A Seychelle-szigetek időjárása

Az időjárás döntő tényező egy nyaralásnál. Tekintse meg, hogy a Seychelle-szigeteken milyen időjárás van egész évben!

Ha valaki a trópusokra tervezi a nyaralását akkor mindig elgondolkozik azon, hogy vajon milyen lesz ott az idő? Természetesen mindenkinek a napsütés és a kellemes meleg jut eszébe, de a háttérből fel-felsejlik azért a monszun, cunami, hurrikán szavak. Elvégre ezek ilyen helyeken vannak, nem? Lehet, de nem a Seychelle-szigeteken. Itt mindig jó az idő. 

Időjárás és éghajlat

Hogy lehetséges ez, hogy mindig jó az idő? Ez az éghajlatának köszönhető természetesen. A Seychelle-szigeteknek trópusi éghajlata van, azonban kicsit más, mint például Dominikán. Más trópusi helyeken erősen meg tudjuk különböztetni a száraz és a nedves évszakot. Más helyeken vannak kifejezetten párás, esős idők, itt szerencsére nem beszélhetünk ilyenekről.

Tény, vannak esőzések. Más különben nem is lehetne olyan csodálatos zöld élővilága, mint amilyen van. A heves esőzések szerencsére csak rövid ideig tartanak. Ha el is kapja Önt az eső, akkor is gondoljon bele, ott van a forró levegőn, pillanatok alatt megszárad. Meg azért valljuk be, kevés olyan önfeledt pillanat van az életben, mint egy seychelle-szigeteki parton nevetni az esőben.

Az eső általában a magasabb területeken van, a partokon nem annyira jellemző. Azonban Mahé környékén, ha túrázik például a hegyekben akkor lehet eső, de még egyszer mondjuk, ezek rövid ideig tartanak, és az év nagy szakában nem is jellemzőek.

Napos idő és strandolás

De természetesen senkit nem érdekel az eső, mindenki megnyugodott, hogy nem lesz sok eső. De milyenek is a napos napok? Nagyon forró és száraz, vagy inkább párás?

A minimum és a maximum hőmérséklet között nagyjából hat fok van, az átlag hőmérséklet 24 és 30 között van. A legmelegebb hónapok a március, április és a május, de azt gondoljuk, hogy bárki kiegyezik augusztusban egy kellemes 28 fokkal... Ráadásul ebben az időszakban van a főszezon is, így rendkívül izgalmas nyaralásra lehet számítani. A napos órák száma 150 és 250 között van, egy nap 6-8 órát süt a nap, így biztos lehet benne, hogy bőven lesz ideje napozni. 

Napos időjárás a Seychelle-szigeteken

Mit mondanak a nyaralók? – vélemények a Seychelle-szigetekről 

Természetesen mindent lehet az interneten olvasni, de nincsen életszagúbb annál, mintsem amikor valódi emberek véleményét olvashatjuk. Azt gondoljuk, hogy következő mondat össze tudja foglalni azt, amit az a sok ezer ember gondol, amikor a szigeteken járt:

A Jó Isten megteremtette a Paradicsomot, mi pedig elneveztük Seychelle-szigeteknek!

Kell ennél többet mondani?

Mesebeli sziget a Seychelle-szigeteken

Mikor utazzunk a Seychelle-szigetekre?

Ahogy már említettük is, a szigeteken mindig tökéletes az idő. Az, hogy mikor utazzunk már egyéni preferencia kérdése. Sznorkelezni és vitorlázni mindig lehet, ahhoz mindig tökéletes az időjárás. Szörfölni a legjobban májustól szeptemberig lehet, horgászni viszont októbertől áprilisig. Ha Ön imád búvárkodni, vagy szeretné életében először kipróbálni, akkor feltétlenül április és október közé lője be a nyaralást.

A túrázásra a májustól szeptemberig tartó idő a legjobb, azonban ha kisteknősöket szerente látni akkor januártól áprilisig menjen. Szeptember és októberben pedig a madarak költözését lehet megfigyelni. Ezek alapján könnyen ellehet dönteni, hogy mikor szeretne elutazni a szigetekre. Ha azonban még mindig nem biztos benne, hogy mikor kellene elmennie nyaralni, akkor keressen fel minket, és mi segítünk Önnek!

Napozás a Seychelle-szigeteken
A Seychelle-szigetek időjárása

A Seychelle-szigetek időjárása

Milyen időjárásra lehet számítani egy trópusi helyen? A Seychelle-szigetek egy szerencsés helyzetben van, hiszen itt mindig tökéletes az időjárás! Olvassa el a részleteket, és egyből tudni fogja, hogy mikor menjen el nyaralni!

A Seychelle-szigetek időjárása
5 luxushotel a Seychelle-szigeteken

5 luxushotel a Seychelle-szigeteken

Összeszedtünk 5 olyan luxus hotelt, ahol garantáltan mennyei időt fog eltölteni, amíg a Seychelle-szigeteken tartózkodik. Válassza bármelyiket is, biztos, hogy nem fog csalódni. Ha meg van a kiválasztott hotel, akkor már csak annyi a dolga, hogy felkeressen minket. Várjuk megkeresését!

5 luxushotel a Seychelle-szigeteken
Seychelle-szigetek strandjai

Seychelle-szigetek strandjai

Ha egy felejthetetlen utazásra vágyik, akkor válassza Seychelle-szigeteket. Mi összeszedtünk kilenc strandot, ahol olyan látvány, olyan kényeztető pihenés, olyan önfeledt móka fogja várni, amely sehol máshol a világban nem létezik. Nézze meg a strandokat, majd pedig keressen fel minket!

Seychelle-szigetek strandjai
5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken

5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken

Ha szeretne eltölteni egy fantasztikus időszakot a Seychelle-szigeteken, de nem akar ok nélkül túl sokat fizetni, akkor nézze meg összeállításunkat! Kiválasztottuk az öt legolcsóbb, de minőségében kifogásolhatatlan szállodákat, amelyek közül Önnek csak egyet kell választani – és egy időpontot, hogy mikor utazik el élete nyaralására.

5 olcsóbb hotel a Seychelle-szigeteken
Seychelle-szigeteki utazás

Seychelle-szigeteki utazás

Egy trópusi utazás a legjobb nyaralás ötlet, amely csak létezik. Forró nyár, fehérhomokos tengerpart, finom koktél – kell ennél több? Ha nem kell, akkor is van. A Seychelle-szigetek többet kínál egy átlagos tengerparti nyaralásnál. A luxus élmény és a természet csodája olyan csodálatos kompozíciót alkot, hogy csak ámulunk és bámulunk. Tapasztalja meg Ön is ezt a varázslatos élményt.

Seychelle-szigeteki utazás
Seychelle-szigetek látnivalók

Seychelle-szigetek látnivalók

A Seychelle-szigeteken rengeteg lehetőség van. Megannyi természeti csoda, bámulatos táj van itt, amelyet kár lenne kihagyni. Hogyha nem csak napozni akar, ha nem csak a szálloda adta pihenést szeretné kiélvezni, akkor feltétlenül látogasson el ezekre a helyekre.

Seychelle-szigetek látnivalók
Esküvő a Seychelle-szigeteken

Esküvő a Seychelle-szigeteken

Ha az esküvőjüket tervezgetik, és szóba jött az, hogy a trópusokon házasodjanak meg, akkor válasszák a Seychelle-szigeteket. Hogy miért? Azon kívül, hogy itt egyszerűen ellehet intézni az esküvőt egy felejthetetlen élményben lesz részük. Felejtsék el a hagyományos, problémákkal járó esküvőt, válasszák inkább az igazán privát trópusi esküvőt, amely valóban Önökről fog szólni.

Esküvő a Seychelle-szigeteken
Nászút a Seychelle-szigeteken

Nászút a Seychelle-szigeteken

A Seychelle-szigetek egy olyan szigetcsoport, amely mindenkit elvarázsol. Nászúton jó esetben életünkben csak egyszer vagyunk, ezért a legjobb, hogyha megadjuk ennek a módját. A Seychelle-szigetek egy varázslatos élményt kínál nekünk tálcán, amelyet csak el kell fogadni.

Nászút a Seychelle-szigeteken
Martinique időjárása

Martinique időjárása

Az utazás megtervezése során fontos, hogy olyan időben menjünk, amikor az adott ország időjárása megfelelő a terveinkhez. Ha Martinique-ra utazik, akkor fontos tudnia, hogy mikor van a száraz évszak és mikor van a nedves évszak. Elmondjuk, hogy mely hónapokban érdemes elmenni elutazni Martinique-ra.

Martinique időjárása

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo