legfestőibb épületeit, parkjait, múzeumait. Többek között meglátogatjuk Salzburgban a Swarovski gyárat, amely izgalmas mindenki számára.

Budapest - Bécs - Salzburg - Alpok - München körutazás (10 napos)
Magyarország - Szlovénia - Horvátország körutazás (6 napos)

Magyarország - Szlovénia - Horvátország körutazás (6 napos)

Fedezze fel Magyarország, Szlovénia, és Horvátország csodás helyeit hat nap alatt, a mi utazásunk által. Fővárosi nyűzgés és vidéki nyugalom minden országban, természeti látképekkel, borkóstoló túrákkal a vikéden, és kultúrális túrákkal megízesítve.

Magyarország - Szlovénia - Horvátország körutazás (6 napos)
Találkozók és kongresszusok

Találkozók és kongresszusok

Tökéletesen megszervezünk konferanciákat, tárgyalásokat, találkozókat, kiállításokat, az ön kérései szerint. Teljes konferencia-menedzsment szolgáltatást nyújtunk, hogy az esemény minden apró részlete tökéletes legyen, és az esemény eredményes legyen.

Találkozók és kongresszusok
Busz- és autóbérlés

Busz- és autóbérlés

Utazási irodánkon keresztül több, mint 200 busz és minibuszt tud bérleni utazásához. Mindenféle méretű autó és busz megtalálható a kínálatunkban. Ha igényli, angolul beszélő gépkocsivezetőt is tudunk biztosítani önnek, de idegenvezetőt is, ha szükséges.

Busz- és autóbérlés
Vízumügyintézés

Vízumügyintézés

Cégünk elintézi a vízumkérelmet, könnyedén, mivel több éve jó viszonyt ápolunk a nagykövetséggel, a konzulátusi tisztviselőkkel. Megkíméljük hosszú adminisztrációs folyamatoktól, és mindenről pontosan tájékoztatjuk, ezzel egyszerűvé tesszük az utazást.

Vízumügyintézés
Balatoni utazás

Balatoni utazás

Az utazás során több nagyszerű várost lehet megtekinteni. Ezek között van Herend, Tihany, Balatonfüred, Hévíz. Megtekinthető a porcelángyár, a tihanyi visszhang, a gyógyfürdő, a füredi üdülőhely, és még sok más nevezetesség, amelyet a Balaton őrizz.

Balatoni utazás
Hajós körutazás a Maldív szigeteken

Hajós körutazás a Maldív szigeteken

Ha még soha nem volt hajós körutazáson, akkor épp itt az ideje, hogy kipróbálja. Ez egy garantáltan felejthetetlen élmény, amelyet kicsik és nagyok egyaránt tudnak élvezni. Van itt napsütés, napozás, búvárkodás, felfedezés, tengerpart – minden, ami egy nyaralást varázslatossá tesz.

Hajós körutazás a Maldív szigeteken
Repülőjegy és vonatjegy foglalás

Repülőjegy és vonatjegy foglalás

A MultiGo csoporton keresztül letudja foglalni, és megtudja vásárolni a kívánt jegyét. Belföldi vonatútak, európai vasút jegyek, külföldi repülőútak és magán jellegű utazásokra is elintézzük a jegyeket, hogy önnek ezzel ne kelljen foglalkoznia.

Repülőjegy és vonatjegy foglalás

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo