Tank vezetés

Ebben a csatában mindenkit lehengerelhet! Parancsnokunk várja akár 10-12 fős csapatát, hogy az eligazítás után harcra készen álljanak a zöldfülűek közt, akik harci sisakban a MTLB gyomrába bújnak vagy a tetején várják az ellenséget.

A könnyű páncélozott kétéltű irányítását akár Ön is átveheti a kiképzés után és uralhatja a harci modortól morcosan morgó 16.000 ccm, 8 hengeres dízelmotort.

Mégis mekkora élmény lehet?
Hatalmas, akkora mint egy tank.

Még a profi szakemberek is készséggel elismerik, hogy egy hatalmas tank vezetése minden alkalommal adrenalinlöketet ad, biztosan olyan érzés lesz parancsolni ennek a hatalmas erőnek és tömegnek, hogy több is lesz, mint elég, hogy minden szál haja az égnek álljon. Ha élményt keres, ami bármelyik másikkal biztosan tud vetekedni, akkor ez lesz az. 

Élvezheti a teljesen új egyedülálló vezetési élményt - a tankokat ugyanis nem úgy kell irányítani, mint a hétköznapi autókat - ahelyett, hogy a kormánykerékkel kellene megbirkóznia a viszontagságos utakkal, sárral, dombokkal, egy fékrendszert kell vezérelnie, ami miatt a monstrum arra fog fordulni, amerre Ön szeretné. Ez a valójában elég intuitív folyamat, ami egy idő után elindul, aminek segítségével érezni fogja a mozgást, nagy élményt fog nyújtani, kideríteni, hogyan lehet megszelídíteni ezeket a szörnyeket, amit hihetetlen energiát hasznosítanak, valamint hogy olyan útra tudja elvinni, hogy az egy közönséges kerekes jármű esetében teljesen elképzelhetetlen lenne. 

Ha ajándékot keres ismerőseinek, vagy szeretne egy tényleg élményszerű csapatépítést összehozni, vagy egy egyszerű bulit csapni az ismerőseivel, a tank vezetés erre mind megoldást kínál.

Mennek mint a tankok.

Ebben a csatában mindenkit lehengerelhet! Parancsnokunk várja akár 10-12 fős csapatát, hogy az eligazítás után harcra készen álljanak a zöldfülűek közt, akik harci sisakban a MTLB gyomrába bújnak vagy a tetején várják az ellenséget. A könnyű páncélozott kétéltű irányítását akár Ön is átveheti a kiképzés után és uralhatja a harci modortól morcosan morgó 16.000 ccm, 8 hengeres dízelmotort.

Irány a tank, irány a csatatér egy Gaz66-os platóján, ahol beleszagolhat a katonaság élményébe.

S ha már szafari, legyen még különlegesebb: a gépjárműpark-állományban Gaz66 típusú katonai teherautók is fellelhetők, s bevethetők terepre. 20 személyes csapatszállító járművek ezek, melyekkel járhatatlannak tűnő terepviszonyok közt közlekedve a cél minél hamarabbi elérése úgy, hogy közben az utasoknak minden erejükre szükségük van ahhoz, hogy a helyükön maradjanak.

Quad és Brutallica vezetés

Gépszörnyek és sár - Quad vezetés.

Amint sebességbe teszi, lenyomja a pedált, olyan élnény és izgalom várja, amilyet ha még nem próbált ki, biztosan sosem felejti el!  Függetlenül attól, hogy van tapasztalata, vagy nincs, a képzett oktatóinkból álló csapat segít Önnek megtanulni a vezetés alapjait, hogy - megfelelő ellenőrzés mellett - a lehető legnagyobb szórakoztató élményt élje át, biztonságos környezetben. Ha tud autót vezetni, vagy kerékpározni, akkor meg tudjuk tanítani hogyan vezessen egy Quadot!

Tudta, hogy születésnapi bulikra, legénybúcsúztatóra, céges rendezvényekre, csapatépítő tréningekre, és hasonló rendezvényekre is tudunk ajánlatot adni? Ne várjon a szórakozással! Gyűjtse össze a barátait, családját, osztálytársait, és munkatársait, jöjjön el és tapasztalja meg ezt az izgalmas, adrenalinnal töltött időt, amit soha nem fog elfelejteni.

Aki netán még több adrenalinbombára vágyik, egész biztosan gondolkodás nélkül az olyan túrákat választhat, mely egy akár több órás izgalmas túrát takar alkalmanként. A megmérettetés során a résztvevők beszállhatnak a BRUTALLICA terepjárókba, közlekedhetnek Domonyvölgy dimbes-dombos erdei útjain, ráadásként akár adó-vevővel kommunikálhatnak egymással – ez méginkább növeli az exkluzivitást. A túra során egyébként mindenki próbára teheti vezetéstechnikai tudását, miközben egyre nehezebb terepen haladhatnak a célállomás felé.

Mi az a Brutallica?

Ezt az őrült gépezetet az utolsó rugójáig megfertőzte az adrenalin mindent elsöprő és brutális ereje. Ahogy a 600 kilós vad szívében felhördül a 140 lóerős motor és a kerekek felkavarják Domonyvölgy homokos lejtőit, a dombság azt visszhangozza: A Fenevad! Engedd el magad, válj eggyé vele és hagyd, hogy áttranszformáljon és felpörgessen, mígnem eljutsz a csúcsra. Próbáld ki te is és éld át a vezetés egyedi élményét, tudd meg mit jelent a szabadság és élvezd négy keréken a legyőzhetetlenséget. Töröld el az akadályokat és a határokat, törj ki a hétköznapok börtönéből és szabadítsd fel a benned nyugvó extrém szörnyet egy vadító Polaris túra keretében!

Pontosság, megbízhatóság, biztonság.

Az élmény a biztonsági előírások megbeszélésével kezdődik, majd a résztvevő kap egy sisakot, és megmutatjuk neki a quad felépítését. Először lassú tempóban vágunk neki a túraútvonalnak. Az elsődleges technikák elsajátítása után kezdetét veszi az igazi élmény. Tapasztalt, gyakorlott túravezető irányításával haladunk a festői környezetű Domonyvölgy erre kijelölt útjain, a gödöllői dombság erdeiben.

Javasoljuk, hogy a résztvevők olyan ruhát vegyen fel, amit nem sajnál összekoszolni, mivel a quadozás során sár csapódhat fel. Tanácsos a hazaútra váltóruhát is hozni. Minden időben hosszú nadrágot és zárt cipőt kell viselni. Télen javasolt a meleg öltözet és a csizma viselete. Az élmény off-road jellege miatt nehézkes a rokonok, barátok számára az élmény végig követése, persze minden vendéget szívesen látunk az indulásnál és a célállomáson.

Tank vezetés

Tank vezetés

Ebben a csatában mindenkit lehengerelhet! Parancsnokunk várja akár 10-12 fős csapatát, hogy az eligazítás után harcra készen álljanak a zöldfülűek közt, akik harci sisakban a MTLB gyomrába bújnak vagy a tetején várják az ellenséget.

Tank vezetés
Trabant vezetés

Trabant vezetés

A trabant a volt szocialista országok szimbóluma, ahogy az NDK-nak, úgy Magyarországnak is. Ma már csak emlék, így lehetőség van egy nosztalgia körre egy trabanttal. Az utazás végén meglátogatjuk a Szoborparkot, ahol megnézhetjük a szovjet szobrokat.

Trabant vezetés
Hölgyprogramok

Hölgyprogramok

Különleges programokkal készülünk a hölgyeknek, akik kipróbálhatnak egy főzőtanfolyamot, elmehetnek csokoládét kóstolni, vagy városnézésre, vásárolgatni, kipróbálhatnak egy tesztvezetést is. Szépségcsomaggal kedveskedünk minden hölgy ügyfelünknek.

Hölgyprogramok
Budapesti városnézés

Budapesti városnézés

Bejárjuk Budapest legszebb részeit mindössze három óra alatt. Megnézzük a zsinagógát, a Puskás Stadiont, a Cirkuszt, a Parlamentet, a Hősök terét, a Mátyás-templomot. Levezetésképpen végig sétálunk az Andrássy úton, amely a legszebb sétány a fővárosban.

Budapesti városnézés
Idegenvezető és személyi tolmács

Idegenvezető és személyi tolmács

Idegenvezetőinktől és tolmácsainktól rengeteg szolgáltatást igénybe lehet venni, mint például a túrák vezetése, escort idegenvezetés magánszemélyekhez, vagy tolmácsolás egyidejűleg, vagy folyamatosan. Személyre szabott szolgáltatást nyújtunk.

Idegenvezető és személyi tolmács
Dominikai programok, kalandok

Dominikai programok, kalandok

Dominika tele van lehetőségekkel, csak ki kell ezt használni. Mi most megmutatjuk, hogy mennyi lehetőség, program, kaland várja azokat, akik ide tervezik a nyaralásukat. Bármelyiket is szeretné átélni, nem kell mást tennie, csak felvenni velünk a kapcsolatot!

Dominikai programok, kalandok
Eger és Tokaj - Északkelet-Magyarország

Eger és Tokaj - Északkelet-Magyarország

Eger városában megtekinhetjük az erődöt, a gyógyfürdőt, a Szépasszony völgyét és a méltán híres egri bikavért, amelyről híres a vidék. Tokajban izgalmas sétát teszünk a híres Rákóczi Borpincészetnél, ahol szakmai idegenvezetők mutatják be a bortermelést.

Eger és Tokaj - Északkelet-Magyarország
Hungaroring Kalandpark

Hungaroring Kalandpark

A hungaroring adventure park tökéletes kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. CSapatépítő tréning, születésnapok, de akár egyedileg is élvezhető minden pálya, a quad, a land rover, vagy akár a gyalogos pályák, amely a régi fák között kanyarog.

Hungaroring Kalandpark
Vállalati utaztatás

Vállalati utaztatás

Üzleti utakat megszervezését válllajuk, az ötlet pillanátától kezdve végig vezényeljük a megvalósítás pillanatáig. Elintézzük az utazást, a szallást, a jegyeket, mindent, a lehető legkényelmesebb legyen az utazás Önnek, vagy alkalmazottainak.

Vállalati utaztatás

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo