Dominika és Punta Cana

Punta Cana a Dominikai Köztársaság egyik legkedveltebb része. Pálmafák, fehérhomokos part, koktélok – mindenki számára csábító ajánlat. Utazzon Punta Canára!

Punta Cana a Dominikai Köztársaság legkeletibb csúcsán helyezkedik el, és 32 kilométernyi strandjairól ismert. Azonban sok egyéb szórakoztató és érdekes tevékenység miatt ez az egyik legizgalmasabb rész a Dominikai Köztársaságban. Rendkívül színes város, tele megannyi lehetőséggel, stranddal, így ha valaki ide látogat, akkor biztos, hogy élményekkel telve és abszolút kipihenve fog hazatérni. De hogy hova is érdemes ellátogatni Punta Canán belül? Mutatjuk.

Bávaro Beach

Eredetileg üdülőhelyként funkcionáló városként alakult ki, Bávaro városa 10 kilométernyi érintetlen tengerpartja miatt egyaránt a turisták és a helyiek célpontjává is vált. Bár zsúfolt, a Bávaro strandot mindenképpen érdemes meglátogatni a homokos tengerpartja miatt, és a tiszta, türkíz színű vize miatt. Ha hullámokra vágyik, akkor jó helyen lesz itt, de ha csak egy finom koktélt szeretne elfogyasztani a parton, akkor is nagyon jó választás a Bavaro part.

Bávaro strand, Punta Cana

Saona-sziget

A Punta Cana partja mentén fekvő Saona-sziget híres a hihetetlenül érintetlen strandokról. Ha Bávaro túlságosan zsúfolt, akkor ez a megfelelő hely. Az egész sziget védett természetvédelmi terület, így nincs egy impozáns, giccses ajándékbolt se a helyszínen, csak tiszta fehér homokos strandok és hullámzó pálmafák. A Saona-szigetre való megérkezés nem nehéz. Sok üdülőhely lehetőséget kínál arra, hogy elutazzunk erre a páratlan szigetre.

Saona-sziget, Dominikai Köztársaság

Lovas túrák Punta Canán

A túra néha a legjobb módja annak, hogy rengeteg helyet és kultúrát láthassunk rövid idő alatt. Szerencsére a lovas túrák Punta Canán a látogatók számára különféle izgalmakat kínálnak, amelyeket már csak igénybe kell venni. A túra alatt a résztvevők kulturális élményt kapnak a helyi falvakról, és megismerhetik a dominikai szokásokat, a történelmet és a hagyományokat, a kötélpálya izgalmát, a lovaglást, a helyi kávét, amelyet csokoládéval ízesítenek, végül pedig egy igazi dominikai gasztronómiai élvezetet kapnak.

Lovaglás, Punta Cana

Hispaniola vízi kalandjai

Annak érdekében, hogy megtapasztalja a legjobb búvárkodást Punta Canában, el kell menni a katamarán túrára, ahol merülhet a sziget leghíresebb mérülési részén. A Hispaniola Aquatic Tours magán- és félig privát négy órás kirándulásokat kínál a három katamarán közül, amelyekben biztosíják az italokat, étkezést, szállodai szállítást, búvár felszerelést és professzionális fényképeket készítenek, hogy tökéletesen meg tudjuk örökíteni az élményt.

Szörfözés

A Hispanola szigetet rendkívül nagy erejű hullámok érik, majdnem olyanok, mint az ikonikus Puerto Ricot. Punta Cana büszkélkedhet jó pár szörfözésre alkalmas hellyel, amelyek alkalmasak a profiknak is, de a kezdők is élvezhetik. Az egyik legkedveltebb szörfiskola a Macao Surf Camp, amelyben teljesen az alapoktól kezdik a szörf oktatást.

Punta Cana szörfözés

Hoyo Azul

Talán a legjobb módja annak, hogy megtapasztalja Punta Cana szépségét, hogy feltárja a természeti tájat. Az egyik leglátványosabb hely, ahol barangolni lehet a Hoyo Azul (kék lyuk), amely természetes kristálytiszta víz. Két különböző túra van, amelyeket tapasztalt túravezetők vezetnek, ez a legjobb módja annak, hogy megtekinthesse Hoyo Azul varázslatos vízét. Ha egy igazán különleges helyet szeretne megtekinteni, és nem fél a sok sétától akkor Önnek Hoyo Azul a jó választás!

Indigenous Eyes Ecological Park

Fantasztikus lehetőség a Dominikai Köztársaságban az, hogy olyan helyeket fedezhetünk fel, amelyek teljesen érintetlenek. Pontosan ilyen az Indigenous Eyes Ecological Park, amelynek elnevezése arról árulkodik, hogy olyan, mint egy bennszülött szeme. Ez a csodálatos park Punta Cana természetvédelmi területe, amelyet egy Ökológiai Alapítvány tart karban. A park hajnaltól sötétedésig nyitva áll mindenki számára, a közelben lévő Punta Cana Resort and Club vendégei számára ideális kiruccanás lehet. Itt megtalálható egy kulturális kiállítás, egy állatkert, egy cukornád kiállítás, öt különböző úszásra alkalmas víz, valamint itt élnek a leguánok is.

Hoyo Azul, Dominikai Köztársaság

Canopy Adventures kötélpálya túrák

Akik a karibi vakációjuk alatt egy igazi adrenalin bombára vágynak, azok ne keressenek tovább, itt a Canopy Adventures kötélpálya túra. A Punta Cana környékén fekvő erdőben nem csak egy laza túrázásra van lehetőségünk, hanem egy sokkal izgalmasabb kirándulásra. Bár tény, hogy a dominikai vidék elvarázsol, de meg kell hagyni, hogy a kötélpálya az igazán izgalmas móka. 4300 láb hosszú kötélpályán végig csúszni igazán izgalmas, a levegőben repülve egyenesen Supermannek képzeli magát az ember. Ha megunta a napozást a parton, akkor várja Önt a kötélpálya!

Kötélpálya Punta Canán

ChocoMuseo Punta Cana

A ChocoMuseo egy csokoládé múzeum, amely a Karib-térségben és Dél-Amerikában törekszik arra, hogy megmutassa a csokoládégyártásnak a folyamatát, így elérve, hogy mindenhol jó minőségű csokoládé legyen. Érdekesség, hogy a Punta Canai csokoládé múzeum rendkívül közel van a Don Lucas Szivargyárhoz, amely Bávaroban van. A múzeumban nem csak a csokoládé készítés folyamatát nézhetjük végig, hanem különböző termékeket is vásárolhatunk, mivel a múzeumban megtalálható egy ajándékbolt is. 

Csokoládé Múzeum Punta Canában, Dominikai Köztársaság

Coco Bongo

A Coco Bongo egy olyan teljeskörű rendezvény és éjszakai szórakoztató aréna, amely ugyan olyan, mint bárhol máshol a szigeten, de a legmagasabb színvonalon itt van, 12 előadást tartogat éjszakánként, a táncoló hölgyektől a nagy énekeseken át a világszínvonalú DJ-kig. Ez a partisorozat Punta Cana-ban a régió legfontosabb partijaival büszkélkedhet. Koktélok, buli, féktelen szórakozás hajnalig – ez a Coco Bongo. Ha megakarja ismerni, hogy milyen az éjszakai élet a szigetországban, akkor feltétlenül el kell mennie a Coco Bongoba. 

Coco Bongo, bulizás Dominikán
Dominika és Punta Cana

Dominika és Punta Cana

Punta Cana a legnépszerűbb része a Dominikai Köztársaságnak. Ha valaki járt már itt, akkor számára nem is kérdés, hogy miért. Punta Cana az ezerarcú város, pillanatok alatt egy pörgős buliban találhatjuk magunkat, de ugyanilyen gyorsan vonulhatunk egy parkba nézni a természetet. Punta Cana csak Önre vár!

Dominika és Punta Cana
Dominikai Köztársaság

Dominikai Köztársaság

A Dominikai Köztársaságot a több száz mérföldes partvidék határozza meg - némelyik festői fehér homokos strandok pálmafák árnyékában van, más részek pedig drasztikusan sziklákkal szegélyezettek. Mindkét határt szimbolizálja, hogy a tengerek körül halászfalvak találhatóak, ahol megtalálhatóak a kikötők, mellettük pedig a kisebb és a nagyobb városok, mint például Santo Domingo, a Karibi térség és az Újvilág egyik legszebb városa.

Dominikai Köztársaság
11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban

11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban

Aki Dominikára megy nyaralni, annak a legfőbb célja, hogy a tengerparton napozhasson, úszhasson, vagy esetleg szörfözhessen. Megannyi szabad strand van Dominikán, de mégis melyek a legjobbak? Mi összegyűjtöttük a legjobbakat, ahol számtalan lehetőségünk van arra, hogy igazán kikapcsolódjunk. Fehérhomokos tengerpart, all-inclusive üdülőhelyek, finom koktélok – mutatjuk a legjobb helyeket!

11 legnépszerűbb strand a Dominikai Köztársaságban
Dominika nyaralás

Dominika nyaralás

A Dominikai Köztársaság egy páratlan utazási cél. Mindegy, hogy Punta Cana-ba, vagy Santo Domingoba megyünk, mindenhol ugyanazt a megfoghatatlan, leírhatatlan élményt fogjuk megkapni. Utazzon el és élvezze ki a trópusi nyaralás luxusát, Dominika tele van különböző élményekkel, lehetőségekkel, így mindenki számára ideális nyaralás az itt eltöltött idő.

Dominika nyaralás
Dominikai időjárás

Dominikai időjárás

Az éghajlat változás rettentően furcsa lehet azoknak, akiknek nincsenek hozzá szokva, de ha tudjuk, hogy mire számíthatunk, akkor talán kevésbbé lesz kellemetlen. Ismerje meg Dominika trópusi éghajlatát, nézze meg, hogy mennyire esős, mennyire forró az időjárás az évben, és válasszon egy szimpatikus időpontot, amikor igazán jó lesz a nyaralás.

Dominikai időjárás
Budapesti városnézés hajóval

Budapesti városnézés hajóval

A nyugodt, és zavartalan Dunán végig hajózunk, miközben megtekintjük a part menti, és parthoz közeli nevezetességeket. Láthatjuk a Parlamentet, a Margit-szigetet, a Budai Várnegyedet, azon belül a Mátyás-templomot, a Halászbástyát, és a királyi kastélyt.

Budapesti városnézés hajóval
Dominikai utazás tudnivalók

Dominikai utazás tudnivalók

Milyenek a dominikai emberek? Mit kell tudni a szigetország kultúrájáról? Milyen pénzt érdemes vinni az országba? Ehhez hasonló kérdésekre válaszolunk, így biztos, hogy ha elutazik Dominikára, akkor nem fogják meglepetések érni.

Dominikai utazás tudnivalók
Hőlégballonos élményrepülés

Hőlégballonos élményrepülés

Szárnyaljon velünk szabadon a legnagyobb biztonságban! A hőlégballonos repülés izgalmas, bámulatos és örök emléket adó program, mely különbözik az eddig megtapasztalt kikapcsolódási formáktól. Hőlégballonos élményeit a repülésről felvétel is készül.

Hőlégballonos élményrepülés
Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban

Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban

A nyaralásunk helyszíne ugyanannyira fontos, mint a szállásunk. Ha már megajándékozzuk magunkat egy trópusi nyaralással akkor a legjobb, ha a legjobb szállodákat vesszük célba. De melyek a legjobbak? Nehéz a döntés, mivel rengeteg választási lehetőségünk van. Mi összegyűjtöttük a szerintünk tíz legjobb szállodát, így már könnyebb lesz a döntés!

Top 10 hotel a Dominikai Köztársaságban

Szolgáltatások

Bátran állítjuk, hogy szolgáltatásaink sora kiválóan alkalmas utasaink, partnereink, megrendelőink széleskörű igényeinek maximális kielégítésére. Cégünk küldetése az, hogy megkönnyítse az Ön által legfontosabb célok elérését, legyen szó egy könnyed nyaralásról, egy üzleti útról, vagy egy nagyvállalati ebédről. Cégünk átfogó - de nem felületes - megoldást kínál azokra a mindennapi problémákra, amikkel egy rendezvényszervezés vagy egy utazás járhat. Tapasztalt munkatársaink hatékony és gyors együttműködésében garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatások

Beutazás

Cégünk beutazással és beutaztatással is foglalkozik. Magyarországra utazna vagy utaztatna? Állunk rendelkezésére! Vállaljuk üzleti ebédek, meetingek, konferenciák vagy esküvők lebonyolítását is külföldön és belföldön egyaránt. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, kínálatunkat naponta frissítjük a legaktuálisabb ajánlatokkal, így naprakész és gyors ügyintézést vállalunk minden kedves régi és új utasunknak, vendégünknek, ügyfelünknek. Ha Magyarországra szeretne utazni, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb helyszínt és programokat.

Beutazás

Kiutazás

Nyaraló programjaink, last Minute útjaink, városlátogatásaink, körutazásaink és hajóútjaink között biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Fakultatív Céges és incentive útjaink nem csak kiemelkedő minőségük miatt váltak népszerűvé, hanem azért is, mert költséghatékony megoldásokkal tudtunk szolgálni Partnereinknek. Legyen szó hajóutakról vagy távoli desztinációkról, a MultiGo garantáltan felejthetetlen utazást fog Önnek szervezni. Egyedi ajánlataink között biztosan megtalálja a számítását.

Kiutazás

Rendezvényszervezés

Helyezze megbízható kezekbe a party-élményeit, hagyja, hogy elintézzük a szervezést Ön helyett, legyen sikeres a magán és vállalati életében rendezvényeink segítségével. Élvezze a saját rendezvényét, a MultiGo szórakoztató ötleteivel a rendezvényeken és a partykon nem csak szórakozhat, hanem komoly sikereket érhet el. Természetesen valamennyi szolgáltatásról gondoskodunk, amelyek elengedhetetlenek egy jól szervezett rendezvényhez: gyönyörű hostessek, fotósok, videofelvételek, előadóművészek, műsorok, előadók, hangosítás, zenészek és DJ-k.

Rendezvényszervezés

Segítséget szeretne?

Sok a bizonytalanság, nem tudja hova vagy hogyan utazzon?
Mikorra szervezze a vállalati konferenciáját, vagy hova?
Hagyja, hogy munkatársaink segítsenek a döntésében.

A legjobbakkal szövetségben.

Utazási Központunkban megtalálja a teljes utazási piac kínálatát a magyar utazásszervezők utazási ajánlataitól kezdve az osztrák és német árualapon át a külföldi desztinációk helyi szervezőitől kapott ajánlatokig. Segítünk a tervezésben, szervezésben, igény szerint pedig a lebonyolításban is. Mind utazásszervezőként, mind utazásközvetítőként a legjobb ajánlatokkal várjuk irodánkban! Nem kell órákig keresgélnie vagy stresszelnie a szervezés miatt, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utakat.

Accor logo
Corinthia logo
Ritz logo
Four Seasons logo
Hilton logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo