11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban

Ha Dominika akkor tengerpart! Mi összegyűjtöttük a legjobb tegerpartokat, ahol igazán édes a pihenés.

A Dominikai Köztársaságban vannak a Karib-tenger legszebb strandjai. Akár egy olyan strandot keres, ahol pihenhet egy all-inclusive üdülőhelyen, vagy egy eldugott és titokzatos homokszakaszt keres, hogy elmeneküljön az emberektől és a civilizációtól, vagy valamit a kettő között akkor a Dominikai Köztársaságban a helye.

A sziget északi oldalán végtelen puha homokos strandok vonulnak fel a tengerparton. Néhány ezek közül szörf és sárkányszörf rendeltetési helyek, de más helyek nyugodt visszavonulást kínálnak az úszáshoz és a búvárkodáshoz. A sziget déli oldalán elhelyezkedő Karib-tenger partján fehér, finomszemű homok vagy sima kavicsos strandok találhatók. A sziget távol-keleti végén, ahol az Atlanti-óceán találkozik a Karib-tengerrel, ott van Punta Cana, csodálatos strandok és luxus üdülőhelyek kombinációja.

Bávaro Beach, Punta Cana

Punta Cana a Dominikai Köztársaság első számú tengerparti üdülőhelye, ahova a napszemüvegesek érkeznek, hogy pihenjenek az all-inclusive üdülőhelyeken, amelyek a puha fehér homokos strandokat vonják be. A legszebb strand a tengerparton a Punta Cana területén kétségtelenül a Bávaro Beach, északra Punta Canatól. A nyugodt karibi vizek tökéletesek az úszáshoz vagy a búvárkodáshoz, és a víz színe tipikus karib-türkiz színárnyalat, amely túlnyúlik az elzárt úszóövezettől a távolabbi védő zátonyig. Az úszási zónán túl a csónakok és a vitorlák akciódús területe helyezkedik el. A tengerparton a partszakasz mérföldekre húzódik, tökéletes a hosszú sétákra az emberek számára. A Bávaro nagyszerű luxuslánc-központjai közül számos megtalálható, köztük az Iberostar Grand Hotel Bavaro, a felnőttek számára fenntartott Barcelo Bavaro Beach és a Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa.

Bávaro Beach, a Punta Cana-i strand

Cayo Levantado

Ha a nyaralás célja, hogy pihenjen egy gyönyörű strandon egy magán-szigeten, akkor ne keressen tovább Cayo Levantado-nál. Ezt a távoli szigetet a Samaná-félsziget mentén puha homokos strandok veszik körül, sekély türkizkék vizekkel, és itt található a Bahia Principe Cayo Levantado luxusszálloda is. A sziget három, a pályákkal összekötött strandjaival Dominika egyik ékköve. Az üdülőhely all-inclusive, felnőttek számára fenntartott létesítmény. A legközelebbi nemzetközi repülőtér a Samaná El Catey nemzetközi repülőtér.

Cayo Levantado, nyaralás egy dominikai szigeten

Playa Rincón

Elérhetetlen és távoli - a Playa Rincón a tökéletes, képeslapi, trópusi fehér homokos strand. Csillogó hullámok övezik a partot. Hatalmas pálmafák találhatóak itt a homok mentén, amelyek árnyékot biztosítanak. Az egyik végén egy védett öböl folyamatosan nyugodt helyet kínál az úszáshoz, és a távolban buja zöld hegyek láthatóak az öböl másik partján. Egy kis étterem a tengerpart egyik végén és egy pár állomás a parkoló közelében kínál ebédet és rágcsálni valókat, ez az egyetlen létesítmény a közelben.

A Samana-félszigeten elhelyezkedő Playa Rincon 30 perces hajóval elérhető Las Galeras városától, vagy egy 30 perces autóútra. Az út betonozott és jó állapotban van, de a strand közelében ez változik, de járható még az út.

Ha szeretne hajót bérelni, egyszerűen csak sétálni kell a Las Galeras-i vízparton, ahol a főút a városba megy az óceán mentén, és valaki segíteni fog. A hajók közvetlenül a tengerpartról indulnak. A legtöbb szálloda szívesen segít Önnek a Playa Rincón utazásainak megszervezésében. Ha autóval akar menni, és teljes napot akar itt tölteni, akkor érdemes megállni a Boca del Diablo (Devil's Mouth) csapásánál. Ez körülbelül egy 15 perces sétaút egy durva földút mentén.

Playa Rincón, nyaralás Dominikán

Playa Grande, Rio San Juan

Távol a Puerto Plata vagy a Punta Cana híres üdülőhelyektől, a Playa Grande egy kifejezetten dominikánus, kifinomult tengerparti strand. A pálmafákkal és néhány rusztikus étteremmel kiegészülve, ez a korallszínű, puha homokos tengerpart az Atlanti-óceán zörgő szurdokára néz. Hatalmas hullámok gyakran bejutnak ide, de nyugodt napok is vannak, és a parkolóhoz legközelebb eső rész valamivel védettebb. Ez a széles strand több mint egy kilométernyire fekszik, így akár elfoglalt napokon is mindig megtalálhatja a saját kis helyét, ahova elvonulhat, és nézelődhet a parton, lazíthat, relaxálhat.

A Playa Grande szálloda Rio San Juan város szélén található, de a tengerpartra szóló kirándulások könnyen megszervezhetők Cabaretera vagy Puerto Platara. Ha saját autójával, vagy autóval és vezetővel rendelkezik, akkor a közeli Playa Caleton-ban is leállhat, egy csendes kis tengerparton, csendes öbölben. A Playa Caleton egy szórakoztató és biztonságos strand a gyerekek számára. 

A strandtól a tengerpart túlsó végén található a nemrég megnyitott luxus Amanera hotel. A környék másik luxusszolgáltatója a Playa Grande-i Balaji palota, amely a Playa Grande és a Playa Caleton között helyezkedik el. Mindkettő csúcsminőségű, látványos berendezéssel, medencékkel és minden szokásos kényelmi eszközzel.

Playa Grande, Rio San Juan, nyaralás a Dominikai Köztársaságban

Kite Beach, Cabarete

A Cabarete Kite Beach a Karib-térség egyik legelismertebb strandja a vízisportok terén. Ez egy akciódús strand, amely világszerte ismert prémium kiteboarding célként, és szintén népszerű hely a szörfözésre. Ezen az ünnepelt tengerparton a február végén, majdnem évről évre megrendezésre kerül a Master of the Ocean, a vízisportok világbajnoksága (kiteboarding, szörfözés és felállós evezés). A 2017-es verseny nem valósult meg.

A Kite Beach légköre barátságos, és a kezdő sportolókat is mindig szeretettel várják, segítőkész emberekre lelhetünk itt. Kiteboarding órák állnak rendelkezésre több kiteboarding iskolában. 

Kitesurfe a Kite Beachen, nyaralás a Dominikai Köztársaságban

Playa Dorada, Puerto Plata

Az Amber Coast, Playa Dorada Puerto Plata elsődleges strandja. Ezt a szakaszt arany homok teríti be a part mentén, Puerto Plata-tól keletre. A lenyűgöző hegyi táj; pálmafákkal díszített strand; és a tiszta türkizkék vizek pontosan azok, amelyek vonzzák a turistákat erre a helyre.

Az itt elterülő üdülőhelyek alacsonyan helyezkednek el. Az építési mód miatt legfeljebb három emelet magasan vannak, így minden üdülőhely viszonylag jól el van választva a környező üdülőhelyektől. Több mint egy tucat üdülőhely található meg Playa Doradán, ahol igazán jó munkát végeztek a minőség tekintetében. Az üdülőhelyek szinte mindegyike all-inclusive középkategóriás vagy luxus üdülőhelyek, egy vagy több medence és helyszíni éttermek találhatóak.

Playa Dorada, Dominikai köztársaság nyaralás

Bahia de Las Aguilas

A gyönyörű és távoli Bahia de Las Aguilas valóban az egyik legelismertebb drágakő. A karibi tengerpart mentén fekvő Pedernales város közelében, nem messze a Haiti határától, ez a csodálatos nyolc kilométer hosszú homok part része a Jaragua Nemzeti Parknak, az UNESCO által kijelölt természetvédelmi területnek. A nyugodt, kristálytiszta víz és a fehér homok teszi ezt az egyik leginkább csábító strandot igazi dominikai hellyé, de ez is az egyik legkevésbé látogatott. A Bahia de Las Aguilas strandja teljesen titokzatos, és a környéke is.

Sziklák a Bahia de Las Aguilas strandon, nyaralás Dominikán

Las Galeras strandjai

Míg a Playa Rincon, Las Galeras város közelében, a Dominikai Köztársaság egyik luxus strandja, addig a gyönyörű strand, amely a Las Galeras vízpartját vonja maga elé, ugyanolyan lenyűgöző, de sokkal kevésbé látogatott. A fő tengerparton túl innen akár 15 perc alatt is el lehet menni több irányba, és hihetetlenül szép strandokat és privát, nyugodt vízpartot lehet találni.

A Las Galeras teljes tengerparti területét hatalmas kókuszpálmák díszítik, és a sekély strandok számos türkiz, zöld és kék árnyalatot sugároznak, amelyek páratlanok a sziget egész északi partján. Add hozzá a Las Galeras bájos kis városát, és ez valóban az egyik legszebb felfedezetlen kincs.

Egy rövid sétányira a város nyugati részén található a La Playita eldugodtt strandja, ahol a nyugodt, sekély vizek tökéletesek az úszáshoz. Keleti irányban Las Galerastól, csak egy rövid sétára egy pálmafákkal borított nyugodt türkiz tengerpart van és a Grand Paradise Samana, az egyik nagyszabású üdülőhely a területen. 

Strand Las Galeras-on, nyaralás Dominikán

Playa Juan Dolio

A mulatságos és élénk tengerparti kis város a Juan Dolio. Ez a pálmafákkal díszített aranyszínű homok tökéletes a hullámok élvezéséhez és a napozáshoz. A Caribbean Coast Santo Domingo és a Punta Cana között elhelyezkedő Juan Dolio a külföldi turisták és a helyiek által látogatott. Itt megtalálhatja a tökéletes, nyugodt nyaralás és az all-inclusive üdülőhelyek keverékét. Ha helyet szeretne foglalni, néhány jó lehetőség a Hodelpa és az előkelőbb Costa del Sol Juan Dolio.

Tengerpart Playa Juan Dolio-n, nyaralás a Dominikai Köztársaságban

Cabarete strand

A Cabarete partjainál futó Cabarete strand a különleges atmoszférájáról ismert. A strand itt varázslatos és egyike azon kevésnek környéknek, amely gyakran elég nyugodt az úszók számára. A tengerpart szintén jelentős távolságra van, így a gyermekek számára is megfelelőbb, más területekhez képest. De az igazi felhívás itt a hangulat. Hagyományos, de szerényen divatos éttermek vezetnek a strandon, asztalkákkal, székekkel, teraszfényekkel és lámpákkal, amelyek foltos tetővel és közvetlenül a homokon helyezkednek el. Élvezheti a csillagokat a pompás tengerparti éttermekben, vagy hallgathat zenekart vagy szólózenét a kora esti órákban. A röplabda játék általában a parton játszódik, vagy futballlabdákat rúgnak.

Ez nem az a strand típus, amelyet nagyszabású üdülőhelyek uralnak, és a Cabarete-ban található all inclusive üdülőhelyek szűkösek, de néhány luxus tengerparti szálláshelyet talál a Cabarete Beach mellett. Ezek közé tartozik a Velero Beach Resort, a Millennium Resort & Spa és az Ultravioleta Boutique Residences.

Cabarete strand Dominikai Köztársaság

Playa Fronton

Akár hajóval eljutni vagy egy négy órás kerékpárúttal eljutni, a Playa Fronton egy teljesen titokzatos tengerpart, így megéri ide eljönni, bármilyen módon. A kristálytiszta víz és a puha, aranyszínű homokot drámai fekete sziklák támasztják alá, ami szinte szürreális tájat teremt, amelyet nem talál a Dominikai Köztársaság más területein. A csónakok Las Galeras kisvárosából indulnak; a legutolsó város a főúton a Samaná-félszigeten keresztül. Ha úgy gondolja, hogy a világ végére érkezett, amikor eljutott a Las Galeras-ba, akkor jó hírünk van, utazhat még messzebb, ha egy kis csónakba ugrik, és az óceánon egy 40 perces utazásra indul el az elfelejtett strandra. Reggel a parton fényt kap, délután pedig a sziklafalak árnyékolják. 

Hajó a Playa Fronton, utazás Dominikára
11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban

11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban

Aki Dominikára megy nyaralni, annak a legfőbb célja, hogy a tengerparton napozhasson, úszhasson, vagy esetleg szörfözhessen. Megannyi szabad strand van Dominikán, de mégis melyek a legjobbak? Mi összegyűjtöttük a legjobbakat, ahol számtalan lehetőségünk van arra, hogy igazán kikapcsolódjunk. Fehérhomokos tengerpart, all-inclusive üdülőhelyek, finom koktélok – mutatjuk a legjobb helyeket!

11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban
10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban

10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban

Dominika teles-teli van káprázatos helyekkel, de tudjuk, hogy nincs végtelen időnk, így a nyaralásunkat jobb a legszebb helyekre összpontosítani. Mi megkíméljük Önt a fáradtságos kutatómunkáktól. Összegyűjtöttünk tíz csodálatos helyet az országban, amelyet nyugodt szívvel ajánlunk bárkinek, aki ide tervez utazni. Minden helyet részletesen bemutatunk, így mindenki eltudja dönteni, hogy az adott helyszínt érdemes-e meglátogatnia.

10 legnépszerűbb turisztikai látványosság a Dominikai Köztársaságban
Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban

Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban

A nyaralásunk helyszíne ugyanannyira fontos, mint a szállásunk. Ha már megajándékozzuk magunkat egy trópusi nyaralással akkor a legjobb, ha a legjobb szállodákat vesszük célba. De melyek a legjobbak? Nehéz a döntés, mivel rengeteg választási lehetőségünk van. Mi összegyűjtöttük a szerintünk tíz legjobb szállodát, így már könnyebb lesz a döntés!

Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban
14 legnépszerűbb úticél Martinique-n

14 legnépszerűbb úticél Martinique-n

Összegyűjtöttünk 14 mozgalmas helyet Martinique-en. Ha egy jó tengerpartra vágyik, ha szeretné megismerni a francia gyarmat múltját, ha szeretné megismerni egy trópus sziget természeti adottságai, állatfajait, növényeit, ha érdekli a francia és a kreol konyha, akkor olvassa el összegzésünket, amelyben az ilyen helyeket gyűjtöttük össze.

14 legnépszerűbb úticél Martinique-n
Seychelle-szigetek strandjai

Seychelle-szigetek strandjai

Ha egy felejthetetlen utazásra vágyik, akkor válassza Seychelle-szigeteket. Mi összeszedtünk kilenc strandot, ahol olyan látvány, olyan kényeztető pihenés, olyan önfeledt móka fogja várni, amely sehol máshol a világban nem létezik. Nézze meg a strandokat, majd pedig keressen fel minket!

Seychelle-szigetek strandjai
Dominikai Köztársaság

Dominikai Köztársaság

A Dominikai Köztársaságot a több száz mérföldes partvidék határozza meg - némelyik festői fehér homokos strandok pálmafák árnyékában van, más részek pedig drasztikusan sziklákkal szegélyezettek. Mindkét határt szimbolizálja, hogy a tengerek körül halászfalvak találhatóak, ahol megtalálhatóak a kikötők, mellettük pedig a kisebb és a nagyobb városok, mint például Santo Domingo, a Karibi térség és az Újvilág egyik legszebb városa.

Dominikai Köztársaság
Dominikai programok, kalandok

Dominikai programok, kalandok

Dominika tele van lehetőségekkel, csak ki kell ezt használni. Mi most megmutatjuk, hogy mennyi lehetőség, program, kaland várja azokat, akik ide tervezik a nyaralásukat. Bármelyiket is szeretné átélni, nem kell mást tennie, csak felvenni velünk a kapcsolatot!

Dominikai programok, kalandok
Dominikai nyaralás 2020

Dominikai nyaralás 2020

A 2019-es nyaralás megtervezését ideje elkezdeni! Mi ebben segítünk Önnek. Számtalan élményt, lehetőséget nyújt a szigetország, amelyet kár lenne kihagyni. Kezdje el írni a bakancslistát, és szerepeljen benne az úszás a delfinekkel, vagy a fehérhomokos Punta Cana meglátogatása. Dominikára menni az egyik legjobb döntés, amelyet az ember hozhat. Utazzon Ön is 2019-ben Dominikára!

Dominikai nyaralás 2020
Dominikai utazás tudnivalók

Dominikai utazás tudnivalók

Milyenek a dominikai emberek? Mit kell tudni a szigetország kultúrájáról? Milyen pénzt érdemes vinni az országba? Ehhez hasonló kérdésekre válaszolunk, így biztos, hogy ha elutazik Dominikára, akkor nem fogják meglepetések érni.

Dominikai utazás tudnivalók

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo