Ismeretes, hogy Spanyolországban kitűnőek az ételek és zamatosak a borok. Létezik azonban egy régió északon, ahol a konyha bűvészet az ízekkel, a bor kacér tánc a szívekkel. Győződjön meg róla, hogy nem túlzunk! Látogasson el velünk a Baszkföldre!

A különleges szépségű Baszk-hegység ormairól a tekintetet a Vizcayai-öböl fehér, tajtékos hullámai vezetik az Atlanti óceán mélységei felé. Közben izgalmas városok, sziklákra kapaszkodó szikár halászfaluk, hullámlovasokat repítő tajtékok látványa fogadja a vándort. És még valami, ami nem csak megállít, de maradásra is bír…

Utastájékoztató letöltése (PDF)

Részletes program letöltése (PDF)

Indulási Időpontok

 • Június 29. - Július 2.
 • Július 20. – 23.
 • Augustus 10. - 13., 17. – 20.
 • Szeptember 14. - 17., 28. - Október 1.
 • Október 19. - 22., 26. - 29.

Részvételi díj: 375.000 forint

4 nap, 3 éjszaka, utazás repülővel. Az ár tartalmazza a fogyasztást a meglátogatott Michelin csillagos éttermekben.

A részvételi díj tartalmazza

 • 3 éjszaka Bilbaóban, 4 csillagos szállodában, büféreggelivel
 • Autóbuszos utazások a program szerint
 • Helyi idegenvezető, magyar kísérő a program szerint
 • Vacsorák, ebéd Laguardiában a program szerint
 • Pincelátogatások, borkóstolók a program szerint
 • Belépőjegyek a program szerint (kivéve Guggenheim Múzeum, mely fakultatív)

A részvételi díj nem tartalmazza

 • Repülőjegy, repülőtéri illeték, a Ryanair extra-szolgáltatásai igény esetén (kb. 20-40 ezer ft/fő a légitársaság díjszabása szerint)
 • Útlemondási biztosítás
 • Utasbiztosítás
 • A borkostolókon megvásárolt borok ára
 • Menün kívüli étel-és italfogyasztás
 • Egyágyas felár a szállodában (szorzó általában: 1,7-2,0)

Az étel művészetének magas szintjét sajátos mutató tanúsítja: területre vetítve Baszkföldön található a legtöbb Michelin csillagos étterem!

A szélesebb értelemben vett, három magyar megyének megfelelő baszk területen közel 40 minősített étterem működik. Ide kalauzoljuk el Önöket. A hosszú hétvégének megfelelő utazás során (péntek-hétfő, 4 nap, 3 éjszaka) két-három Michelin-csillagos vendéglőt is a programba iktattunk, sőt egy alkalommal ellátogatunk Rioja Alavesa-ba, ahol borpincékben találhatunk igazolást a világhírű riojai borok minőségére.

Baszkföld mentes a tömetturizmustól!

Az út nem csak evésből-ivásból áll - a program része Bilbaóban a Guggenheim múzeum és környékének felderítése, kirándulás a Világörökség részét képező Vizcaya-függőhídhoz, séta a Casco Viejo-ban… Itt is kitűnő tapas-okat lehet csipegetni, a legnagyobb választék azonban San Sebastianban van az arrafelé pintxos-nak nevezett bárételekből, falatkákból. San Sebastianban mód nyílik majd a kagylóformájú tengerpart, a La Concha sétányán a helyiekkel korzózni és barangolni az Óvárosban. Rioja Alavesa-ban a borozgatás előtt jól esik majd egy séta Laguardia stílusos óvárosában. Baszkföld Spanyolország legfejlettebb része, a szállás, a közlekedés, a vendéglátás kulturáltsága figyelemre méltó. Utasainkat repülőgéppel és a helyszínen jól felszerelt, kényelmes busszal szállítjuk, négycsillagos szállodában biztosítjuk a kényelmes pihenést.

Kislétszámú csoportokban utazhat!

Kislétszámú csoportokat indítunk a nyár elejétől hetente, 12-20 fő létszámban. A szervezett programokhoz kísérőt, ill. idegenvezetőt biztosítunk. Ha segítségre szorulnának, a szabad program és az esetleges vásárlások megszervezésében is segítünk.

Budapest - Bilbao

Indulás a Liszt Ferenc repülőtérről 06:25-kor a Ryanair menetrend szerinti, Santanderbe közlekedő járatával. Érkezés a Seve Ballesteros repülőtérre 09,25 h-kor. Kisbusszal transzfer Bilbaoba (kb. egy óra). Érkezés a négy csillagos Hotel Zubialde szállodába, bejelentkezés, a bőröndök elhelyezése és találkozás a helyi idegenvezetővel.

Transzfer kisbusszal Bilbao óvárosába, a Casco Viejo-ba. Útközben feltűnik a baszk főváros büszkesége, a lenyűgözően szép Guggenheim Múzeum. A későbbiekben mód nyílik majd a Nervión-parti épület körbejárására, ill. a belső terek és kiállítások megtekintésére. Európa legnagyobb fedett piaca, a Mercado de la ribera, a Fuente del perro hangulatos utcája, az Arriaga színház épülete és az óváros egyéb nevezetességei kényelmes séta során tekinthetők meg.

Kora délután eljön a kis szusszanás és a tapas-ok ideje; Az itt pintxo-nak nevezett falatkák kínálata mind minőségben, mind mennyiségben figyelemre méltó; halak, tenger gyümölcsei, csirke, sonka,zöldségek képezik az alapot és csak a vendéglős fantáziája szab határt a mini ételkölteményeknek. Egy “Pintxo de Bacalao al Pil-pil con sal de ajo y aceituna negra” megteszi? Sózott tőkehal pil-pil mártással, fekete olívabogyóval…és ez csak egy falatnyi étel!

Délután visszatérés a Guggenheim Múzeum környékére; a környező szellős terek kitűnő rálátást adnak a modern építészet e remekművére. Bilbao jelölt az “Európa legjobb városa” címre 2018-ban. Építészete különleges, itt-ott meseszerű, stílusjegyei sokfélék - az általános vélemény szerint a különösen tiszta város a legélhetőbbek egyike a világon.

Később transzfer a kisbusszal a Vizcayai-öböl felé, Portugalete és Getxo irányába - a két település között ível át a Nervión folyón a világ legrégibb még ma is műkődő gondolás függőhídja, a Puente Bizcaia, mely a Világörökség része. Visszatérés a szállodába, a szobák elfoglalása és felkészülés a különleges minőségű vacsorára.

Este vacsora valamelyik Michelin-csillagos bilbaói étteremben (pl. Etxanobe, Zortziko, Zarate, stb.) A gazdag, több fogásos menü árát a részvételi díj tartalmazza. A nem a menü részeként felszolgált italok külön fizetendők.

Donostia - San Sebastián

Büféreggeli a szállodában, majd szabadidő sétához, vásárláshoz, igény szerint a Guggenheim Múzeum kiállításai megtekintéséhez. Ebéd saját szervezésben. Kora délután utazás kisbusszal San Sebastiánba (kb. 1 óra 20 perc), mely Baszkföld legszebb fekvésű és legelegánsabb vvárosa. A városi strandok legszebbike, a La Concha a vízben a hullámlovasoknak, míg a szárazföldön a korzózóknak ad teret.

A nagyvonalú középületek, luxus-igényű magánpaloták, imára hívó templomok, az öböl és a környező hegyek látványának befogadásához idegenvezetőt biztosítunk. Célszerű az esti vacsorától függetlenül a város pintxo-kínálatának felmérése, mivel a baszkul Donostiának nevezett településen lehet a legtöbb, a legjobb és legváltozatosabb tapas-okat kapni egész Spanyolországban. A részvételi díj tartalmazza még a Monte Igualdo csúcsra, a város fölé magasodó kilátóhoz és vidámparkhoz történő feljutás költségét is.

Este valamelyik a városban, vagy környékén található Michelin-csillagos étterem felkeresése. A menü árát a jelzett italokkal a részvételi díj tartalmazza. San Sebastián különösen nevezetes konyhaművészetéről; ezt tükrözik azok a Michelin-csillagos éttermek is, melyek közül az egyik (pl. Elkano, Alameda, Kokotxa) úti célunk lesz. Visszautazás a kisbusszal Bilbaóba kb. 23:00 h-kor.

Rioja Alavesa - a borok szerelmeseinek

Büféreggeli a szállodában, majd indulás a kisbusszal Laguardia városkába.

Ismeretes, hogy Spanyolország egyik legfontosabb (vörös)bortermelő vidéke Rioja tartomány; A “terroir” egy része átnyúlik Baszkföld déli részébe, Álava provinciába. A vasárnapi program pincelátogatásokat, borkóstolókat foglal magában, előtte azonban, ráhangolásként rövid sétát teszünk a romantikus, régészeti leletekben gazdag, fallal körülvett, egyedi építészettel bíró Laguardiában.

A séta fáradalmait a település közepén fekvő “El Fabulista” borpincében pihenhetjük ki. Egy hajdanvolt spanyol meseköltő háza alatt húzódik a pince; a borfajták címkéin illusztrált mesék olvashatók, egyediséget kölcsönözve a választéknak. Ebéd a Marixa étteremben, majd a Bodegas Jilaba meglátogatása, kostolóval.

Délután visszautazás Bilbaoba a kisbusszal; kis pihenés a szállodában és a búcsúvacsora elköltése az Óvárosban található “Los Fueros” étteremben, mely a Michelin Guide “Bib Gourmand” minősítésével rendelkezik. A menüből: “Bloody Mary garnéla citromlében marinált hallal (ceviche) koktélpohárban”, “Baszk sertésborda ánizsmártásos gombával”, “Kill the cheese” süti”….

Hazautazás

Büféreggeli a szállodában, kijelentkezés. Transzfer a kisbusszal a santanderi repülőtérre (8:00 óra előtti indulással). Érkezés Budapestre: 13:05-kor

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo