Szállásfoglalás

Szállásokat foglalunk ügyfeleink igénye szerint. Az 5 csillagos luxus szállodától a vidéki parasztházig foglalunk szállásokat, létszámtól függetlenül, csoportoknak is. Üzleti útak, romantikus hétvégék, családi nyaralások alkalmával is foglalunk.

Csak a legjobbat adjuk utasaink számára, kiemelkedő szállodákat, panziókat kínálunk az Ön által kívánt árkategóriában. Az évek során kiépített széles körű partnerhálózatunk segítségével biztosítjuk a legoptimálisabb, legszebb szállást, hogy ne érhesse csalódás a nyaralása során.

Utazás a lehető legjobb minőségben.

Nem számít, hogy egy budapesti 5 csillagos szállodát vagy egy vidéki parasztházat keres, mi a szállást lefoglaljuk, így Önnek már csak az utazást kell élveznie. Csoportok számára extra árengedményeket biztosítunk a szobaárakból. Kérjük további információért érdeklődjön a kollégáinknál.

Külföldi utazások során is a rendelkezésükre állunk. Széles választékunknak hála teljesen személyre tudjuk szabni az utazását, amelyben segítenek a magyar, osztrák és német utazásszervezők is. Foglalja le álmai nyaralását a mi segítségünkkel.

Pihenés, üzleti út, romantikus hétvége vagy családi nyaralás? Mi mindig a legmegfelelőbb szállást kínáljuk. Partnereink között vannak a nagy szállodaláncok, független szállodák, vagy boutique szállodák, világszerte több, mint 150 000 szállodával állunk kapcsolatban - mindent versenyképes áron.

Büszkék vagyunk arra, hogy mindig átgondoltan, és precízen tervezzük meg ügyfeleink utazásait. Figyelembe vesszük a különleges kívánságokat, apró meglepetésekkel készülünk, és segítünk Önnek, hogy megvalósuljon álmai nyaralása. Ha Ön szeretné részleteiben megtervezni az utazást, akkor teret adunk Önnek, de akár az egész tervezési procedurát ránk bízhatja. A tervezés során figyelembe vesszük igényeit, és ezek szerint tervezzük meg az utazást, hogy Ön teljesen elégedett legyen vele.

Szenvedélyünk az utazás.

15 éve vagyunk a szakmában, az elmúlt évek alatt minden általunk kínált célállomáson voltunk, tapasztalatokat gyűjtöttünk, és a legjobb szakemberekkel alakítottunk ki partnerséget. Büszkék vagyunk rá, hogy mi mindig nagy hangsúlyt fektettünk az ügyfeleinkre, így Ön biztosan azt fogja kapni, amit megálmodott.

Szállásfoglalási palettánkban benne vannak a budapesti, magyarországi szállások, de a világ minden táján megoldjuk a foglalást. A széles hálózatunk, és ismertségünknek hála minden kategóriában kedvező áron tudjuk garantálni Önnek a szállásokat. Küldje el nekünk írott formában álmai nyaralását, és mi elkészítjük önnek a személyre szabott ajánlatot.

Szállásfoglalás

Szállásfoglalás

Szállásokat foglalunk ügyfeleink igénye szerint. Az 5 csillagos luxus szállodától a vidéki parasztházig foglalunk szállásokat, létszámtól függetlenül, csoportoknak is. Üzleti útak, romantikus hétvégék, családi nyaralások alkalmával is foglalunk.

Szállásfoglalás

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo