Bécsi indulású utak

Csalás, vagy trükk, hogy olcsóbbak a bécsi indulású utak? Egyik sem. Miért olcsóbb Bécs? Bár kényelmesebbnek tűnik Budapestről indulni, az egzotikus úti célok bécsi indulással nagyon gyakran sokkal kedvezőbb áron elérhetőek, mivel gyakoribbak a direkt vagy kevesebb átszállással induló járatok.

Miért olcsóbb bécs?

Bár kényelmesebbnek tűnik Budapestről indulni, az egzotikus úti célok bécsi indulással nagyon gyakran sokkal kedvezőbb áron elérhetőek, mivel gyakoribbak a direkt vagy kevesebb átszállással induló járatok. A repülőutak ugyan nagy távolságokat olcsóbban, de rövidebb távokat drágábban tesznek meg, így elrepülni egy franciaországi átszállásra, majd onnan továbbrepülni a végcélhoz lényegesen drágább, mint Bécsből átszállás nélkül elrepülni a kívánt helyre. Ráadásul a bécsi repülőtérről a nagy utasforgalom miatt sokkal több járatot indítanak, így nem csak átszállás nélkül juthat el a kívánt helyre, hanem a gyakoribb indulások miatt kevesebb várakozással is kell számolnia.

A bécsi repülőteret autópályán könnyen és gyorsan megközelítheti, de busszal vagy vonattal is viszonylag gyorsan juthat el oda. Azok az utasok, akik autóval közelítik meg a repteret, irodánkon keresztül előre parkolójegyet foglalhatnak kedvező áron.

A személyes tapasztalat

Személyes tapasztalatunk az, hogy az egzotikus csomagutak, az Indiai-óceán környéke, Közép-Amerika, de olykor akár Görögország, vagy más európai ország árán is tekintélyes összeget faraghatunk le, ha a bécsi indulás mellett döntünk. Emellett az sem elhanyagolható tényező, hogy az osztrák és német utazásszervezők áru alapja jelentősen több lehetőséget kínál a foglalható utazási ajánlatok közül, ezért Önnek nem 4-5 szállás közül kell kötelezően választania, hanem helytől függően sokkal több a választási lehetősége akár kategóriát, akár ellátást szeretne módosítani. Az irodánk valamennyi tagja Bécsből szokott indulni nyaralására.

Egy repülőgép szárnyáról készített fénykép.

A bécsi repülőtérről télen is több közvetlen járat biztosítja, hogy minél előbb eljuthasson a választott célországba. Az alábbi célterületek (Dominika, Kuba, Maldív-szigetek, Dubai, Abu Dhabi, Bangkok, stb) a MULTIGO kínálatában közvetlen járatokkal érhetőek el bécsi indulás esetén. Itt említenénk meg, hogy a tipikus nyári célországok (pl Görögország, Spanyolország, Bugária) szinte kivétel nélkül, egész évben elérhetőek bécsi indulással, így nem kell arra várni, hogy június közepén elinduljanak a charter járatok vagy Önnek legkésőbb szeptemberben utazni kelljen, mert már nem lesz járat a kívánt helyre.

Lehet csak repjegyet foglalni?

Gyakran kérdezik, hogy tudnak-e repülőjegyet foglalni irodánkon keresztül. Cégünk valamennyi nemzetközi légitársasággal és chartergazdával kapcsolatban áll, így kivételesen jóminőségű és pénztárcabarát repülőjegyekkel tudjuk kiszolgálni az Ön igényeit.

Airfrance logo
Austrian Airlines logo
Hainan Airlines logo
KLM logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo
Lufthansa logo
Singapore Airlines logo

Személyre szabva - konfekció áron.

A weboldalunkon feltüntetett ajánlatok csak egy töredéke annak, ami igazából az utazási piacon foglalható. Mi igyekszünk mindig a lehető legjobb ár-érték arányban kiemelni az aktuális ajánlatokat és a keresletet figyelembe véve ezt közvetítjük Önnek. Amennyiben van egy álom utazása, amit szeretne megvalósítani, akkor tegyen próbára Bennünket és kérjen ajánlatot, hisz a mottónk az, hogy „NINCS LEHETETLEN, CSAK TEHETETLEN”. A világ bármely tájára össze tudunk állítani ajánlatokat, legyen szó akár egy luxusutazásról, vagy egy olcsóbb apartmanos buszos utazásról. És ez azért lehetséges, mert nem csak a katalógusokat használjuk, hanem kapcsolataink révén minden kontinensen akad legalább egy megbízható partneriroda, akivel együtt dolgozunk már évek óta. Emellett gondoskodunk az Ön biztonságáról is, hiszen az ország legjobb biztosító társaságaival van szerződésünk, így személyre szabva a legjobb utazási biztosítást tudjuk Önnek megkötni. Amennyiben vízum köteles országba kíván utazni, akkor ebben is tudunk segíteni, nem kell Önnek bajlódnia semmivel, csak élvezni az utazását.

Egy repülőgép szárnyáról készített fénykép.

Az oldalon található ajánlatok javarészt menetrendszerinti járatokkal lettek kalkulálva, ami annyit jelent, hogy aktuális napi árfolyamon és szabad helyek függvényében érvényesek az árak. Tehát nem fix árak, hanem tájékoztató jelleggel vannak feltüntetve, mert folyamatosan változnak minden pillanatban (pl a repülőgép telítettségétől függően az induláshoz közeledve egyre drágább és drágább lesz a repülőjegy).

A hotelek foglalásakor előfordulhat, hogy a szálloda csak lekérésre foglalható. De mit is takar ez a szó pontosan? A lekérés azt jelenti, hogy a partner nem rendelkezik fixen befoglalt szobákkal, ezért közvetlenül a szállodától kéri le a helyeket. Amennyiben a szálloda rendelkezik szabad szobákkal, a foglalás véglegesedik! Ezért lekérést csak az előleg vagy a teljes összeg (1 hónapon belüli indulás esetén) befizetése után tudunk indítani. Amennyiben a lekérés sikertelen, természetesen a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül vagy másik alternatív lehetőséget keresünk Önnek. Minél előbb foglalnak, annál nagyobb az esély arra, hogy a legjobb helyre tud elutazni.

Transzfer és parkolójegy

Addig jó, hogy olcsóbb, de hogy lehet kényelmesen kijutni Bécsbe?

Bécsből jóval több desztináció elérhető, mint Budapestről, és sokszor a repülőjegy árak is kellemesebbek, mint itthon. A Duna nyugati oldalán élők szinte biztosan jól járnak, ha a keresést kibővítik, de többnyire még a budapestieknek is érdemes bécsi indulással tervezni. Amikor az egész család utazni készül, akár több tízezer forintot is megspórolhatunk, ha az osztrák fővárosból tervezzük meg az indulást. Aktuális írásunkban a bécsi repülőtérre vezetjük ki Önöket.

Saját autóval Schwechatra

A parkolókártyák - a helyszínen megvásároltakhoz képest - irodánkban jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg. Több típusú parkolókártyával állunk az Ön rendelkezésére.

Hogy ne okozzon gondot autója elhelyezése, vásárolja meg a foglaláskor vagy akár közvetlen indulás előtt parkolókártyáját! Szeretnénk kiemelni, hogy a parkolókártya megvásárlása független attól, hogy a Bécsből induló utazását irodánkban fizette-e be vagy sem. Mindenkit szívesen kiszolgálunk parkolókártyával. A bécsi reptéri parkolóba történő érkezéskor a sorompónál kapott cédulát gondosan őrizze meg! A parkolókártyára fizetéskor, a reptéri parkoló gépkocsival történő elhagyásakor lesz szüksége. Ezzel a kártyával mind a pénztárban, mind az automatáknál lehet fizetni. Amennyiben a kártyán feltüntetett időtartamot túllépi, akár készpénzzel, akár bankkártyával kiegyenlíthető a különbözet a reptéri parkoló elhagyása előtt.

Fontos információ!

A parkolókártyán feltüntetett óraszámú parkolást lehet kifizetni a parkolókártyával. A parkolókártya a rajta feltüntetett időszakig érvényes. A parkolókártyát kizárólag egyszer lehet felhasználni, a nem felhasznált időt nem írják jóvá. A parkolókártyák egymással kombinálhatók, pl. 3 hetes parkolásra fel lehet használni egy kéthetes és egy egyhetes parkolókártyát. A parkolójegy egy értékkártya, elvesztése esetén nem pótolható, ebben az esetben készpénzes fizetést kell alkalmazni. Lejárt parkolójegyet nem lehet becserélni ill. készpénzre váltani.

Parkolójegy típusa Ár (Forint)
1 hetes C nyitott parkolójegy 24.000 HUF
2 hetes C nyitott parkolójegy 35.000 HUF
1 hetes Zárt 4-es parkolójegy 32.000 HUF
2 hetes Zárt 4-es parkolójegy 52.000 HUF
Bécsi repülőtér pakolási térkép

Utazás privát transzfer szolgáltatással

Irodánkban lehetősége van előre megrendelni a transzfert a bécsi repülőtérre az alábbi árakon.

A transzfer szolgáltatásunk háztól-házig működik, gyors és kényelmes, megbízható sofőrökkel. Nem dolgozunk gyűjtő transzferként, teljesen privát a szolgáltatás.

Privát transzfer egy útra Ár (Forint)
1 - 3 fő utazó esetén 55.000 HUF
4 - 7 fő utazó esetén 65.000 HUF
8 - 15 fő utazó esetén 96.000 HUF
Csapatépítő és incentive utak

Csapatépítő és incentive utak

Vállaljuk cégek csapatépítő eseményének a megszervezését. Lehet ez városnéző túra, egzotikus kaland, játék délután, mi megszervezzük, és a lehető legjobb hangulatot teremtjük munkatársainak. Szolgáltatásunk költséghatékony, de emlékezetes marad.

Csapatépítő és incentive utak
Vállalati utaztatás

Vállalati utaztatás

Üzleti utakat megszervezését válllajuk, az ötlet pillanátától kezdve végig vezényeljük a megvalósítás pillanatáig. Elintézzük az utazást, a szallást, a jegyeket, mindent, a lehető legkényelmesebb legyen az utazás Önnek, vagy alkalmazottainak.

Vállalati utaztatás
Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!

Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!

Egy nyaralásnál egyáltalán nem mindegy, hogy mire megy el a pénz. Valljuk be, jobban szeretjük este az étteremben elkölteni a pénzt, mintsem sok pénzt kifizetni a repülőjegyért. Mi ebben segítünk Önnek. Ha minket keress fel, akkor biztos lehet benne, hogy jó ajánlatot fog kapni.

Olcsó nyaralás a Maldív szigeteken!
Hajós körutazás a Maldív szigeteken

Hajós körutazás a Maldív szigeteken

Ha még soha nem volt hajós körutazáson, akkor épp itt az ideje, hogy kipróbálja. Ez egy garantáltan felejthetetlen élmény, amelyet kicsik és nagyok egyaránt tudnak élvezni. Van itt napsütés, napozás, búvárkodás, felfedezés, tengerpart – minden, ami egy nyaralást varázslatossá tesz.

Hajós körutazás a Maldív szigeteken
Martinique nyaralás

Martinique nyaralás

A francia hangulatú Martinique-en sokfajta lehetőségünk van a kikapcsolódás, a szórakozásra és a feltöltődésre. A főváros, a kisebb városok és partok mind sok lehetőségek rejtegetnek magukban. Ezeket szedtünk össze, részletes bemutatót tartunk arról, hogy milyen is egy nyaralás Martinique-en.

Martinique nyaralás
14 legnépszerűbb úticél Martinique-n

14 legnépszerűbb úticél Martinique-n

Összegyűjtöttünk 14 mozgalmas helyet Martinique-en. Ha egy jó tengerpartra vágyik, ha szeretné megismerni a francia gyarmat múltját, ha szeretné megismerni egy trópus sziget természeti adottságai, állatfajait, növényeit, ha érdekli a francia és a kreol konyha, akkor olvassa el összegzésünket, amelyben az ilyen helyeket gyűjtöttük össze.

14 legnépszerűbb úticél Martinique-n
5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken

5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken

A nyaralás során a lehető legkevesebbet jó költeni a szállásra. De azért mégis csak azt szeretnénk, hogy a szállás jó legyen, meg legyen benne minden, amire vágyunk. Mi összegyűjtöttünk 5, általunk ajánlott szállodát, amelyeknek garantáltan kedvező az ára, de a szolgáltatás mégis kitűnő!

5 olcsóbb hotel a Maldív szigeteken
Hungaroring Kalandpark

Hungaroring Kalandpark

A hungaroring adventure park tökéletes kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. CSapatépítő tréning, születésnapok, de akár egyedileg is élvezhető minden pálya, a quad, a land rover, vagy akár a gyalogos pályák, amely a régi fák között kanyarog.

Hungaroring Kalandpark
Repülőjegy és vonatjegy foglalás

Repülőjegy és vonatjegy foglalás

A MultiGo csoporton keresztül letudja foglalni, és megtudja vásárolni a kívánt jegyét. Belföldi vonatútak, európai vasút jegyek, külföldi repülőútak és magán jellegű utazásokra is elintézzük a jegyeket, hogy önnek ezzel ne kelljen foglalkoznia.

Repülőjegy és vonatjegy foglalás

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo